Ja bi malo Kuma komentirao.
Kak je Werdran reko promijenio je pogled na mafiju to je istina al oni i ipak jesu ubojice i to se nemoze poreci.Meni je Don Vito Corleone idol/autoritet u zivotu ma kolko to glupo zvucalo.Ja nisam videl veceg covjeka iako nije postojal.Lik je veliki protivnik droge i veliki je obiteljski covjek kaj dokazuje ono pitanje koje je Johnny Fontaneu uputil:"Da li provodis vrijeme s obitelji jer onaj ko ne provodi on nije pravi muskarac."(malo sam skratil).Kolko je on bil vezan za obitelj tumaci to kaj je sve radil da im olaksa zivot.I odlicno su prikazali slicnosti izmedu Michaela i Vita.Oba dvojica su strahovito bila vezana za djecu,a najvise za kceri.To je valjda jedini film koji me mogel stvarni iskreno natjerat da zaplacem,a one scene kad su Michael i Vito umrli(prirodnom smrcu kaj dokazuje da su stvarno face bili) ce me stvarno zapitat kolko su oni dobri ljudi bili.Provodili su pravdu iako po mom misljenju to nije njihov posel i oni to nemaju prava delat.Kum jedinica je najveci i najgenijalniji film koji sam ikad pogledal i koji ce valjda tak i zauvijek ostati.Jedino na Kuma mogu ovako komentirat:

i svakako zasluzuju pozornost.