HCL.HR

Posljednje recenzije

NBA 2K23

Dominik Vadas prije 18 sati

NBA 2K23 unio je solidna osvježenja po pitanju sadržaja te igre na parketu. No, je li konačno riješio stare boljke na koje se fanovi serijala žale već godinama?

Steelrising

Dominik Vadas prije 2 dana

Steelrising je atmosferični soulslike naslov u kojem ćete saznati kako bi izgledala Francuska revolucija s ubojitim robotima. Mogu li roboti zaista donijeti revoluciju žanra ili će Steelrising brzo otići u ropotarnicu povijesti?

Midnight Fight Express

Matej Brus prije 3 dana

Izgleda kako su beat’em up naslovi opet u modi. Nakon odličnog Sifua koji je izašao prije nekoliko mjeseci, Midnight Fight Express pokušat će ponoviti njegov uspjeh. Ima li dobre temelje za to – pročitajte u našoj recenziji.

Cult of the Lamb

Stjepan Fikter 07.09.2022.

Između mlaćenja protivnika po tamnicama te brige za vlastiti kult i njegove sljedbenike, Cult of the Lamb je zabavna kombinacija dvaju žanrova, upotpunjena kvalitetnom prezentacijom.

Immortality

Ivan Brekalo 02.09.2022.

Immortality je novi uradak Sama Barlowa, tvorca interaktivnih “filmova” – Her Story i Telling Lies. Pročitajte naše iskustvo i doznajte kakve su to tajne misteriozne glumice Marisse Marcel.

Saints Row

Hrvoje Smoljić 01.09.2022.

Saints Row reboot bio je idealna prilika za odmaknuti se i reagirati na sve kritike upućene prethodnim dijelovima serijala. Nažalost, nešto je negdje gadno pošlo po zlu. Novi Saints Row nije dobra igra.

F1 Manager 2022

Lovro Maroševac 01.09.2022.

Službena Formula 1 menadžer igra stigla nam je u ruke. Unatoč Ferrarijevim problemima, doznali smo kako biti menadžer F1 momčadi nije toliko teško. No, isto tako, dobro funkcioniraš onoliko koliko ti to dopuste.

Madden NFL 23

Dominik Vadas 26.08.2022.

Madden NFL 23 ponovno se razbacuje velikim riječima i po tko zna koji put nudi savršenu simulaciju američkog nogometa. Je li to uistinu tako i koliko je Madden 23 zaista blizu polaganja pročitajte u recenziji.

South of the Circle

Zoran Žalac 08.08.2022.

Priča igre South of the Circle vjerojatno neće privući veliki broj igrača, ali je uz motive špijunaže i nestabilnih političkih odnosa s Rusijom itekako aktualna.

As Dusk Falls

Zoran Žalac 25.07.2022.

As Dusk Falls je narativna avantura za ljubitelje serija i one koji se ne bave igranjem videoigara. I kao takva ima jako zanimljivu priču praćenu maksimalno nezanimljivim gameplayem.

Matchpoint – Tennis Championships

Dominik Vadas 19.07.2022.

Matchpoint – Tennis Championships trebao je utažiti našu glad za reketom i prekinuti dugogodišnji niz prosječnih teniskih igara. Hoće li Matchpoint osvojiti meč ili će se sramežljivo zadovoljiti s pokojim setom, pročitajte u nastavku.

MX vs. ATV Legends

Dominik Vadas 14.07.2022.

MX vs. ATV Legends trebao je dostaviti ultimativno iskustvo motokrosa. Umjesto adrenalina i nestvarnih jurilica naišli smo na sveopću pomutnju na stazi. Što je sve pošlo po krivu pročitajte u nastavku.

MADiSON

Dominik Vadas 13.07.2022.

MADiSON je psihološki horor u kojemu uz pomoć ukletog fotoaparata pokušavamo odgonetnuti misterij i sačuvati živu glavu. Uspijeva li MADiSON zastrašiti igrača – doznajte u našoj recenziji.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?