HCL.HR

Posljednje recenzije

Empire of Sin

Filip Zorić 16.12.2020.

Stigla nam je taktička igra koja želi da postanete mafijaški kralj Chicaga. Isplati li se igrati Empire of Sin ili ga je bolje poslati da spava s ribama?

Immortals: Fenyx Rising

Zoran Žalac 02.12.2020.

Immortals: Fenyx Rising sliči igrama iz serijala Assassin’s Creed i The Legend of Zelda, ali svoje uzore u konačnici ne uspijeva nadmašiti.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ivan Brekalo 18.11.2020.

Prije nego dobijemo Breath of the Wild 2, svijetu Zelde i Linka vraćamo se kroz akcijsku igru smještenu 100 godina prije Gannonove pobjede.

Cloudpunk

Zoran Žalac 14.11.2020.

Ako ste oduvijek željeli letjeti kroz futuristički grad kao u filmovima Blade Runner i Fifth Element, Cloudpunk je igra za vas. No, je li to samo po sebi dovoljno da bi ta avantura bila zabavna?

Ghostrunner

Stjepan Fikter 12.11.2020.

S katanom u ruci i mogućnošću trčanja po zidovima, Ghostrunner nas vodi u cyberpunk avanturu izbjegavanja metaka u kojoj je vještina jednako važna kao i brzina.

Pikmin 3 Deluxe

Filip Zorić 28.10.2020.

Iako još uvijek čekamo četrvrti dio serijala, Pikmin 3 Deluxe je tu da nas podsjeti koliko je bila dobra originalna igra za Wii U.

Pumpkin Jack

Zoran Žalac 27.10.2020.

Nećete izvući ništa pametno od igre u kojoj glavni lik ima bundevu umjesto glave. Ali, možda ćete se dobro zabaviti pred Halloween.

The Survivalists

Ivan Brekalo 26.10.2020.

Nakon uspješnog bijega iz zatvora u igrama The Escapists došlo je vrijeme da prestanemo bježati i pokušamo preživjeti na pustom otoku.

Kirby Fighters 2

Ivan Brekalo 05.10.2020.

Nintendo je potajno izbacio novu ekskluzivu za svoju Switch platformu. I to opravdano – jer Kirby Fighters 2 ni ne zaslužuje veliku pažnju.

PGA Tour 2K21

Stjepan Fikter 26.09.2020.

Novi nastavak The Golf Club serijala sada ima novi naziv, ali je i dalje riječ o pristupačnom virtualnom udaranju golf loptice kako za amatere, tako i za profesionalce.

Super Mario 3D All-Stars

Žarko Ćurić 21.09.2020.

Za razliku od Ninendove kolekcije 3D igara iz Super Mario serijala, ova recenzija neće biti povučena iz opticaja nakon pola godine.

Spellbreak

Filip Zorić 19.09.2020.

Spellbreak je nova battle royale igra u kojoj se borite s čarolijama. Je li ovaj mađioničarski trik uspješan?

NBA 2K21

Tomo Cole 16.09.2020.

Nova godina, novi NBA 2K naslov. No, je li doista novi – stvarno i zaista? Iskreno, baš i nije. Isti je kao što je ista i cijena od prošle godine.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?