HCL.HR

Valve spaja PC i PS3 gamere

Zoran Žalac 18.06.2010.   •   3 komentara


Dolazak Portala 2 na PS3 otvara sasvim nove mogućnosti, a jedna od njih je i cross-platform igra između PS3 i PC korisnika.

Jedno od većih iznenađenja ovogodišnjeg E3 sajma bijaše Valve, odnosno odluka istog proizvođača da nakon oštrih kritika na račun Sonya i PS3 konzole ipak ponudi svoju novu igru na još jednoj platformi. Ukoliko niste čitali naš report Sonyeve konferencije (sram vas bilo) podsjetit ćemo vas da je Gabe Newell u nervoznom nastupu najavio kako Portal 2 stiže na PS3, što i nije neko iznenađenje. No Gabe je najavio i podršku za Steamworks, jasno ističući kako će PS3 verzija time biti superiornija onoj na X360 konzoli. Pomalo arogantno, ali znajući Microsoft, nije nam žao. Bilo kako bilo, Steamworks na PS3 konzoli otvorio je niz pitanja, a najglasnije bijaše ono o potencijalnoj cross-platform igri između PC i PS3 igrača.

Komentari (3)

  • FljegmA

    18.06.2010 - 14:58

    lijepe vijesti,valve caruje gaming scenom 😀

  • stroke

    19.06.2010 - 05:40

    UT3 je isto izašao na početku samo za PC i PS3……a tek kasnije za shitBox.

  • wyzard

    19.06.2010 - 10:18

    je, ali to je druga stvar. koliko mi je poznato, pc i ps3 igrači nisu mogli igrat zajedno. ps3 verzija dobila je podršku za pc modove, ali nije bilo cross-platforma.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?