HCL.HR

Posljednje recenzije

South of the Circle

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Priča igre South of the Circle vjerojatno neće privući veliki broj igrača, ali je uz motive špijunaže i nestabilnih političkih odnosa s Rusijom itekako aktualna.

As Dusk Falls

Zoran Žalac 25.07.2022.

As Dusk Falls je narativna avantura za ljubitelje serija i one koji se ne bave igranjem videoigara. I kao takva ima jako zanimljivu priču praćenu maksimalno nezanimljivim gameplayem.

Stray

Iva Osrečak 22.07.2022.

Maca lutalica igrom slučaja biva odvojena od mačje obitelji i zarobljena u mračnom, distopijskom gradu te mora pronaći svoju krznenu obitelj.

Matchpoint – Tennis Championships

Dominik Vadas 19.07.2022.

Matchpoint – Tennis Championships trebao je utažiti našu glad za reketom i prekinuti dugogodišnji niz prosječnih teniskih igara. Hoće li Matchpoint osvojiti meč ili će se sramežljivo zadovoljiti s pokojim setom, pročitajte u nastavku.

MX vs. ATV Legends

Dominik Vadas 14.07.2022.

MX vs. ATV Legends trebao je dostaviti ultimativno iskustvo motokrosa. Umjesto adrenalina i nestvarnih jurilica naišli smo na sveopću pomutnju na stazi. Što je sve pošlo po krivu pročitajte u nastavku.

Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Hrvoje Smoljić 13.07.2022.

Najbolja pohvala za novi Fire Emblem Warriors je ta da biste taj spin-off vrlo lako mogli zamijeniti za novi dio glavnog Fire Emblem serijala.

MADiSON

Dominik Vadas 13.07.2022.

MADiSON je psihološki horor u kojemu uz pomoć ukletog fotoaparata pokušavamo odgonetnuti misterij i sačuvati živu glavu. Uspijeva li MADiSON zastrašiti igrača – doznajte u našoj recenziji.

Hardspace: Shipbreaker

Stjepan Fikter 04.07.2022.

Od eksplozivne dekompresije do eksplozije reaktora – Hardspace: Shipbreaker skriva različite opasnosti, ali i podosta zabave tijekom rezuckanja svemirskih brodova kako bi otplatili prilično značajan dug.

Final Vendetta

Ivan Brekalo 02.07.2022.

Nakon fantastičnih nindža kornjača koje su razvalile po pitanju prezentacije i stila, evo nam još jedne beat ’em up igre s vrlo nesretnim tajmingom izlaska.

Pocky & Rocky Reshrined

Ivan Brekalo 02.07.2022.

Svećenica Shinto hrama Pocky i čuvar šume – rakun Rocky vraćaju se u reimaginaciji svoje zajedničke avanture sa Super Nintenda. S novim igrivim likovima, izmijenjenom pričom i nekim novim mogućnostima Reshrined je idealni hibrid klasične prerade i potpuno novog iskustva.

F1 22

Lovro Maroševac 30.06.2022.

Nova era utrkivanja stigla je u naša dvorišta. Sjeli smo u bolide F1 22 i provozali se na dostupnim stazama te saznali što je to F1 Life i probali kako je voziti superautomobile.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Ivan Brekalo 22.06.2022.

Leonardo, Donatello, Raphael i Michelangelo ponovno su u akciji! Plan je opakom Shredderu pomrsiti planove i pri tom spasiti New York.

Starship Troopers: Terran Command

Stjepan Fikter 16.06.2022.

Čisteći bube po planetu Kwalasha, Starship Troopers: Terran Command donosi zabavnu kampanju koja fantastično prenosi atmosferu prvog filma.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?