HCL.HR

World of Warcraft: Cataclysm

Zoran Žalac 22.08.2009.   •   5 komentara


Kao što je bilo i za očekivati, najavljena je nova ekspanzija za masivno popularni MMORPG World of Warcraft. Cataclysm, kako je ekspanzija nazvana, ispričat će priču o povratku velikog i bijesnog zmaja Deathwinga u svijet Azerotha.

Blizzardov godišnji show BlizzCon jučer je otvorio svoja vrata i pustio značajnu vijest u opticaj. Naime, kao što je bilo i za očekivati, najavljena je nova ekspanzija za masovno popularni MMORPG World of Warcraft. Cataclysm, kako je ekspanzija nazvana, ispričat će priču o povratku velikog i bijesnog zmaja Deathwinga u svijet Azerotha. Dotični se zmaj zbog prijašnjeg sukoba sa ovdašnjim pukom sada nakanio osvetiti, te će inače romantični Azeroth tako postati bojište puno vruće lave, vulkana i sličnih pojava.

Osim promjene okoliša u svim zonama igre, Cataclysm donosi i dvije nove rase. Goblini će se tako pridružiti hordi, dok će Worgeni pomoći savezu. Uz to, mnoge će obradovati i vijest da je level-cap povećan na 85. Pored ovih značajnijih novosti, tu je još i masa promjena i noviteta koje u jednoj vijesti ne možemo sve ni nabrojati, no ne sumnjamo da ih zagriženi WoW igrači već znaju napamet. Stoga nećemo duljiti, već ćemo vas uputiti na opširnije gdje možete pogledati prvi trailer za igru.

Komentari (5)

  • seedorf

    22.08.2009 - 18:34

    Ovo je dosadno..da hoce neki novi warcraft gdje se moze praviti vojska i graditi kuce eh to bi bilo nesto..

  • olio

    22.08.2009 - 19:33

    da bilo bi vrijeme za Warcraft IV
    ne kužim zašto ove expanzije ne budu besplatni download packovi kad se već masno plaća pretplata

  • Bela

    22.08.2009 - 20:35

    zato jer je blizzard ko HDZ….tj naplatio bi ti i zrak da može XDDD

  • Žaq

    23.08.2009 - 19:20

    savršeno 🙂

  • nemesis337

    24.08.2009 - 12:49

    Ljudi slažem se s vama al činjenica je da Blizzard nezna pravit igre da nisu napravili world edit za warcraft 3 nembi niko igro war3,a imam preko 500 sati na war 3 ali neigram mele mape od blizzarda jer su jadne,i igro sam wow 10 min i smucilo mi se..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?