HCL.HR

point'n'click

ŽANR

Specifična vrsta avanture u kojoj se tijek radnje definira klikom miša. Pretežno zastupljen do kraja 90-ih, a danas zamijenjen novim modelima u kombinaciji s drugim mehanikama.

point'n'click Recenzije

RecenzijaLife is Strange: True Colors

Zoran Žalac 15.09.2021.

Je li novi Life is Strange uspio pokazati prave boje svog serijala ili je za novu avanturu odabrana totalno kriva farba?

RecenzijaDeath and Taxes

Pero Mlinar 15.03.2020.

Odigrali smo maštoviti Death and Taxes i suočili se s beskonačnom papirologijom. Doznajte kako smo se snašli u ulozi neočekivanog birokrata.

RecenzijaDisco Elysium

Zoran Žalac 21.12.2019.

Rijetko nas je koja detektivska priča u zadnje vrijeme zarazila poput one koju pripovijeda Disco Elysium, melankolični spoj staromodne avanture i modernog RPG-a.

point'n'click Vijesti

Twelve Minutes dolazi na PlayStation i Switch konzole idućeg mjeseca

Zoran Žalac prije 6 dana

Izdavačka kuća Annapurna Interactive najavila je kako će početkom 12. mjeseca lansirati svoju uspješnicu Twelve Minutes i na preostale platforme.

Disco Elysium sad je dostupan na svim platformama i nemate izgovor da ga ne zaigrate

Zoran Žalac 12.10.2021.

Jedna od najboljih igara 2019. godine sada je konačno dostupna na svim konzolama nakon što su objavljene verzije za Xbox i Switch.

Life is Strange: True Colors tehnički je nered na PlayStationu 5

Zoran Žalac 11.09.2021.

PlayStation 5 verzija igre Life is Strange: True Colors nije baš u najboljem stanju. Igrivo je – ali daleko od sređenoga.

Hrvatska psihološka horor avantura Saint Kotar dobila datum izlaska

Igor Belan 09.09.2021.

Domaća igra Saint Kotar ne samo da dolazi iz hrvatskog studija već se i odvija na ovim prostorima, a nakon alpha i beta testiranja spremna je za izlazak sljedećeg mjeseca.

Objavljeni su PC zahtjevi za Life is Strange: True Colors, za maksimalne detalje traži RTX 3080

Zoran Žalac 08.09.2021.

Izdavačka kuća Square Enix u zadnji je tren najavila kako će njihov Life is Strange: True Colors podržavati raytracing efekte u verziji za PC.

point'n'click Specijali

INTERVJU: Otkrivamo kako će izgledati prva horor avantura u Gorskom kotaru

Zoran Žalac 21.03.2017.

Popričali smo s voditeljem hrvatskog studija Tanais Games koji u Gorski kotar planira smjestiti fiktivni psihološki horor po uzoru na Twin Peaks i Stranger Things.

point'n'click Igre

Life is Strange: True Colors

Lovro Maroševac 19.08.2021.

Alex Chen ima neobičnu natprirodnu vještinu kojom može kontrolirati emocije drugih ljudi. Bratova smrt potaknula ju je da prihvati ovu neobičnu moć kako bi otkrila istinu i mračne tajne njezinog grada.

Orwell’s Animal Farm

Lovro Maroševac 14.09.2020.

Pobuna životinja protiv farmera kroz interaktivnu avanturu navest će igrače da se brinu o svojim živinama i farmi na kojoj se nalazi.

Twelve Minutes

Zoran Žalac 28.08.2020.

Interaktivni triler o čovjeku kojem se vrijeme vrti u krug dok nepoznati detektiv provaljuje u njegov stan i optužuje mu ženu za ubojstvo.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?