HCL.HR

Posljednje recenzije

Wolfenstein: Youngblood

Svan Hlača prije 5 dana

Youngblood je bezumna i nabrijana co-op pucačina koju ljubitelji Wolfenstein serijala ne bi trebali zaobići. U obitelji Blazkowitz jabuka ne pada daleko od stabla.

My Friend Pedro

Gregor Stojev 23.07.2019.

Ljetna suša nam podupire odluku da se osvrnemo i na pokoji propušteni naslov. My Friend Pedro prošlog mjeseca možda i nije napravio velike valove, ali ovo je svejedno bila jedna banana koju smo morali kušati.

Steel Division 2

Stjepan Fikter 18.07.2019.

Steel Division 2 preselio je na istočno bojište i donio dinamičnu kampanju koja nipošto nije namijenjena generalima početnicima.

Bloodstained: Ritual of the Night

Hrvoje Smoljić 10.07.2019.

Je li Bloodstained: Ritual of the Night pravi spiritualni nasljednik Castlevanie ili je njegov uspjeh stao po završetku Kickstarter kampanje?

Sea of Solitude

Zoran Žalac 09.07.2019.

Zaplovili smo mutnim vodama igre Sea of Solitude kako bismo doznali ima li ondje originalnog i neistraženog materijala.

The Sinking City

Gregor Stojev 06.07.2019.

Igramo se detektiva dok nas The Sinking City muči vizijama kozmičkog horora. Na našu žalost, strahovi na koje smo naišli ipak su bili sve samo ne oni koje smo priželjkivali.

They Are Billions

Hrvoje Smoljić 02.07.2019.

U trenutku kad zombiji izlaze iz mode, They Are Billions izlazi iz Early Accessa i donosi ih na milijarde te pušta nas da sagradimo više zidova nego Donald Trump.

Octopath Traveler

Hrvoje Smoljić 29.06.2019.

Je li retro estetika koja igra na osjećaj nostalgije glavni adut Octopath Travelera ili se iza njegovog 16-bitnog šarma krije nešto više?

Warhammer: Chaosbane

Stjepan Fikter 27.06.2019.

Unatoč Warhammer licenci, Chaosbane se nije pokazao previše maštovitim naslovom i za žanr u kojemu se nalazi dosta detalja je ostalo nerazrađeno.

Draugen

Svan Hlača 18.06.2019.

Puloveri, magla, lososi i osamljenost. Može li nas ovaj fjord noir barem na trenutak odvesti u daleku Norvešku i utjerati zimu u kosti, pročitajte u recenziji igre Draugen.

Team Sonic Racing

Žarko Ćurić 05.06.2019.

Plavi jež i njegova škvadra ponovno su odlučili baciti koji krug karting utrkivanja, no dogovorili su se podijeliti u timove. Nastavak ove basne pročitajte u našoj recenziji.

Close to the Sun

Gregor Stojev 01.06.2019.

Prihvatili smo pozivnicu Teslinom misterioznom brodu i pridružili se najvećim znanstvenicima svijeta, ali ono što smo tamo vidjeli baš i nije pomaknulo granice poznatog.

Layers of Fear 2

Hrvoje Smoljić 24.05.2019.

Može li nastavak Layers of Feara ponuditi nešto više od straha na psihološkoj razini ili stvar na kraju uopće nije strašna ako ju igrate bez zvuka?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?