HCL.HR

Posljednje recenzije

Draugen

Svan Hlača prije 6 dana

Puloveri, magla, lososi i osamljenost. Može li nas ovaj fjord noir barem na trenutak odvesti u daleku Norvešku i utjerati zimu u kosti, pročitajte u recenziji igre Draugen.

Team Sonic Racing

Žarko Ćurić 05.06.2019.

Plavi jež i njegova škvadra ponovno su odlučili baciti koji krug karting utrkivanja, no dogovorili su se podijeliti u timove. Nastavak ove basne pročitajte u našoj recenziji.

Close to the Sun

Gregor Stojev 01.06.2019.

Prihvatili smo pozivnicu Teslinom misterioznom brodu i pridružili se najvećim znanstvenicima svijeta, ali ono što smo tamo vidjeli baš i nije pomaknulo granice poznatog.

A Plague Tale: Innocence

Zoran Žalac 24.05.2019.

Stavili smo po strani svoju mržnju prema prljavim i glodavim štakorima te smo uz malo nelagode posjetili Francusku za vrijeme smrtonosne kuge.

Rage 2

Hrvoje Smoljić 19.05.2019.

Rage 2 je šareniji, otvoreniji i nekoliko razina luđi od svog prethodnika. Znači li to automatski da je kvalitetna pucačina za današnje standarde?

Mortal Kombat 11

Filip Zorić 27.04.2019.

Mortal Kombat se vratio na scenu borilačkog žanra svojom jedanaestom inačicom. Je li ovo smrtonosna bitka kakvu smo iščekivali ili nije vrijedno ni podignuti rukavice za ovu tabačinu?

World War Z

Gregor Stojev 30.04.2019.

Days Gone je pokrio single player aspekt zombi apokalipse, a Word War Z je tu da nam istu servira u kooperativnom obliku.

Dangerous Driving

Ivan Brekalo 17.04.2019.

Svi znamo da je opasno voziti s mobitelom u rukama. No, je li opasno voziti opasnu vožnju, u virtualnom obliku?

Tropico 6

Hrvoje Smoljić 07.04.2019.

Novi nastavak Tropico serijala ima novog proizvođača i novi engine. Je li to dobra stvar ili se u otočnoj državici sve poremetilo?

Generation Zero

Stjepan Fikter 10.04.2019.

Unatoč zanimljivoj premisi s robotima u Švedskoj 80-ih godina, Generation Zero dizajnom je zapeo između kooperativnog i samostalnog igranja.

The Division 2

Zoran Žalac 28.03.2019.

The Division 2 je odličan u matematici te igrom brojeva nudi priličnu količinu zabave, dovoljnu da ignorirate čitav niz nelogičnosti u njegovoj fikciji.

Sekiro: Shadows Die Twice

Hrvoje Smoljić 27.03.2019.

Ako ste mislili da će ekipa From Softwarea nakon Dark Soulsa raditi manje izazovne igre, moramo vas obavijestiti da ste bili naivni.

Anthem

Zoran Žalac 16.03.2019.

Kooperativna akcijska igra Anthem definitivno je spektakl – ali spektakl odbojnog dizajna i tehničke nedorađenosti.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?