HCL.HR

Posljednje recenzije

Destruction AllStars

Žarko Ćurić prije 3 dana

Destruction AllStars jedna je od rijetkih PlayStation 5 ekskluziva u ovom trenutku. Koliko je zapravo zabavna kombinacija uništavanja vozila i bježanja po šarenim mapama?

Little Nightmares 2

Zoran Žalac 18.02.2021.

Nakon strahova koje nam je igra Little Nightmares utjerala pod kožu još 2017. godine, stiže nova runda bizarnosti u friškom nastavku. Provjerite je li nam Little Nightmares 2 prouzročio male noćne more.

Cyber Shadow

Ivan Brekalo 17.02.2021.

Ravno iz Finske stiže nam nova nindža igra – jedna koja može stajati uz bok klasicima kao što su Ninja Gaiden ili Shinobi.

Hitman 3

Hrvoje Smoljić 08.02.2021.

Hitman 3 možda ne donosi ništa pretjerano novo, ali nudi dostojnu, za neko vrijeme, posljednju pustolovnu avanturu omiljenog nam istetoviranog ćelavca.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Josip Klanfar 04.02.2021.

Vampiri su u modi zadnjih godina pa sada vukodlaci žele uzvratiti. Nije ovo uvod iz Twilight sage, ali kvaliteta igre Werewolf: Apocalypse – Earthblood nije daleko od tog materijala.

Gods Will Fall

Danijel Handžek 02.02.2021.

Keltsko se pleme pobunilo protiv tiranije okrutnih bogova. Trebamo li se mi pobuniti protiv njihove šlampave izvedbe u igri Gods Will Fall?

Scott Pilgrim vs. the World: The Game – Complete Edition

Ivan Brekalo 19.01.2021.

Genijalna premisa je već poznata: Scott Pilgrim mora poraziti sedam bivših partnera da bi dobio ljubav svoje cure. Je li ta ljubav podjednako snažna u Complete Edition verziji stare igre?

Empire of Sin

Filip Zorić 16.12.2020.

Stigla nam je taktička igra koja želi da postanete mafijaški kralj Chicaga. Isplati li se igrati Empire of Sin ili ga je bolje poslati da spava s ribama?

Cyberpunk 2077

Zoran Žalac 15.12.2020.

Ulice Night Cityja ponudile su nam nezaboravno iskustvo – i u dobrom i u lošem smislu. Pitanje je samo: je li Cyberpunk 2077 zaradio dovoljno simpatija status besmrtnog hita?

Demon’s Souls

Žarko Ćurić 04.12.2020.

Umiralo se u igrama Dark Souls serijala već skoro čitavo desetljeće. No, niste pokorili sve Soulse ako niste igrali prvi Demon’s Souls. Srećom, sada to možete učiniti na PlayStationu 5.

Immortals: Fenyx Rising

Zoran Žalac 02.12.2020.

Immortals: Fenyx Rising sliči igrama iz serijala Assassin’s Creed i The Legend of Zelda, ali svoje uzore u konačnici ne uspijeva nadmašiti.

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered

Stjepan Fikter 02.12.2020.

Ceste Seacrest Countyja vratile su se u ponešto proljepšanom izdanju kako bi mogli još jednom sjesti iza volana šarolikih jurilica koje su u ovome izdanju sve dostupne u jednom paketu.

Sackboy: A Big Adventure

Filip Zorić 25.11.2020.

Sackboy: A Big Adventure predstavlja povratak LittleBigPlanet franšize, ali ovaj put više ne možemo stvarati vlastite levele. Je li to ubilo zabavu u ovoj igri?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?