HCL.HR

Posljednje recenzije

Moonscars

Hrvoje Smoljić prije 2 dana

Moonscars nije ni prva ni zadnja igra koja inspiraciju crpi iz Castlevanije i Dark Soulsa, ali donosi li dovoljno svojih ideja da se istakne u moru 2D mteroidvania i ostalih akcijskih platformera?

FIFA 23

Dominik Vadas prije 5 dana

FIFA 23 posljednja je FIFA u režiji EA Sportsa. Rastaju li se dvije strane pod veselim okolnostima ili je atmosfera već sada tmurna i u svlačionici i na terenu?

Isonzo

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Držeći se temelja taktičke pucačine, Isonzo balansira povijesni prikaz bitaka uz korištenje modernih elemenata koji su postali standard u novijim FPS naslovima.

NBA 2K23

Dominik Vadas 24.09.2022.

NBA 2K23 unio je solidna osvježenja po pitanju sadržaja te igre na parketu. No, je li konačno riješio stare boljke na koje se fanovi serijala žale već godinama?

Steelrising

Dominik Vadas 22.09.2022.

Steelrising je atmosferični soulslike naslov u kojem ćete saznati kako bi izgledala Francuska revolucija s ubojitim robotima. Mogu li roboti zaista donijeti revoluciju žanra ili će Steelrising brzo otići u ropotarnicu povijesti?

Midnight Fight Express

Matej Brus 22.09.2022.

Izgleda kako su beat’em up naslovi opet u modi. Nakon odličnog Sifua koji je izašao prije nekoliko mjeseci, Midnight Fight Express pokušat će ponoviti njegov uspjeh. Ima li dobre temelje za to – pročitajte u našoj recenziji.

Cult of the Lamb

Stjepan Fikter 07.09.2022.

Između mlaćenja protivnika po tamnicama te brige za vlastiti kult i njegove sljedbenike, Cult of the Lamb je zabavna kombinacija dvaju žanrova, upotpunjena kvalitetnom prezentacijom.

Saints Row

Hrvoje Smoljić 01.09.2022.

Saints Row reboot bio je idealna prilika za odmaknuti se i reagirati na sve kritike upućene prethodnim dijelovima serijala. Nažalost, nešto je negdje gadno pošlo po zlu. Novi Saints Row nije dobra igra.

F1 Manager 2022

Lovro Maroševac 01.09.2022.

Službena Formula 1 menadžer igra stigla nam je u ruke. Unatoč Ferrarijevim problemima, doznali smo kako biti menadžer F1 momčadi nije toliko teško. No, isto tako, dobro funkcioniraš onoliko koliko ti to dopuste.

Madden NFL 23

Dominik Vadas 26.08.2022.

Madden NFL 23 ponovno se razbacuje velikim riječima i po tko zna koji put nudi savršenu simulaciju američkog nogometa. Je li to uistinu tako i koliko je Madden 23 zaista blizu polaganja pročitajte u recenziji.

Rollerdrome

Stjepan Fikter 29.08.2022.

Rollerdrome na prvi pogled djeluje kao kombinacija Tony Hawka i Max Paynea, ali je zapravo riječ o ekstremnom rolanju u vrlo kaotičnom okruženju.

South of the Circle

Zoran Žalac 08.08.2022.

Priča igre South of the Circle vjerojatno neće privući veliki broj igrača, ali je uz motive špijunaže i nestabilnih političkih odnosa s Rusijom itekako aktualna.

Stray

Iva Osrečak 22.07.2022.

Maca lutalica igrom slučaja biva odvojena od mačje obitelji i zarobljena u mračnom, distopijskom gradu te mora pronaći svoju krznenu obitelj.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?