HCL.HR

Posljednje recenzije

NBA 2K24

Josip Klanfar prije 5 dana

25 godina je prošlo otkad je prva 2K NBA igra vidjela svjetlo dana. Je li novi nastavak dostojan obljetnice ili je zaslužio titulu najgore igre svih vremena?

Starfield

Hrvoje Smoljić prije 1 tjedan

Kad Bethesda najavi novi RPG, očekivanja su neizmjerno visoka. No, je li Starfield njihov revolucionarni korak u budućnost ili samo Fallout u svemirskom ruhu?

Blasphemous 2

Filip Zorić 09.09.2023.

Solidna indie igre Blasphemous je nakon četiri godine dobila nasljednika. Je li ova metroidvania vrijedna pohvale ili je bolje da ju pošaljemo na ispovijed?

Immortals of Aveum

Josip Klanfar 09.09.2023.

Electronic Arts donosi nam novi svijet magije i drugačiji način napucavanja. Je li dobro izaći iz okvira, ili se treba bolje držati provjerene formule?

Bomb Rush Cyberfunk

Ivan Brekalo 07.09.2023.

Izvođenje trikova, crtanje grafita i bježanje od policije nezaobilazne su točke dnevnog reda neustrašive Bomb Rush družine. Jeste li spremni za Bomb Rush Cyberfunk?

Remnant 2

Filip Zorić 22.08.2023.

Mnogi bi rekli kako je prvi Remnant zaslužio više pozornosti, ali igra se prodala vrhunski i okupila jako strastvenu bazu igrača. Prati li Remnant 2 uspješne korake svog prethodnika?

The Texas Chain Saw Massacre

Lovro Maroševac 18.08.2023.

The Texas Cain Saw Massacre igra je koja donosi drugačiji i osvježavajući pristup u žanru asimetričnih hororaca te svojim posebnostima pokušava izmamiti strah i trepet u igračima.

Atlas Fallen

Hrvoje Smoljić 17.08.2023.

Surfali smo pustinjskim krajolicima, a nismo igrali Dune. Provjerite kako nam se svidio novi akcijski RPG Atlas Fallen u režiji kreatora Lords of the Fallena i The Surgea.

Shadow Gambit: The Cursed Crew

Zoran Žalac 16.08.2023.

Nakon izvrsnih igara Desperados 3 i Shadow Tactics njemački studio Mimimi odlučio je gameplay svojih igara učiniti pristupačnijim. Je li to pomoglo igri Shadow Gambit: The Cursed Crew?

Exoprimal

Dominik Vadas 31.07.2023.

Exoprimal je inovativan, apsurdan i ponajviše zabavan co-op naslov u kojemu tamanimo dinosaure koji poput kiše padaju sa neba. Nažalost, čak ni moćni T-Rex ne može nadoknaditi slabašnu ponudu sadržaja po izlasku.

AEW Fight Forever

Ivan Brekalo 11.07.2023.

Može li developer nekadašnjih WWE igara vratiti sjaj arkadnom hrvanju pod drugim brendom? Provjerite u recenziji AEW: Fight Forevera.

F1 23

Lovro Maroševac 26.06.2023.

U F1 23 odvezli smo utrku života i naučili kako je to tatinim sinovima koji se nose s pritiskom u F1 svijetu, većim nego li je to kod višestrukih prvaka.

Layers of Fear

Dominik Vadas 15.06.2023.

Layers of Fears je odlučio obogatiti i uljepšati dvije postojeće igre u jednoj kompletnoj cjelini. Koliko mu je to pošlo za rukom – doznajte u našoj recenziji.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?