HCL.HR

Posljednje recenzije

Bloodstained: Ritual of the Night

Hrvoje Smoljić prije 1 tjedan

Je li Bloodstained: Ritual of the Night pravi spiritualni nasljednik Castlevanie ili je njegov uspjeh stao po završetku Kickstarter kampanje?

The Sinking City

Gregor Stojev 06.07.2019.

Igramo se detektiva dok nas The Sinking City muči vizijama kozmičkog horora. Na našu žalost, strahovi na koje smo naišli ipak su bili sve samo ne oni koje smo priželjkivali.

Super Mario Maker 2

Ivan Brekalo 03.07.2019.

Super Mario Maker 2 nije samo dobra platformerska igra u Mario svijetu – ovo je robustan alat za izradu vlastitih Super Mario levela s hrpom predmeta za eksperimentiranje i kreativan level dizajn.

Samurai Shodown

Ivan Brekalo 30.06.2019.

Samurai Shodown vraća ovaj poznati SNK serijal tabačina na velika vrata uz oku ugodnu grafiku i jednostavne mehanike borbe kojima je teško ovladati. No isplati li ga se kupiti?

Octopath Traveler

Hrvoje Smoljić 29.06.2019.

Je li retro estetika koja igra na osjećaj nostalgije glavni adut Octopath Travelera ili se iza njegovog 16-bitnog šarma krije nešto više?

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Filip Zorić 27.06.2019.

Crash Team Racing Nitro Fueled je ubacio u rikverc i vratio nas 20 godina kroz vrijeme. Je li se put u prošlost isplatio ili nismo ni trebali gledati u retrovizore?

Team Sonic Racing

Žarko Ćurić 05.06.2019.

Plavi jež i njegova škvadra ponovno su odlučili baciti koji krug karting utrkivanja, no dogovorili su se podijeliti u timove. Nastavak ove basne pročitajte u našoj recenziji.

Mortal Kombat 11

Filip Zorić 27.04.2019.

Mortal Kombat se vratio na scenu borilačkog žanra svojom jedanaestom inačicom. Je li ovo smrtonosna bitka kakvu smo iščekivali ili nije vrijedno ni podignuti rukavice za ovu tabačinu?

Ape Out

Filip Zorić 15.03.2019.

Izdavač Devolver Digital je izbacio novi indie naslov pod imenom Ape Out. U ovoj ćemo vam recenziji otkriti je li ova igra ukusna poput banane ili je pak kora na koju se možete poskliznuti.

Slay the Spire

Filip Zorić 11.02.2019.

Slay the Spire je nova kartaška igra koja uvodi novine u žanr dodavanjem elemenata kakve inače nalazimo u roguelike igrama.

Wargroove

Hrvoje Smoljić 05.02.2019.

Provjerite jesu li tvorci Stardew Valleyja i Starbounda uspjeli napraviti još jedan hit u nizu i kako se njihov Wargroove snalazi u formatu strategije na poteze.

My Time At Portia

Zoran Žalac 03.02.2019.

Šarene post-apokalipse očito su u trendu pa smo posjetili jednu takvu u gradiću zvanom Portia. Svoj smo kruh ondje teško zaradili, ali cijelo iskustvo bilo je iznimno relaksirajuće.

Pikuniku

Pero Mlinar 29.01.2019.

U malome selu na dnu brda najveći dobrotvor i svetac je bogati kapitalist. Ipak, može li priča biti toliko jednostavna ili se podno površnog blagostanja u svijetu Pikunika kriju neke mračne tajne?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?