HCL.HR

Najave

The Rogue Prince of Persia baca u trans, ali ima još posla pred sobom

Zoran Žalac 05.06.2024.

Perzijski se Princ dobro uklopio u roguelike format, no trenutno se u toj avanturi vide tek obrisi onoga što bi jednoga dana trebala postati.

Zaigrali smo Hades 2 i provjerili je li bolji od originala

Hrvoje Smoljić 18.05.2024.

Originalni Hades smo 2020. proglasili igrom godine, a igra je bila toliko dobra da je teško bilo zamisliti magiju s kojom Supergiant može napraviti bolju igru. Sve dok nismo zaigrali Hades 2.

Zaigrali smo No Rest for the Wicked, krije veću viziju i ambiciju nego većina skupih igara

Filip Zorić 06.05.2024.

No Rest for the Wicked je, najjednostavnije rečeno, igra koja vam se dogodi kad spojite Diablo i Dark Souls. Ali, istovremeno je i igra koja ima inovativne ideje i originalan ugođaj. Evo naših dojmova iz early access verzije.

Gray Zone Warfare – bijeg iz Tarkova u džunglu

David Šesto 02.05.2024.

Gray Zone Warfare nova je extraction pucačina koja s trona želi skinuti Escape from Tarkov. Je li se u toj namjeri previše požurila i može li njezin potencijal doći do izražaja u vrlo ranoj fazi razvoja?

Igrali smo Manor Lords, trenutno najtraženiju igru na PC-ju, evo kako je prošlo

Boris Koroušić 24.04.2024.

Uskoro nam u early access dolazi indie biser Manor Lords kojega na wishlisti ima tri milijuna igrača na Steamu. Sjeme je posijano, urod se već nazire, no hoće li žetva biti dobra? Evo kakvi su naši dojmovi nakon igranja.

Zaigrali smo Brothers: A Tale of Two Sons Remake i mislimo da to nije prerada

Zoran Žalac 01.02.2024.

Kultna igra Brothers: A Tale of Two Sons uskoro će biti prezentirana na novi način pa smo provjerili koliko je njezina prerada zapravo ljepša i modernija.

Zaigrali smo Skull & Bones, evo naših dojmova s prve plovidbe

Lovro Maroševac 17.01.2024.

Prošlog smo mjeseca plovili oceanima Skull & Bonesa i nakon velikog piratskog gostoprimstva, konačno vam donosimo naše prve dojmove igre koja uskoro izlazi.

Uz ove ćemo RPG naslove taktizirati tijekom 2024. godine

Zoran Žalac 13.01.2024.

Japanske igre uglavnom predvode kolo u žanru taktičkih role-playing naslova za 2024. godinu, pored nekoliko hrabrih indie projekata.

Platformeri bi trebali imati odličnu godinu, evo što sve izlazi 2024.

Zoran Žalac 11.01.2024.

Bogata ponuda domišljatih i originalnih platformera obilježit će 2024. godinu, a najbolje stvari možda tek trebaju biti najavljene.

Pogledajte koje strateške igre planiraju izlazak u 2024.

Zoran Žalac 10.01.2024.

Pred nama je netipično bogata ponuda novih strateških igara, a lijepo je vidjeti da osim nastavaka postojećih serijala imamo i dosta novih imena.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?