HCL.HR

Zynga sprema Farmville 2 u tri dimenzije

Nikola Bunjevac 29.06.2012.   •   2 komentara


Monstruozno popularna Facebook igra Farmville uskoro dobiva nastavak koji će, kako kažu iz Zynge, igračima pružiti pravo 3D iskustvo.

Ovoga tjedna popularni developer igara na društvenim mrežama, Zynga, otkrio je na događaju Zynga Unleashed u San Franciscu kako radi na nastavku megapopularnog Farmvillea. Nisu otkrili mnoštvo detalja vezanih uz nadolazeću igru, ali su otkrili nekoliko bitnijih odrednica koje golicaju maštu. Rečeno je tako da će igra pružiti 3D iskustvo – igrači će moći promatrati modele životinja, građevina i biljaka sa svih strana, rotirati ih, zumirati i tome slično. Biti će to ujedno i njihova prva 3D igra.

Također će sadržavati mnogo više društvenih elemenata te craftanja od aktualnog Farmvillea. Biljke koje obradite moći ćete koristiti za stvaranje ostalih stvari, a s tim stvarima ćete moći stvarati potpuno nove stvari itd. Baš kao na pravoj farmi, kažu iz Zynge.

Planirano vrijeme izlaska Farmwillea 2 nije otkriveno, a osim tog nastavka, otkrili su još i igru poput Simsa, The Ville, restoranski ChefVille i kockaroški Zynga Elite Slots.

Komentari (2)

  • Black op

    29.06.2012 - 10:41

    Sada moram igrati obadvije farme 😀

  • Hellrazor

    29.06.2012 - 14:18

    te jadne igriju samo nongameri…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?