HCL.HR

Posljednje recenzije

Draugen

Svan Hlača prije 6 dana

Puloveri, magla, lososi i osamljenost. Može li nas ovaj fjord noir barem na trenutak odvesti u daleku Norvešku i utjerati zimu u kosti, pročitajte u recenziji igre Draugen.

Team Sonic Racing

Žarko Ćurić 05.06.2019.

Plavi jež i njegova škvadra ponovno su odlučili baciti koji krug karting utrkivanja, no dogovorili su se podijeliti u timove. Nastavak ove basne pročitajte u našoj recenziji.

Blood & Truth

Zoran Žalac 03.06.2019.

U Londonu se trenutno nudi najuzbudljivije iskustvo virtualne stvarnosti, a PS VR ekskluziva Blood & Truth ispunjava obećano te igrača pretvara u akcijskog junaka.

Close to the Sun

Gregor Stojev 01.06.2019.

Prihvatili smo pozivnicu Teslinom misterioznom brodu i pridružili se najvećim znanstvenicima svijeta, ali ono što smo tamo vidjeli baš i nije pomaknulo granice poznatog.

Everybody’s Golf VR

Stjepan Fikter 31.05.2019.

Balansirajući između realističnog pristupa i arkadnih elemenata, Everybody’s Golf VR je jednostavan za igranje, no težak za savladavanje.

A Plague Tale: Innocence

Zoran Žalac 24.05.2019.

Stavili smo po strani svoju mržnju prema prljavim i glodavim štakorima te smo uz malo nelagode posjetili Francusku za vrijeme smrtonosne kuge.

Ghost Giant

Stjepan Fikter 27.05.2019.

Uz pomoć velikih plavih ruku u vizualno prelijepim dioramama, interakcija između igrača i protagonista glavni je pokretač Ghost Gianta koji pruža zabavno point’n’click gameplay iskustvo.

Rage 2

Hrvoje Smoljić 19.05.2019.

Rage 2 je šareniji, otvoreniji i nekoliko razina luđi od svog prethodnika. Znači li to automatski da je kvalitetna pucačina za današnje standarde?

Mortal Kombat 11

Filip Zorić 27.04.2019.

Mortal Kombat se vratio na scenu borilačkog žanra svojom jedanaestom inačicom. Je li ovo smrtonosna bitka kakvu smo iščekivali ili nije vrijedno ni podignuti rukavice za ovu tabačinu?

World War Z

Gregor Stojev 30.04.2019.

Days Gone je pokrio single player aspekt zombi apokalipse, a Word War Z je tu da nam istu servira u kooperativnom obliku.

Days Gone

Zoran Žalac 25.04.2019.

Nova ekskluziva za PlayStation 4 dolazi nam od ekipe koja već 12 godina nije napravila igru za kućnu konzolu. Znači li to da je Days Gone kvalitetom ispod ranga ostalih Sonyjevih hitova?

Dangerous Driving

Ivan Brekalo 17.04.2019.

Svi znamo da je opasno voziti s mobitelom u rukama. No, je li opasno voziti opasnu vožnju, u virtualnom obliku?

Tropico 6

Hrvoje Smoljić 07.04.2019.

Novi nastavak Tropico serijala ima novog proizvođača i novi engine. Je li to dobra stvar ili se u otočnoj državici sve poremetilo?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?