HCL.HR

Posljednje recenzije

Mario vs. Donkey Kong

Zoran Žalac 17.02.2024.

Rivalstvo Marija i Donkey Konga obnovljeno je preradom puzzle platformera s nekadašnje Game Boy Advance konzole. Je li to dobar povod za zabavu ili se taj dvojac jednostavno trebao pomiriti?

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Kristian Komorčec 03.02.2024.

Još jedna Capcomova remasterirana kolekcija donosi nam tri prokušane odvjetničke avanture za cijenu jedne. Ulažemo li prigovor na to?

Graven

Stjepan Fikter 02.02.2024.

Još jedan predstavnik takozvanog boomer shootera pokucao nam je na vrata nakon boravka u early accessu. Opravdava li Graven još jednu injekciju nostalgije?

Another Code: Recollection

Ivan Brekalo 29.01.2024.

Prisjećamo se Another Code serijala u ovoj preradi koja nam zajedno donosi obje avanture znatiželjne tinejdžerke Ashley Robins – originalni Two Memories i njegov direktni nastavak: Journey into Lost Memories.

The Cub

Matija Kodba 17.01.2024.

The Cub ima jedan od najšarenijih prikaza postapokalipse, ali istovremeno i daje podosta ozbiljan komentar suvremenog društva. Pogledajte s nama kako taj svijet izgleda iz perspektive djeteta-mutanta u bijegu od opasnih Marsovaca.

The Last Faith

Hrvoje Smoljić 15.01.2024.

Ako se još niste zasitili metroidvania i soulslike igara evo vam još jedne! The Last Faith možda nije Castlevania: Symphony of the Night, Bloodborne ili Blasphemous, ali definitivno neodoljivo podsjeća na ove velikane žanra – u dobrom i lošem smislu.

Prince of Persia: The Lost Crown

Dominik Vadas 11.01.2024.

Stari serijal Prince of Persia vratio se svojim korijenima, a nakon što smo odigrali The Lost Crown spremni smo reći da mu je to bila najbolja odluka u dugo vremena.

Super Mario RPG

Žarko Ćurić 18.12.2023.

Jedan od kultnih klasika SNES ere došao je u novom, ušminkanom izdanju. Super Mario dobio je koji piksel više na svom digitalnom brku, a o ostalim poboljšanjima pročitajte više u našoj recenziji.

My Time at Sandrock

Zoran Žalac 14.12.2023.

Vrijeme brzo leti u Sandrocku i ispunjeno je brojnim avanturama između teškog fizičkog rada nalik robijanju. Može biti zabavno, ali ne za svakoga.

Persona 5 Tactica

Hrvoje Smoljić 25.11.2023.

Persona 5 Tactica je tko zna koji spin-off popularne Persone 5 koji će vas ili zagrijati za još sličnih igara ili vas uvjeriti da je vrijeme pozdraviti se od dobrih, starih fantomskih lopova.

Wizard with a Gun

Boris Koroušić 23.11.2023.

Wizard with a Gun je crtićoliki naslov spašavanja svijeta pomoću magičnih metaka i vraćanja vremena. Hoćete li i vi nakon odigravanja ove igre poželjeti vratiti vrijeme unatrag?

Sonic Superstars

Ivan Brekalo 31.10.2023.

Došao novi Mario, pa evo nam i novog Sonica, baš kao u dane najžešćeg rivalstva. Može li ježeva družina još uvijek pratiti Nintenovu braću vodoinstalatere?

Cocoon

Matija Kodba 25.10.2023.

Pridružite nam se u putovanju začudnim svijetom s još začudnijim zagonetkama i provjerite što čini Cocoon jednim od zanimljivijih naslova na tržištu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?