HCL.HR

Tučnjava za Move dobila ime – The Fight: Lights Out

Igor Belan 17.04.2010.   •   6 komentara


Zvali smo ga Motion Fighter, no bili smo u krivu. Playstation Blog otkriva ime tučnjave za PS Move, a zvati će se The Fight: Lights Out te vrtiti u 60fps-a.

Sa službenog Playstation Bloga saznajemo kako je dosad neimenovan “Motion Fighter”, igra koja će pomoću Playstation Move kontrolera simulirati uličnu borbu, dobila i službeno ime. Zvati će se The Fight: Lights Out, a osim samog imena otkrivena je i još jedna zanimljiva informacija – igra će se vritit u 60fps-a! John McLaughlin, producent igre, udario je po konkurenciji (čitaj: Wii) naglašavajući grafičku atraktivnost The Fighta. “Već smo vidjeli slične igre upravljane pokretima no nijedna od njih nije bila ovako grafički detaljna i atraktivna, Playstation 3 je konzola koja može sve to odraditi bez problema”, rekao je John.

Dakle dobiti ćemo grafički atraktivnu igru, te preciznu kameru i dva Move kontrolera za kontroliranje našeg in-game fajtera. Zvuči dobro. Jedino se bojimo onog laga koji smo vidjeli u dosadašnjim Move prezentacijama, jer da bi sve to bilo fluidno i igrivo, lag mora biti neprimjetan. Pogotovo kad se radi o igri koja se vrti u 60fpsa. Detaljnije o igri The Fight: Lights Out, očekujemo na ovogodišnjem E3 sajmu.

Komentari (6)

  • Lazy

    17.04.2010 - 09:55

    Lijepo lijepo, al i dalje nisam pobornik tih Move-a i Natala…uhuhu spooky, skroz su se nakanili da nas pretvore u zombije pod kontrolom…ma idemo svi van wuhuuu.
    Svoju tipkovmnicu i joypad ne mijenjam za ništa!

  • wozzie-

    18.04.2010 - 14:51

    ma ovaj move će biti jbna stvar kada igre krenu!

  • Frenky18

    19.04.2010 - 04:38

    takoder slazem se s lazy-em tipkovnica mis i joypad ne mjenjam za nista

  • wozzie-

    19.04.2010 - 12:07

    To je zato jer ste se uljenili pa bi samo sjedili! 8) Ja sam rađe za malo movinga kada igraš,jer ćemo svi biti manje debeli nego što jesmo!!Kada sjediš na compu iil za konzolom uvijek nešto grickaš jedeš itd. Nemojte mi reći da niste nikada jeli uz comp,jer to nebi bila istina!!Zato dajem prednost move i natal kontroleru!! isto kada igraš nogomet,sigurno nećeš jesti dok se krećeš….
    To je moje mišljenje i mislim da ako svatko malo bolje razmisli o prednostima move i natal kontrolera,da će uvidjeti da je za zdravlje puno bolje!! 8)

    Svaka tehnologija se razvija,tako da će sada biti move,a kasnije i još nešto bolje….

  • Lazy

    19.04.2010 - 14:34

    Wozzie legendo potpuno si u pravu (hehe ispred compa mi je tona ostataka od gulaša pa da ne nabrajam dalje), e al što se tiče ovog drugog segmenta možda me nisi “ubra”…eo oako, ja ti svako jutro trčim sat vremena po šumi s svojim malim labradorom od 40kg :)), poslije podne isto tako između sat sat i pol, vikendima aktivno planinarim po našem dragom Velebitu, a uslobodno vrijeme basket s ekipom…što sam htio reč je, da je bolje bit na svježem zraku s EKIPOM nego doma s natalom i inim “izazoviotuđenost” spravicama!Po meni konzole mi trebaju služit za odmor.
    A na kraju sveg tog umora od posla, ekipe, cure(žene), dođeš doma sjedneš ko čovjek uzmeš tipkovnicu(joypad) i uđeš u svoj svijet gdje se odmaraš i puniš baterije za daljnje pobjede u životu (mada i ovo zvuči ko iz knjige dean r koontz-a).Kuiš jer ako i doma budem morao skakati po sobi što će ostati za nju ;-))))))))))))).Ma Wooz u stvari sve je to dobro za onog kome paše (kakav diplomata).

  • wozzie-

    20.04.2010 - 14:05

    Lazy lud si hehe 8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?