HCL.HR

Recenzije: Tehnologija

BenQ MOBIUZ EX2710Q

Zoran Žalac 11.05.2022.

Napokon sam skočio na 1440p rezoluciju uz visoki refresh rate, nadajući se da ću s gaming monitorom BenQ MOBIUZ EX2710Q pronaći povoljnu kombinaciju monitora za rad i igranje na PC-ju, ali i konzoli.

DualShock 4 Back Button Attachment

Zoran Žalac 01.02.2020.

Testirali smo Sonyjev službeni dodatak stražnjih tipki za kontroler PlayStation 4 konzole. Evo kakve smo zaključke izvukli iz tog našeg testiranja.

SteelSeries Sensei Ten

Zoran Žalac 07.12.2019.

Povodom desete obljetnice svog gamerskog miša Senei, tvrtka SteelSeries lansirala je modernizirano izdanje zvano Sensei Ten. Može li se taj proizvod nazvati pobjedničkim?

AOC G2460VQ6 gaming monitor

Igor Belan 25.05.2016.

Testirali smo monitor koji vam neće izbiti previše novca iz džepa, ali će vam pružiti odlično gaming iskustvo za svoju cijenu, pogotovo ako imate AMD karticu.

Steam kontroler

Zoran Žalac 04.03.2016.

Naše višemjesečno proučavanje Steam kontrolera rezultiralo je nekontroliranom recenzijom. Ekskluzivno otkrivamo što je to Steamov gamepad drugim džojsticima ako si rodbina nisu?

Acer Predator 17 gaming laptop

Igor Belan 09.12.2015.

Što može laptop cijene 30 000 kuna? Kakve specifikacije ima i kome takvo čudovište uopće treba? Odgovore potražite u našoj video recenziji jednog od najmoćnijih laptopa na svijetu.

Asus ROG Sica gaming miš

Igor Belan 09.10.2015.

Asusov gamerski miš nazvan po prastarom bodežu dolazi s senzorom toliko dobrim da reže voće kao maslac. I skida glave u FPS-ovima.

Acer Aspire V Nitro gaming laptop

Igor Belan 07.06.2015.

Kao dokaz da gaming laptop ne mora biti pakleno skup, Acer nam je poslao jedan od najjačih modela u njihovoj Aspire V Nitro seriji koji ima bolje performanse i od skuplje konkurencije.

ASUS G751JY gaming laptop

Igor Belan 13.04.2015.

Asus nam je poslao još jedno prijenosno PC čudovište koje jede igre za doručak. Pogledajte što dobivate za gotovo 17 000kn u nasljedniku i dalje odličnog G750JZ modela.

HP Omen gaming laptop

Igor Belan 27.03.2015.

VIDEO RECENZIJA – Jedan od najbolje dizajniranih gaming laptopa došao nam je iz kompanije koja se nije proslavila gaming mašinama, ali očito je da itekako znaju što rade.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?