HCL.HR

U pripremi je Game of Thrones MMO

Zoran Žalac 01.03.2012.   •   3 komentara


Osim RPG naslova koji stiže tijekom ove godine, serijal A Song of Ice and Fire dobit će i svoj MMO svijet, premda odabir developera za tu igru nikoga neće pretjerano očarati.

Popularni Game of Thrones prošle je godine neslavno podbacio u RTS žanru, ove će godine to vjerojatno učiniti na RPG sceni, a iduće… i u MMO obliku. Naime, izdavačka kuća Bigpoint i razvojni tim Artplant dočepali su se prava na MMORPG Game of Thrones tematike. Produkt toga bit će službeno demonstriran na GDC sajmu idućeg tjedna, no već sada znamo da se radi o free-to-play naslovu koji će se vrtjeti na Unity pokretaču, točnije u samom browseru.

Značajka je to i prijašnjeg naslova studija Artplant. U svojoj ne tako bogatoj povijesti, isti može referirati tek igru Battlestar Galactica Online. Ako za nju niste čuli, sigurno postoji dobar razlog iza toga, pa vam toplo savjetujemo da od Game of Thrones MMO-a ne očekujete brda i doline. Jasno je da serijal A Song of Ice and Fire serijal zaslužuje bolje, no HBO očito ne zna prodati svoj proizvod industriji video igara.

Komentari (3)

  • goldfinger

    01.03.2012 - 13:41

    Da,očito je da HBO ne zna to prodati,jer ovo zvuči extremno loše..Sjebati će sve…….

  • Rogue

    01.03.2012 - 23:47

    jebes ovo .. ceka se 1.4. na 2. sezonu serije

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    03.03.2012 - 23:07

    KAKO JE SERIJA ODVRATNA TO NE MOGU OPISATI , JA VAM PREDLAZEM DA NE GLEDATE ZiVOT CE VAM SE ZGADIT …..DA BOG DA UMRO ONAJ kOJI JE STVORI

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?