HCL.HR

Posljednje recenzije

Fire Emblem: Three Houses

Ivan Brekalo 07.08.2019.

Fire Emblem Three Houses je fenomenalna igra i veličanstven naslov koji svakako morate odigrati ako posjedujete Switch i ako imate bilo kakve afinitete prema RPG žanru ili bilo kakvim oblicima strateške borbe.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Hrvoje Smoljić 20.07.2019.

Marvel Ultimate Alliance 3 prepušta vam kontrolu nad više heroja nego što smo ih vidjeli u Avengers: Endgameu, no je li vrijedan nošenja Nintendo Switcha na godišnji odmor?

Dragon Quest Builders 2

Ivan Brekalo 20.07.2019.

Premda Minecraft zapravo nema konkurenciju, tematski slični Dragon Quest Builders 2 dostojna mu je alternativa.

My Friend Pedro

Gregor Stojev 23.07.2019.

Ljetna suša nam podupire odluku da se osvrnemo i na pokoji propušteni naslov. My Friend Pedro prošlog mjeseca možda i nije napravio velike valove, ali ovo je svejedno bila jedna banana koju smo morali kušati.

Bloodstained: Ritual of the Night

Hrvoje Smoljić 10.07.2019.

Je li Bloodstained: Ritual of the Night pravi spiritualni nasljednik Castlevanie ili je njegov uspjeh stao po završetku Kickstarter kampanje?

The Sinking City

Gregor Stojev 06.07.2019.

Igramo se detektiva dok nas The Sinking City muči vizijama kozmičkog horora. Na našu žalost, strahovi na koje smo naišli ipak su bili sve samo ne oni koje smo priželjkivali.

Super Mario Maker 2

Ivan Brekalo 03.07.2019.

Super Mario Maker 2 nije samo dobra platformerska igra u Mario svijetu – ovo je robustan alat za izradu vlastitih Super Mario levela s hrpom predmeta za eksperimentiranje i kreativan level dizajn.

Samurai Shodown

Ivan Brekalo 30.06.2019.

Samurai Shodown vraća ovaj poznati SNK serijal tabačina na velika vrata uz oku ugodnu grafiku i jednostavne mehanike borbe kojima je teško ovladati. No isplati li ga se kupiti?

Octopath Traveler

Hrvoje Smoljić 29.06.2019.

Je li retro estetika koja igra na osjećaj nostalgije glavni adut Octopath Travelera ili se iza njegovog 16-bitnog šarma krije nešto više?

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Filip Zorić 27.06.2019.

Crash Team Racing Nitro Fueled je ubacio u rikverc i vratio nas 20 godina kroz vrijeme. Je li se put u prošlost isplatio ili nismo ni trebali gledati u retrovizore?

Team Sonic Racing

Žarko Ćurić 05.06.2019.

Plavi jež i njegova škvadra ponovno su odlučili baciti koji krug karting utrkivanja, no dogovorili su se podijeliti u timove. Nastavak ove basne pročitajte u našoj recenziji.

Mortal Kombat 11

Filip Zorić 27.04.2019.

Mortal Kombat se vratio na scenu borilačkog žanra svojom jedanaestom inačicom. Je li ovo smrtonosna bitka kakvu smo iščekivali ili nije vrijedno ni podignuti rukavice za ovu tabačinu?

Ape Out

Filip Zorić 15.03.2019.

Izdavač Devolver Digital je izbacio novi indie naslov pod imenom Ape Out. U ovoj ćemo vam recenziji otkriti je li ova igra ukusna poput banane ili je pak kora na koju se možete poskliznuti.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?