HCL.HR

Game Special

Zašto je Nemesis najstrašnije čudovište Resident Evil serijala?

Zoran Žalac prije 6 dana

Prema svemu sudeći, Resident Evil 3 dobit će svoje modernizirano izdanje, a to znači jednu stvar – čudovišni Nemesis upoznat će novu generaciju igrača s istinskim strahom.

Zašto je The Last of Us moja najdraža igra?

Filip Zorić 04.12.2019.

The Last of Us je po izlasku 2013. godine pokupio brojna priznanja kritike i očarao publiku, no na mene je ostavio toliko snažan dojam da sam morao napraviti gotovo 20-minutni video o tome.

Death Stranding vraća smisao putovanja u otvorenom svijetu

Zoran Žalac 22.11.2019.

Često se može čuti uzrečica kako je putovanje važnije od destinacije, a nigdje to tijekom 2019. nije bilo istinitije nego u Death Strandingu.

Kakav je Red Dead Redemption 2 na PC-u?

Hrvoje Smoljić 13.11.2019.

Znamo već da je Red Dead Redemption 2 odlična western avantura. No, tek smo nedavno doznali kakva je PC verzija te igre.

Kako je Minecraft (opet) postao popularan?

Filip Zorić 10.10.2019.

Minecraft je neviđeni fenomen u gaming svijetu čiji ćemo inicijalni rast popularnosti pamtiti dok smo živi. No koja je formula njegovog uspjeha i zašto se prije par mjeseci opet vratio na sam vrh YouTube trendinga?

10 gaming kanala na YouTubeu koje se isplati pratiti

Zoran Žalac 29.07.2019.

Znamo svi da je HCL.hr najbolji YouTube kanal u ovom kutku svemira. Međutim, imamo mi i neke svoje favorite, a u ovom iz članku dijelimo s vama.

Što se isplati kupiti na Steam Summer Sale 2019?

Zoran Žalac 04.07.2019.

U tijeku su ljetni popusti najveće platforme za igranje na PC-u, a mi vam donosimo pregled igara za koje smatramo da bi se trebale nalaziti u svačijoj kolekciji.

Ovo su igre koje biste trebali odigrati, ali vam ne preporučujemo da to učinite

Zoran Žalac 03.04.2019.

U redakciji HCL portala zapitali smo se jedno zanimljivo pitanje: koje su nam se igre tijekom naše gaming karijere svidjele, ali ih ne bismo preporučili drugim igračima. Evo što je ekipa odgovorila.

Najbolji ženski likovi iz videoigara

Zoran Žalac 08.03.2019.

Povodom dana žena odabrali smo pet ženskih likova koji su nam se najviše svidjeli u modernim videoigrama. Na temelju karaktera, naravno.

Želim igrati igre o odrastanju, ali nitko ih ne želi praviti

Zoran Žalac 05.03.2019.

Medij videoigara ima moć da nas vrati kroz vrijeme i poistovjeti nas s najintenzivnijim periodom života. Međutim, igara o odrastanju baš i nema mnogo. Zašto?

Igrate li ikada igre po svojim pravilima?

Zoran Žalac 01.03.2019.

Videoigre većinom same diktiraju igračima kako bi ih se trebalo igrati. No, ponekad prava zabava dolazi tek kada se igrač oslobodi tih okova.

Metro Exodus je bezobrazno hrabra pucačina koja kažnjava igrača za ubijanje

Zoran Žalac 25.02.2019.

Aktualna pucačina Metro Exodus uspjela nas je šokirati raspletom svoje priče te se svojim pravilima izdvojila od ostatka igara u svom žanru.

Kako će nam izgledati igranje videoigara u bliskoj budućnosti?

Zoran Žalac 23.02.2019.

Približavamo se prelasku na novu generaciju konzola, devetu po redu. Neki kažu da bi mogla biti i zadnja. Evo što od te generacije realno možemo očekivati.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?