HCL.HR

Video Player Report ( Part 2)

Dario Šaravanja 20.06.2009.   •   3 komentara


Kao što i vidite dragi naši gameri, pred vama je još jedan, drugi po redu, Video player report. U ovom tjednu dodali smo sveukupno 20 novih videa.

Kao što i vidite dragi naši gameri, pred vama je još jedan, drugi po redu, Video player report. Kroz ovaj tjedan u našem Video Playeru ( ono flash čudo s desne strane portala ) vrtili smo prilično dobar broj videa, koje smo svakodnevno dodavali. Skupili smo ih sveukupno 20 u ovih par proteklih dana, a posebnu smo pažnju posvetili trailerima za igre kao što su: NewU, Worms 2: Armageddon, Uncharted 2: Among Thieves, Necessary Force… Budući da smo prikupili prilično dosta trailera, vjerojatno za sve vas ima par njih koji vas zanimaju. Stoga, da ne dužim, kliknite na opširnije i pogledajte što smo sve to tokom ovoga tjedna vrtili u našem Video Playeru, a nakon toga, ne zaboravite nam ostaviti i koji komentar u boxu za komentare ili na našem forumu.

Komentari (3)

  • Seengeer

    21.06.2009 - 11:13

    Julie <3333

  • wyzard

    21.06.2009 - 11:42

    pa baš i nije neka ljepotica…

  • Bela

    21.06.2009 - 18:47

    ahahahaha Julie….anyway, Necessary Force me jaako zanima a Uncharted izgleda toliko brutalno da mi je žao kaj nemam PS3 :((

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?