HCL.HR

Posljednje recenzije

It Takes Two

Iva Osrečak prije 1 tjedan

It Takes Two vodi nas na uzbudljivu platformersku terapiju za parove. Je li doista potrebno dvoje za rješavanje svih ljubavnih problema?

Loop Hero

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Kružili smo po petlji Loop Heroa nekoliko tjedana u pokušaju tumačenja što je to tako zarazno u toj maloj igri retro stila.

Curse of the Dead Gods

Stjepan Fikter 24.03.2021.

Prošlogodišnji hit Hades postavio je poprilično visoku ljestvicu kada su u pitanju roguelite naslovi, no Curse of the Dead Gods sa svojim prokletstvima je poprilično dobar konkurent.

Breathedge

Lovro Maroševac 16.03.2021.

Breathedge nas odvodi u zanimljiv svemirski svijet koji će vas često ostaviti bez daha. I dobrog smisla za humor!

Persona 5: Strikers

Hrvoje Smoljić 12.03.2021.

Strikers donosi više akcijski orijentiranog, ali manje druželjubivog Jokera i fantomske lopove, s još uvijek dovoljno prepoznatljive magije zbog koje smo voljeli Personu 5.

Football, Tactics & Glory: Football Stars

Zoran Žalac 08.03.2021.

Čudan je svijet nogometa sad kad se većina utakmica igra pred praznim tribinama. Stoga smo se i mi vratili čudnom nogometu – onom na poteze – kako bismo vidjeli što donosi njegova ekspanzija Football Stars.

Little Nightmares 2

Zoran Žalac 18.02.2021.

Nakon strahova koje nam je igra Little Nightmares utjerala pod kožu još 2017. godine, stiže nova runda bizarnosti u friškom nastavku. Provjerite je li nam Little Nightmares 2 prouzročio male noćne more.

Cyber Shadow

Ivan Brekalo 17.02.2021.

Ravno iz Finske stiže nam nova nindža igra – jedna koja može stajati uz bok klasicima kao što su Ninja Gaiden ili Shinobi.

Hitman 3

Hrvoje Smoljić 08.02.2021.

Hitman 3 možda ne donosi ništa pretjerano novo, ali nudi dostojnu, za neko vrijeme, posljednju pustolovnu avanturu omiljenog nam istetoviranog ćelavca.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Josip Klanfar 04.02.2021.

Vampiri su u modi zadnjih godina pa sada vukodlaci žele uzvratiti. Nije ovo uvod iz Twilight sage, ali kvaliteta igre Werewolf: Apocalypse – Earthblood nije daleko od tog materijala.

Gods Will Fall

Danijel Handžek 02.02.2021.

Keltsko se pleme pobunilo protiv tiranije okrutnih bogova. Trebamo li se mi pobuniti protiv njihove šlampave izvedbe u igri Gods Will Fall?

The Medium

Zoran Žalac 27.01.2021.

Iz Poljske nam stiže igra koja temom i ugođajem podsjeća na Silent Hill, ali nije novi Silent Hill. I to je dobra vijest – The Medium je originalna priča koja zaslužuje biti tretirana kao zasebna igra.

Scott Pilgrim vs. the World: The Game – Complete Edition

Ivan Brekalo 19.01.2021.

Genijalna premisa je već poznata: Scott Pilgrim mora poraziti sedam bivših partnera da bi dobio ljubav svoje cure. Je li ta ljubav podjednako snažna u Complete Edition verziji stare igre?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?