HCL.HR

Uncharted 3 dobio datum izlaska i novi trailer

Igor Belan 12.12.2010.   •   2 komentara


VGA show donio je produženi trailer za Uncharted 3 koji između ostaloga otkriva prve gameplay snimke te datum izlaska igre.

Video Game Awards show, ili skraćeno VGA, završio je u kasnim noćnim satima te sa sobom donio i brdo dobrodošlog materijala za gamere. Ovdje poglavito mislimo na vijesti i trailere koji su otkrili nove detalje i snimke iz već poznatih igara, ali i ekskluzivna otkrivanja potpuno novih naslova. Počinjemo sa Unchartedom 3, koji je na VGA dobio proširenu verziju već viđenog teaser trailera, a to proširenje znači i prvih par sekundi stvarnog gameplaya te otkrivanje konačnog datuma izlaska igre.

Tako smo saznali da će novi nastavak Uncharteda ugledati svijetlo dana 1. studenog 2011. godine, a prve gameplay snimke, iako su brutalno kratke, ipak uspjevaju dati do znanja da će i ovo biti vrlo lijepo akcijom nabijeno iskustvo kakvo se od Uncharteda i očekuje. Trailer pogledajte u nastavku.

Komentari (2)

  • petebrks

    12.12.2010 - 09:24

    dobro izgleda pustinja,a gameplay mi izgleda kao u nepalu po onim zgradama

  • wozzie-

    12.12.2010 - 16:14

    igrao samo demo U 2,ali ovo definitivno kupujem!! demo mi je bio prejeben ali već sam bio uzeo neke igre!!nema se para za sve jbga 8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?