HCL.HR

World of Warcraft: Cataclysm cinematic trailer

Ante Malenica 18.10.2010.   •   5 komentara


Blizzard je po dobrom starom običaju započeo svoj agresivni marketing za 11 milijuna registriranih pretplatnika u obliku predivnog cinematic trailera.

Bliži se kraj godine, još jedan BlizzCon te izlazak treće po redu ekspanzije za bezvremenski WoW, igre punog naziva World of Warcraft: Cataclysm. Shodno tome, Blizzard je po dobrom starom običaju započeo svoj agresivni marketing za 11 milijuna registriranih pretplatnika u obliku predivnog cinematic trailera koji možete pogledati u našoj video sekciji. Uz blurove radove za Bioware i još neke studije, Blizzard praktički nema konkurencije pri izradi CGI animacija za svoja tri velika serijala pa i ovaj puta ne izostaje nekakav badass u obliku zmaja, hrpa masovne destrukcije i blještavila koji služe za masovni hype WoW sljedbenika.

Ova ekspanzija dolazi u prodaju 7. prosinca ove godine, a brdo novih informacija nas sigurno očekuje ovaj vikend za vrijeme BlizzCona stoga svakako pratite našu info sekciju portala.

LINK: World of Warcraft: Cataclysm – Cinematic Intro Trailer

Komentari (5)

  • KingNothing

    18.10.2010 - 15:10

    *.*

  • Raze

    18.10.2010 - 15:51

    Svaka čast na uloženom trudu u ovo, ali da sam razočaran, jesam…
    Zmaj koji tipično prijeti “Azeroth will fall…blabla” (pre otrcano)
    Blizzard je debelo iscrpio sve ideje koje ima, živog me zanima kakva će iduća expanzija bit i šta će sa sobom donijeti. Za ovakve gluposti (pod glupost mislim jednu te istu stvar, ponavljajuće gluposti, moju lovu sigurno neće dobit)

  • ALG

    18.10.2010 - 21:27

    Ovo ti nije ideja od jučer već se više manje šest godina znalo da će Maelstrom(još pred 5 godina si mogao vidjet vodeni vrtlog usred mape) bit 3 expanzija, samo što je to u početku bilo planirao da se doda(kao i outlandsi, northrend) kroz content patcheve ali je igra prerasla zamisli i očekivanja kreatora.
    Jedino što je došlo uspšut u ovoj expanziji, tj. nije planirano jest revamp Azerotha ali to je posljedica ankete di je svega 30% igrača koji su probali trial nastavilo igrat full igru a objašnjena koja su prevladavala kod ovih 70% je zastarijela grafika i dosadne početne zone.

    Što se same Kataklizme tiče, reakcije beta testera od kojih imam i par iz gilda su više nego dobre(čitaj: svršavaju), a i po lagu u Dalaranu zadnjih dana se vidi da se masa igrača koji su uzeli pauzu polako počela vraćat jer ovakvog laga i gužve nismo imali još do pred izlazak ICC tako da nema zime da će se ova expanzija prodat dobro ako ne i bolje nego prijašnje jer ima dosta materijala i za nove igrače.

    Po pitanju 4 expanzije, 99% da će bit Emerald Dream, ma da me nemoj držat za riječ da će se baš tako zvat jer se ni Kataklizma ne zove Maelstom, ali to je uglavnom to.

  • Raze

    19.10.2010 - 08:25

    @ALG Hvala na reviewu, mada me iskreno to nije zanimalo jer nisam nista novo saznao.
    Sto sam htio rec u prvom postu je, da dok Blizzard ne napravi neke drastične korake u redizaniranju (sa tehničke strane) WoW. Ja ga sigurno neću igrat, jer je stvarno smješno da u igrici noviji itemi poput npr. Shoulder itema, imaju više poligona nego sam character (naravno bez itema na sebi). To je stvarno jadno, i dok ne vidim neke preinake na tome, ostajem pri svojoj izjavi od prije.

  • Soulforged

    19.10.2010 - 10:23

    Kao sto ALG kaze, iduci expansion ce zasigurno biti Emerald Drem (iako ce vjerojatno imati drugaciji naziv).

    BTW, Deathwing se nalazi jos u Warcraftu 2.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?