HCL.HR

Vikend akcija na Steamu

Ante Malenica 19.12.2009.   •   4 komentara


Steam ponovno udara sa vikend akcijama. Provjerite koje igre su doživjele svoje vikend sniženje ovaj tjedan i koje od njih su vrijedne vašega vremena.

Igrali biste nešto, a stisla vas recesija? Potrošili ste većinu svojeg budžeta za božične poklone pa ste sada osuđeni čekati bolja vremena za kupnju nekakvog Dragon Agea? Srećom, tu je Steam da vas spasi u ove blagdanske dane kako ih nebi proveli buljeći u televeziju i gledajući “Sam u kući” po petnaesti put. Dakle, kao što vjerojatno mnogi od vas i znaju Steam često ima popuste na razne igre i to poprilično velike. Prvo bih istaknuo Team Fortress 2 koji se nudi za svega 7 i pol eura. Akcija traje do kraja vikenda, a vjerujte mi, riječ je o jednoj prokleto zabavnoj mrežnoj pucaljki. Postoji i veliki community iza igre pa ako se odlučite za kupnju ovog naslova, obavezno bacite oko na dio TF2 community portal HCL mreže. Dalje, istaknuo bih još jedan odličan hack ‘n slash RPG, Torchlight. Također se nudi za malih 7 i pol eura, a riječ je o jednom od najvećih RPG iznenađenja ove godine, a ukoliko ste manijakalni igrač Diablo serijala, doći ćete na svoje.

Eto, bacite svakako oko na Steam i naravno pratite i dalje HCL te sudjelujte u ovogodišnjem Zlatnom Dabru kojega danas otvaramo.

Komentari (4)

  • wyzard

    19.12.2009 - 13:30

    zapravo nemam ništa protiv gledanja Sam u kući po 15 put. barem se za blagdane malo odmorim od video-igara 😀

  • Deadwalker

    19.12.2009 - 13:39

    ja cu tek se naigrati kroz blagdane. Posto ovako tokom radnih dana tesko nalazim vremena:)

  • Bela

    19.12.2009 - 14:09

    i lotr po petnaesti put.

  • ghost of sparta

    19.12.2009 - 14:59

    Ja sam se bas zagrijao za TF2. Cod mi je dosadio pa sam odlucio isprobati TF2 i bas mi je doslo kao izvrsno osvjezenje. Sigurno kupujem pa možda se i ja uključim u TF2 HR Community 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?