HCL.HR

Posljednje recenzije

MultiVersus

Filip Zorić prije 14 sati

MultiVersus se vratio na scenu s onim što se očekivalo – sjajnim sustavom borbe i odlično razrađenim likovima. Nažalost, pomak za potpuno izdanje je mogao biti dosta veći.

Senua’s Saga: Hellblade 2

Zoran Žalac 21.05.2024.

Popratili smo ratnicu Senuu na njezinoj islandskoj avanturi, divili se grafici, uživali u zvuku i pitali se zašto gameplay u Hellblade 2 nije ambiciozniji.

TopSpin 2K25

Dominik Vadas 20.05.2024.

Nakon gotovo 14 godina izbivanja, konačno nam je stigao novi naslov iz hvaljenog Top Spin serijala. Virnite pa provjerite je li se čekanje isplatilo ili je Top Spin 2k25 zapeo već na svom prvom servisu.

Phantom Fury

Stjepan Fikter 16.05.2024.

Od najavnog trailera i popratnih detalja, Phantom Fury izgledao je kao nastavak koji bi mogao iskupiti sudbinu Duke Nukem Forevera. No, na kraju završili su praktički u istom košu.

El Shaddai: Ascension of the Metatron HD Remaster

Ivan Brekalo 13.05.2024.

El Shaddai: Ascension of the Metatron iz 2011. godine napokon se pojavio i na Nintendovoj platformi. Je li ova akcijska avantura bila vrijedna čekanja?

Broken Roads

Lovro Maroševac 08.05.2024.

Broken Roads ambiciozan je naslov koji se svojim moralnim kompasom pokušava dići među velikane ovog žanra. Je li mu to uspjelo ili je ideja propala u raljama apokalipse?

Dragon’s Dogma 2

Hrvoje Smoljić 03.04.2024.

Neopisivo šarmantna Dragon’s Dogma konačno je dobila svoj nastavak. Pitanje je, međutim, može li Capcom 12 godina kasnije postići istu magiju uz sva očekivanja od jednog nastavka?

WWE 2K24

Lovro Maroševac 31.03.2024.

Već odlično postavljeni temelji za WWE igre iz prethodna dva naslova pokazali su se kao dobitna kombinacija. Je li 2K24 nastavio istim ritmom ili je ugrozio sve na čemu se dosad radilo?

The Outlast Trials

Lovro Maroševac 11.03.2024.

Gadosti i strahote koje nam je Outlast pružio u svoja prva dva dijela vraćaju se u The Outlast Trialsu. Je li kooperativno okruženje naškodilo poznatom serijalu ili ga je obogatilo novim i svježim idejama?

Balatro

Filip Zorić 09.03.2024.

Balatro je kartaška igra koja je spojila koncept pokera s roguelike elementima te tako postala jedna od prvih indie uspješnica 2024. godine.

The Thaumaturge

Matija Kodba 07.03.2024.

Istočnoeuropski RPG u kojemu protagonist rješava probleme s čudovištima i lovi fantastična bića iz folklora. Zvuči poznato? Da ne kažemo – witcherovski? Ipak, The Thaumaturge ima i svojih unikatnih aduta.

Expeditions: A MudRunner Game

Boris Koroušić 04.03.2024.

Nova iteracija MudRunner serijala šalje nas na istraživačke avanture kroz šume i pustinje, a sve u ime znanosti. Prije nego se opremite za dug put, bacite oko na našu recenziju.

Classified: France ’44

Boris Koroušić 29.02.2024.

Miks Commandosa i XCOM-a u igri zvanoj Classified: France ’44 trebao bi rezultirati zanimljivim strateškim iskustvom. Je li to slučaj – doznajte u našoj recenziji.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?