HCL.HR

MMO

ŽANR

„Gdje je vrpa nek se trpa“ reklo bi se žanr orijentiran isključivo multiplayeru, te grindanju sadržaja unutar njega. Volite li društveni aktivizam pri igranju, MMO je najbliže što ćete tome pronaći u svijetu igara.

MMO Recenzije

RecenzijaLost Ark

Hrvoje Smoljić 12.04.2022.

Napokon smo uspjeli ne biti 20 tisućiti igrač u redu za igranje Lost Arka. Evo kako nas se dojmilo istraživanje tog fantastičnog svijeta.

RecenzijaNew World

Hrvoje Smoljić 18.11.2021.

Kaže se da se novcem ne mogu kupiti ljubav, zdravlje i sreća. Jesu li silni Amazonovi milijuni uloženi u New World rezultirali zdravom igrom u koju će se igrači zaljubiti i pronaći sreću?

RecenzijaFall Guys: Ultimate Knockout

Žarko Ćurić 25.08.2020.

Nova battle royale pomama Fall Guys poharala je streaming servise te naš YouTube kanal, a sada vam donosimo i recenziju ove šarene ovisnosti.

MMO Vijesti

World of Tanks igre do sada je zaigralo 350 milijuna igrača

Zoran Žalac 29.01.2024.

Različite igre iz franšize World of Tanks privukle su više od 350 milijuna registriranih korisnika te uprihodile više od sedam milijardi dolara.

The Elder Scrolls Online zaigralo je 24 milijuna igrača, stiže Gold Road ekspanzija

Zoran Žalac 20.01.2024.

The Elder Scrolls Online će u svojoj desetoj godini postojanja dobiti još jednu ekspanziju koja će nas odvesti u regiju West Weald.

Ruksaci stižu u Rust, a kasnije i motori

Zoran Žalac 06.01.2024.

Developeri popularne igre Rust najavili su kako će u 11. godini postojanja te igre napokon dodati ono što su mnogi igrači tražili – ruksake.

Escape from Tarkov dobio novu mapu i niz poboljšanja.

Zoran Žalac 29.12.2023.

Escape from Tarkov ovoga je tjedna dobio dugo očekivano ažuriranje s nadopunom sadržaja i dobrodošlim novostima.

Escape from Tarkov uskoro dobiva penjanje i preskakanje

Zoran Žalac 15.11.2023.

Popularna extraction pucačina uskoro će dobiti novo ažuriranje koje će donijeti očekivane mehanike, dodatna oružja te novu mapu.

MMO Specijali

Zaigrali smo Elder Scrolls Online: The High Isle, kartali se do zore

Matej Brus 19.04.2022.

Ekspanzija The High Isle za The Elder Scrolls Online trebala bi stići početkom šestog mjeseca, a donosi brojne nove stvari među kojima su nova zona, dodatni questovi i… kartaška igra? Igrali smo ranu verziju i prenosimo svoje dojmove.

Igrali smo Blitzkrieg 3 protiv Borisa, generala super napredne umjetne inteligencije

Stjepan Fikter 20.04.2017.

Blitzkrieg 3 neće postaviti temelje za Skynet u obliku umjetne inteligencije imena Boris, ali ovaj momak ipak se trudi zagorčati taktiziranje u bitkama 2. svjetskog rata.

Doznali smo što sve donosi povratak u Morrowind

Zoran Žalac 22.02.2017.

Posjetili smo ZeniMaxovu prezentaciju u Londonu kako bismo doznali detalje o službenom povratku u Morrowind te vam izvijestili što sve stiže u novoj ekspanziji za The Elder Scrolls Online.

MMO Igre

Lost Ark

Zoran Žalac 12.04.2022.

Ako ne volite MMO igre, Lost Ark vas neće preobratiti, ali za sve ljubitelje žanra možemo reći da se čekanje definitivno isplatilo.

World of Warcraft: Shadowlands

Lovro Maroševac 01.11.2020.

WoW ekspanzija koja donosi novi kontinent s dodatnim frakcijama, raidovima i tamnicama. Naglasak se stavlja na Covenant sustav i slobodu izbora kod igrača.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Zoran Žalac 20.08.2020.

U moru battle royale igara u kojima je jedini cilj pucati i ubiti protivnike Fall Guys je pravo šareno osvježenje u kojem s blesavim likovima moramo preživjeti još blesaviju premisu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?