HCL.HR

Posljednje recenzije

Football Manager 2022

Zoran Žalac 12.11.2021.

Ima li u novom izdanju Football Managera autentičnog stanja nogometa ili je svijet virtualnog nogometa i dalje lišen većine problema koji se vežu uz nogomet?

Mario Party Superstars

Zoran Žalac 05.11.2021.

Dvanaesto izdanje Mario Partyja za kućne konzole reciklaža je dosadašnjih sadržaja, ali i dobra prilika da u njima uživaju svi oni koji ih nikad nisu vidjeli.

FIFA 22

Zoran Žalac 19.10.2021.

Na pomolu su velike promjene u nogometnom svijetu – i onom stvarnom i virtualnom. No, FIFA 22 još uvijek je onaj nogomet kojega istovremeno volite i volite mrziti.

Metroid Dread

Ivan Brekalo 20.10.2021.

Može li nova Metroid igra lansirana zajedno sa Switch OLED-om izbaviti serijal iz kliničke smrti koju je uzrokovao posljednji nastavak prije deset godina?

NBA 2K22

Josip Klanfar 11.10.2021.

Novo izdanje serijala NBA 2K trebalo nam je dostaviti neke osvježene ideje. Jesu li u 2K Sportsu uspjeli ispuniti očekivanja igrača ili je igra rađena po starom receptu?

WarioWare: Get it Together!

Ivan Brekalo 23.09.2021.

Wario se vraća s potpuno novim, vrckavim i kaotičnim mikro-igrama. Ukupno ih je 222, a Wario i družina oslanjaju se na najosnovnije gaming vještine: skakutanje, trčanje i skupljanje predmeta, ali i na blesavoće poput gaženja grožđa i brzinskog punjenja kasica-prasica.

Life is Strange: True Colors

Zoran Žalac 15.09.2021.

Je li novi Life is Strange uspio pokazati prave boje svog serijala ili je za novu avanturu odabrana totalno kriva farba?

No More Heroes 3

Ivan Brekalo 29.08.2021.

Nakon više od punog desetljeća dobili smo numerirani nastavak No More Heroes serijala. Travis Touchdown se vraća i započinje bitku do smrti galatkičkih razmjera.

FORECLOSED

Iva Osrečak 20.08.2021.

Foreclosed donosi avanturu cyberpunk stila pomiješanu s pucačinom iz trećeg lica, u kojoj glavni lik uzima pravdu u svoje ruke i pokušava vratiti svoj život.

Samurai Warriors 5

Ivan Brekalo 07.08.2021.

Nakon izgleda u svjetove Zelde i Persone, Koei Tecmo se vraća svom dugovječnom serijalu Samurai Warriors. Jesu li nakon pauze ostvarili ikakav napredak?

The Forgotten City

Zoran Žalac 05.08.2021.

Zalutao sam u grad koji je strepio od predstojeće apokalipse. Da bih ju zaustavio, morao sam ju prvo sam prouzročiti.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Hrvoje Smoljić 04.08.2021.

Monster Hunter Stories: Wings of Ruin 2 vizualno izgleda neozbiljno naspram igara glavne franšize, ali je zapravo JRPG kojega se ne bi smjelo propustiti.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Zoran Žalac 18.07.2021.

Nintendo je uskrsnuo deset godina staru Zeldu koja fanovima baš i nije omiljeni dio u serijalu. No, dobro je da su to napravili.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?