HCL.HR

Video

HCL VideoZaigrao sam Super Seducer, sad znam kako osvojiti svaku ženu [18+]

Igor Belan prije 15 sati

Svi su mi rekli da je novi Steam hit Super Seducer duboka uvreda za muški i ženski spol, kao i za inteligenciju igrača, ali nisam odolio. Zaigrao sam da vi ne morate!

Najavljen je Warriors Orochi 4

Zoran Žalac prije 19 sati

Nakon šesterogodišnje pauze vraća nam se akcijski serijal Warriors Orochi koji će svoj četvrti dio na našem tržištu dočekati ove godine.

Ni no Kuni 2 izlazi ovoga petka i zove nas u lov na zmajeve

Zoran Žalac prije 19 sati

Nakon višestrukih odgađanja, predivni japanski RPG naslov Ni no Kuni II: Revenant Kingdom konačno je spreman za izlazak kojega je obilježio fascinantnim trailerom.

Legende Juventusa ponovno će zaigrati u PES-u 2018

Zoran Žalac prije 22 sata

Pro Evolution Soccer 2018 opet širi postavu legendarnih veterana u myClub modu. Ponudu će sada upotpuniti talijanske legende “Stare Dame” – Alessandro Del Piero i Pavel Nedved!

Kooperativna pucačina RICO vraća bullet time u modu

Zoran Žalac prije 23 sata

Kasnije ove godine za PC i konzole stiže eksplozivna pucačina iz prvog lica zvana Rico u kojoj ćemo protivnike rešetati u usporenom vremenu.

God of War u TV reklami izgleda ljepše nego što će stvarno izgledati

Zoran Žalac prije 23 sata

Sony je za svoju veliku proljetnu PS4 ekskluzivu pripremio podjednako veliku televizijsku reklamu u kojoj nas upoznaje s Kratosovim odgojnim metodama.

HCL VideoIgramo Q.U.B.E 2 (EP2): Pa ja sam Albert Einstein!

Igor Belan prije 2 dana

Prvi video komentar iz Q.U.B.E. 2 dovoljno vas je zainteresirao da snimimo još jedan, što me dovelo do spoznaje da sam prokleti genijalac.

HCL VideoIgramo Subnauticu (EP9): Dogodila mi se najgora moguća stvar

Igor Belan prije 3 dana

Imao sam jasan plan i sve je išlo dobro – nabavi dijamante, napravi laser cuter, najedi se i napij i zaputi prema Aurori, ali kad sam došao tamo sve je krenulo po zlu.

Call of Duty: WWII dobio je staru Shipment mapu i 1944 izdanju

Zoran Žalac prije 3 dana

Mapa koja se originalno pojavila još u prvom Modern Warfareu reciklirana je već po treći put u Call of Duty serijalu, a u najnovijem izdanju vratila se u vremenu do 1944. godine.

Dauntless pokazuje veliki napredak prema reakcijama igrača

Zoran Žalac prije 3 dana

PC ekskluziva Dauntless još uvijek je u aktivnom razvoju, a njezin developer otkriva nam kako igru modificiraju prema povratnim infromacijama samih igrača.

Ubisoft za promociju Far Cryja 5 koristi popularni format skrivene kamere

Zoran Žalac prije 3 dana

Kako bi Far Cry 5 bio što popularniji na YouTubeu, Ubisoft je odlučio promovirati igru u formatu “prank” videa.

HCL VideoIgramo Ghost of a Tale (EP2): Ovi štakori su seljačine

Igor Belan prije 4 dana

Nakon vaše velike podrške na prvom videu nastavljamo s prelaženjem igre Ghost of a Tale, a po putu pronalazimo prijatelje, jednog neutralnog kovača i neke jako smrdljive štakore koje trebamo orobiti.

The Sinking City podsjeća nas na BioShock i LA Noire u isto vrijeme

Zoran Žalac prije 4 dana

Nadolazeća detektivska igra u otvorenom svijetu, The Sinking City, spremna je za javno predstavljanje na sajmovima, a iz priloženog uopće ne izgleda loše.

Genesis Alpha One dat će poseban značaj kloniranju likova

Zoran Žalac prije 4 dana

Svemirska igra Genesis Alpha One ima zanimljivu mehaniku u kojoj si životni vijek i vrijeme igranja produžujete tako da si kloniranjem stvarate što veću posadu za svoju svemirsku postaju.

Predsjednik UFC-a postao igrivi lik u EA Sports UFC 3 i razbija sve živo

Zoran Žalac prije 4 dana

EA Sports UFC 3 dobio je novog borca kojega igrači mogu preuzeti besplatno te zatim gledati kako prebija borce koje je sam pozvao u najveće borilačko natjecanje.