HCL.HR

Posljednje recenzije

EA Sports FC 24

Dominik Vadas prije 22 sata

EA Sports FC 24 donosi nekoliko pozitivnih promjena i najbolji gameplay godinama unazad, no to nikako neće biti dovoljno da se propisno udalji od svog bivšeg kodnog imena.

The Crew: Motorfest

Lovro Maroševac prije 4 dana

The Crew: Motorfest dovezao se u stilu i pružio nam nešto već viđeno, no oku ugodno, postavši dostojan konkurent Forzi Horizon.

Mortal Kombat 1

Filip Zorić prije 6 dana

Mortal Kombat 1 je stisnuo tipku za reset i dostavlja nam novu verziju ovog brutalnog univerzuma. Koliko u tome uspješan – doznajte u našoj recenziji.

NBA 2K24

Josip Klanfar 18.09.2023.

25 godina je prošlo otkad je prva 2K NBA igra vidjela svjetlo dana. Je li novi nastavak dostojan obljetnice ili je zaslužio titulu najgore igre svih vremena?

Blasphemous 2

Filip Zorić 09.09.2023.

Solidna indie igre Blasphemous je nakon četiri godine dobila nasljednika. Je li ova metroidvania vrijedna pohvale ili je bolje da ju pošaljemo na ispovijed?

Immortals of Aveum

Josip Klanfar 09.09.2023.

Electronic Arts donosi nam novi svijet magije i drugačiji način napucavanja. Je li dobro izaći iz okvira, ili se treba bolje držati provjerene formule?

Bomb Rush Cyberfunk

Ivan Brekalo 07.09.2023.

Izvođenje trikova, crtanje grafita i bježanje od policije nezaobilazne su točke dnevnog reda neustrašive Bomb Rush družine. Jeste li spremni za Bomb Rush Cyberfunk?

Baldur’s Gate 3

Zoran Žalac 03.09.2023.

Nakon sto sati druženja s demonima, zmajevima, kultistima, kosturima, vampirima, hobotnicama i običnim pukom napkon je došlo vrijeme da damo svoj sud za veliki CRPG hit – Baldur’s Gate 3.

Fort Solis

Matija Kodba 29.08.2023.

Fort Solis stavlja vas u ulogu inženjera koji odlazi u istragu postaje na Marsu nakon što se prekine komunikacija. Provjerite koristi li se ovaj narativni horor naslov tom klasičnom premisom da bi iznenadio nečim novim.

VR Skater

Stjepan Fikter 29.08.2023.

VR Skater pruža podosta drugačiji pogled i osjećaj kod virtualnog skejtanja koje se bazira na zamahivanju rukama kako bi se izvodili trikovi.

Remnant 2

Filip Zorić 22.08.2023.

Mnogi bi rekli kako je prvi Remnant zaslužio više pozornosti, ali igra se prodala vrhunski i okupila jako strastvenu bazu igrača. Prati li Remnant 2 uspješne korake svog prethodnika?

The Texas Chain Saw Massacre

Lovro Maroševac 18.08.2023.

The Texas Cain Saw Massacre igra je koja donosi drugačiji i osvježavajući pristup u žanru asimetričnih hororaca te svojim posebnostima pokušava izmamiti strah i trepet u igračima.

Atlas Fallen

Hrvoje Smoljić 17.08.2023.

Surfali smo pustinjskim krajolicima, a nismo igrali Dune. Provjerite kako nam se svidio novi akcijski RPG Atlas Fallen u režiji kreatora Lords of the Fallena i The Surgea.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?