HCL.HR

Posljednje recenzije

Hood: Outlaws & Legends

Josip Klanfar prije 20 sati

Hood: Outlaws & Legends donosi nam svjež i zanimljiv koncept u svijetu multiplayer igara, a tematski podsjeća na Robina Hooda. Je li taj spoj novog s provjerenim doista tako dobar?

Nier Replicant Ver.1.22474487139

Hrvoje Smoljić prije 3 dana

Na krilima uspjeha Nier: Automate dolazi nam modernizirana verzija više od 10 godina starog Replicanta. Jesu li poboljšanja dovoljna da igra potvrdi kultni status?

Resident Evil Village

Zoran Žalac prije 4 dana

Seoski turizam novog Resident Evila na trenutke definitivno nije ono što biste od dugovječnog horor serijala inače očekivali, a to istovremeno može biti i dobra i loša vijest.

Returnal

Žarko Ćurić prije 1 tjedan

Potpuno nova PlayStation 5 ekskluziva Returnal donosi nam neobičan spoj rogue elemenata, napucavanja te intrigantnog narativa u znanstveno fantastičnom okruženju. I vizualno neodoljivo podsjeća na Alien!

Outriders

Hrvoje Smoljić 13.04.2021.

Outriders možda jest novi, svježi looter shooter u gradu, no – je li dovoljno dobar da vas odvoji od velikana žanra poput Desytinya, Warframea ili Borderlandsa?

It Takes Two

Iva Osrečak 03.04.2021.

It Takes Two vodi nas na uzbudljivu platformersku terapiju za parove. Je li doista potrebno dvoje za rješavanje svih ljubavnih problema?

Curse of the Dead Gods

Stjepan Fikter 24.03.2021.

Prošlogodišnji hit Hades postavio je poprilično visoku ljestvicu kada su u pitanju roguelite naslovi, no Curse of the Dead Gods sa svojim prokletstvima je poprilično dobar konkurent.

Persona 5: Strikers

Hrvoje Smoljić 12.03.2021.

Strikers donosi više akcijski orijentiranog, ali manje druželjubivog Jokera i fantomske lopove, s još uvijek dovoljno prepoznatljive magije zbog koje smo voljeli Personu 5.

Destruction AllStars

Žarko Ćurić 27.02.2021.

Destruction AllStars jedna je od rijetkih PlayStation 5 ekskluziva u ovom trenutku. Koliko je zapravo zabavna kombinacija uništavanja vozila i bježanja po šarenim mapama?

Little Nightmares 2

Zoran Žalac 18.02.2021.

Nakon strahova koje nam je igra Little Nightmares utjerala pod kožu još 2017. godine, stiže nova runda bizarnosti u friškom nastavku. Provjerite je li nam Little Nightmares 2 prouzročio male noćne more.

Cyber Shadow

Ivan Brekalo 17.02.2021.

Ravno iz Finske stiže nam nova nindža igra – jedna koja može stajati uz bok klasicima kao što su Ninja Gaiden ili Shinobi.

Hitman 3

Hrvoje Smoljić 08.02.2021.

Hitman 3 možda ne donosi ništa pretjerano novo, ali nudi dostojnu, za neko vrijeme, posljednju pustolovnu avanturu omiljenog nam istetoviranog ćelavca.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Josip Klanfar 04.02.2021.

Vampiri su u modi zadnjih godina pa sada vukodlaci žele uzvratiti. Nije ovo uvod iz Twilight sage, ali kvaliteta igre Werewolf: Apocalypse – Earthblood nije daleko od tog materijala.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?