HCL.HR

Hardver i softver teme

Testirali smo najbrži internet u Hrvatskoj pa evo što je to i kako to zapravo radi

Hrvoje Smoljić prije 6 dana

Nekoliko nas iz HCL-a dobilo je posebnu priliku testirati suludo brzi gigabitni internet HT-a pa ćemo vam ovih dana objaviti naša zapažanja i testove. Ali hajmo se prvo upoznati s time što je gigabitni internet i kakav hardver trebate imati da ga iskoristite.

Prednosti i mane novih Xbox Series X/S i PlayStation 5 konzola

Zoran Žalac 11.11.2020.

Microsoft i Sony otkrili su svoje next-gen karte. Lansirane su Xbox Series X/S te PlayStation 5 konzole, a mi sumiramo dobre i loše strane jedne i druge konzole.

PlayStation 5 – cijena, igre i sve najvažnije informacije na jednom mjestu

Zoran Žalac 07.11.2020.

Doznajte sve ključne informacije o novoj generaciji PlayStation konzola kojoj pripadaju modeli PlayStation 5 Standard te jeftiniji PlayStation 5 Digital.

Xbox Series X i Xbox Series S – cijena, igre i sve najvažnije informacije na jednom mjestu

Zoran Žalac 07.11.2020.

Doznajte sve ključne informacije o novoj generaciji Xbox konzola kojoj pripadaju modeli Xbox Series X te jeftiniji Xbox Series S.

Pet stvari koje možda ne znate o PlayStation 5 konzoli (a trebate znati)

Zoran Žalac 18.03.2020.

U plićaku službenih vijesti i moru glasina o novoj PlayStation 5 konzoli lako je promašiti potvrđene informacije koje su itekako interesantne. Nemojte si to dopustiti – nećemo vam to dopustiti!

GeForce Now iliti kako za pet i pol eura dobiti grafičku od 800 eura

Zoran Žalac 11.02.2020.

Testirali smo streaming uslugu GeForce Now koja PC igračima nudi prilično veliku pogodnost da u svega nekoliko sekundi pokrenu neku igru iz vlastite kolekcije.

Igranje PlayStation 4 igara na Android mobitelima dosta je razočaravajuće iskustvo

Zoran Žalac 10.10.2019.

Sony je napokon otključao opciju Remote Play za sve Android mobitele i tablete. Međutim, učinili su to na krajnje bedast način.

Istražili smo kakve konzole danas možete kupiti za manje od 500 kuna

Zoran Žalac 17.06.2019.

Nerijetko se u kojekakvim ponudama domaćih trgovina mogu pronaći konzole koje za sitan novac dostavljaju sve što vam u životu treba. Idemo vidjeti o čemu se tu zapravo radi.

Je li igranje na konzolama danas skuplje nego ikad prije?

Zoran Žalac 14.05.2019.

Cijene konzola imaju tendenciju rasta sa svakom sljedećom generacijom. No, znači li to da je igranje videoigara na njima danas skuplje nego je to bilo prije dvadesetak godina?

Koliko danas košta najjeftiniji PC za gaming (koji nije staro smeće)?

Zoran Žalac 13.05.2019.

Igranje na računalu je skup sport – ako imate svoje standarde i niste spremni na kompromis. No, činjenica je da računalna oprema nikad nije bila jeftinija.

Evo kako sam uspio sam pokrenuti GTA 5 i Skyrim na svom mobitelu

Zoran Žalac 12.04.2019.

Što ako vam kažem da postoji način na koji možete igrati igre s PC-a čak i onda kada niste na PC-u? Besplatno i bez značajnog utjecaja na iskustvo igranja? Ne vjerujete mi? Ma moguće je – ovako.

Zašto PC igrači mrze Epic Games Store?

Zoran Žalac 08.04.2019.

Zajednica igrača koji se igraju na osobnim računalima u zadnje je vrijeme podijeljena, a jedan od krivaca za takvu podjelu može se pronaći u digitalnom dućanu tvoraca Fortnitea.

Google Stadia – što je to, čemu služi i može li se jesti?

Zoran Žalac 20.03.2019.

Čuli ste da je Google ušao u svijet videoigara s nečim zvanim Stadia, ali vam nije skroz jasno o čemu se tu radi? Evo odgovora na vaše životne probleme!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?