HCL.HR

Video: Game Over

Ova luda koza kao da je izašla direktno iz Goat Simulatora

Zoran Žalac 18.07.2017.

Jedna američka tvrtka ostala je bez ulaznih vrata nakon što se na njih okomio ludi primjerak koze koja se ponaša kao da je u Goat Simulatoru.

Vodeni pištolj koji reže lubenice je sljedeća velika stvar koju želimo u pucačinama

Zoran Žalac 13.07.2017.

Pogledajte kako izgleda najveći vodeni pištolj na svijetu koji brzinom mlaza od 390 km/h reže lubenice, razbija stakla i totalno je nepraktičan za nošenje.

Ovaj kamiončić s bacačem plamena kao da je ispao iz Micro Machinesa

Zoran Žalac 10.07.2017.

Netko je od nevine igračke za djecu napravio kaotičnu napravu koja bljuje vatru i pali sve oko sebe.

Kao u video igri: Čovjeka udario jureći autobus, ustao se s poda i otišao na pivu

Igor Belan 29.06.2017.

Da vidimo ovakvo nešto u GTA 5 ne bismo se čudili, ali ova snimka stvarnog svijeta, sa stvarnim Britancem i stvarnim autobusom pomalo je nevjerojatna.

Da ovaj stvarni efekt vidimo u nekoj igri, rekli bismo da je to neki bug u fizici

Igor Belan 27.06.2017.

Hidrodinamička levitacija izgleda nestvarno, ali očito je jako stvarna, a ovaj video u kojem razne lopte vrlo stabilno lebde na mlazu vode objasnit će vam u čemu je fora.

Čovjek stvorio samo-vozeći krumpir, podsjetio nas na Portal 2

Igor Belan 24.06.2017.

Ne piški, ne kaki i nitko te neće čudno gledati ako ga skuhaš za ručak kad ti dosadi, ovaj potpuno anutonomni krumpir je savršen ljubimac!

Ovaj tip igra videoigre na mikrovalnoj pećnici

Zoran Žalac 29.05.2017.

Popularni inovator i YouTuber Colin Furze došao je na ideju kako si skratiti čekanje na jelo dok ste u kuhinji. Za početak – možete si napraviti mikrovalku koja je ujedno i konzola za igranje.

Frajer skočio na trampolin s 1000 mišolovki, pogledajte super-usporenu snimku

Igor Belan 13.05.2017.

Zahvaljujući internetu danas možete pogledati kako izgleda kada netko skoči na trampolin s 1000 neaktiviranih mišolovki, i to u slow motionu da ne propustite ni jednu bolnu aktivaciju zamke za male glodavce.

Netko je u kazeticama za NES htio prošvercati žive paukove u Ameriku

Zoran Žalac 11.05.2017.

Meksička granična policija zabilježila je nadasve bizaran slučaj izvoza živih primjeraka paukova koji su bili skladišteni u kutijicama igara za prvu Nintendovu konzolu.

Štapići od sladoleda mogu napraviti Wolverina od vas

Zoran Žalac 28.04.2017.

Ako vam baloni iz nekog razloga predstavljaju prijetnju u životu, naučite ih pameti tako što ćete od štapića za sladoled napraviti oružje po uzoru na kandže kakve ima mutant Wolverine.

Životinje uz pomoć montaže otpjevale temu DuckTalesa

Zoran Žalac 06.04.2017.

Vješta montaža od brojnih je životinja napravila izvođače glazbene teme kultnog crtića DuckTales. Psi, mačke i kokoši bolji su pjevači nego biste se nadali.

Urušavanje domina u 360 stupnjeva izgleda čarobno

Zoran Žalac 31.03.2017.

Neobično zadovoljstvo koje mnogi osjećaju kad gledaju urušavanje domino kockica vjerno je replicirano i u virtualnoj stvarnosti.

Pogledajte kako je radilo jedno od prvih touchscreen računala iz 1982. godine

Igor Belan 30.03.2017.

Tehnologiju ekrana osjetljivih na dodir danas uzimamo zdravo za gotovo, no ovaj video iz 1982. godine ukazat će vam na vrijeme kada su ekrani osjetljivi na dodir bili smatrani tehnologijom budućnosti, uz par primitivnih primjena.

Inženjeri mogu varati u igrama poput pikada i uživo

Juraj Bevandić 25.03.2017.

Bivši NASA-in inženjer dizajnirao je i napravio ploču za pikado koja se namjesti da svaka njegova strelica pogodi sredinu, a izmakne protivničkim strelicama.

Znate li vi što se događa i koja je ovo sprava u videu?

Juraj Bevandić 24.03.2017.

YouTuber Allan Bradley snimio je kompilaciju korištenja VHS kaseta i probudio nostalgiju u nama, a sasvim je moguće da neki od naših čitatelja to nisu nikad vidjeli uživo.