HCL.HR

Tom Clancys HAWX će imati realistične satelitske snimke svih lokacija u igri

Dario Šaravanja 27.08.2008.   •   3 komentara


azvojni studio Tom Clancy’s H.A.W.X.-a, Ubisoft, je sklopio dogovor s GeoEye kompanijom koja bi za dotičnu igru trebala pribaviti realističan satelitski prikaz svih lokacija iz igre.

Razvojni studio Tom Clancy’s H.A.W.X.-a, Ubisoft, je sklopio dogovor s GeoEye kompanijom koja bi za dotičnu igru trebala pribaviti realističan satelitski prikaz svih lokacija iz igre. Neke od za sad poznatih lokacija su Rio de Janeiro, Cape Canaveral te Srednji istok. Sve će te lokacije dopuštati igračima letenje i napucavanje u trodimenzijonalnom okruženju. GeoEyev satelit kodnog imena IKONOS je prvi komercijalni satelit na svijetu, koji služi za nacionalnu zaštitu United Statesa, kartografiranje, nadgledanje raznih pojava, pomaže u transportu mornarice te zrakoplova. Uz pomoć njega, lokacije će biti fotorealistične, te će igrači imati osjećaj stvarnog letenja, a ne samo onog virtualnog. Na ovakvoj pomoći, Ubisoft se svima njima od srca zahvaljuje ( naravno, novčano ). Izgleda da će se ona odgoda za prvi kvartal 2009. pokazati više nego produktivnom.

Komentari (3)

 • [email protected]

  27.08.2008 - 14:27

  igra me totalno ne zanima ;(
  gg sinđir

 • don luxuz

  28.08.2008 - 09:57

  E, kad sam pročitao vijest da se datum izlaska P O M A K N U O i to podosta, zabio sam se u sobu i tugovao uz najavu igre. Drugim riječima čekam tu igru svim srcem svojim!!! Jedva čekam da izađe i nadam se da je više neće odgađat.
  Vaš don.

 • mr_solidus

  28.08.2008 - 16:04

  kaos. prvi put da mi zvuči zanimljivo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!