HCL.HR

Video: Trailer

Napokon je prikazan novi Skate – i još uvijek rade na njemu

Zoran Žalac prije 2 dana

Electronic Arts je prikazao pre-pre-pre-alpha verziju nadolazeće igre Skate te pozvali zainteresirane igrače da se pridruže testiranju igre.

Redfall u novom videu naglašava da se može igrati kao solo pucačina u otvorenom svijetu

Zoran Žalac prije 2 dana

Nepunih pola mjeseca nakon prezentacije gameplaya, vampirska pucačina Redfall dobila je još jedan video, valjda kako bi ljudi lakše razumjeli da to nije multiplayer-only naslov.

Provjerite što će se sve loviti u nadolazećoj igri Way of the Hunter

Zoran Žalac prije 2 dana

Fazani, patke, divokoze i vukovi bit će neke od životinja koje će virtualni lovci moći sresti na mapi pacifičkog sjeverozapada, koja se sastoji od dubokih šuma, širokih rijeka i velikih močvara.

Je li ovo novi FlatOut? Najavljen je Stuntfest – World Tour

Zoran Žalac prije 2 dana

THQ Nordic je upravo najavio novu igru zvanu Stuntfest – World Tour koja spaja utrkivanje, sudaranje i destrukciju, a ima i letenja izvan samog vozila.

Atari 50: The Anniversary Celebration donosi kolekciju od 90 igara sa šest Atarijevih platformi

Zoran Žalac prije 2 dana

Povodom 50 godina postojanja tvrtke Atari dobit ćemo veliku kolekciju njihovih igara za moderne platforme, s intervjuima i arhivskim materijalima koji pričaju priču o jednoj od najvažnijih gaming tvrtki u povijesti gaminga.

Star Ocean 6: The Divine Force dobio datum izlaska i novi trailer

Zoran Žalac prije 3 dana

Novo poglavlje serijala Star Ocean bit će dostupno u desetom mjesecu na PC-ju, PlayStation i Xbox platformama. Objavljen je i novi video, za sada samo na japanskom.

Disney Dreamlight Valley dobio datum izlaska i novi trailer

Josip Klanfar prije 3 dana

Disney Dreamlight Valley neodoljivo podsjeća na Stardrew Valley i Animal Crossing. Ako volite takav tip igara i uz to volite Disneyland, evo kada izlazi igra vašeg života.

23 godine stari PAC-MAN WORLD dobit će Re-PAC verziju

Josip Klanfar prije 3 dana

Bandai Namco je odlučio iznenaditi vjerne fanove legendarnog Pac-Mana se najavom remasterizirane verzije PAC-MAN WORLD igre iz 1999. godine. Pogledajte kako to sve skupa izgleda u najavnom traileru.

Robin koristi napredne tehnike u Gotham Knightsu, pretvara se u leteću kuglu

Zoran Žalac prije 4 dana

I samom je Robinu teško povjerovati da na avanturu ide bez Batmana, no prilično je dobro opremljen te će moći iskoristiti i satelitsku tehnologiju Justice Leaguea.

Harvestella je igra o životu na selu, gdje nema kruha bez motike

Zoran Žalac prije 4 dana

Iz Square Enixa nam stiže nova simulacija života zvana Harvestella. Stavit će nas u šareni svijet gdje se bavimo poljoprivredom i uzgojem životinja, sve dok ne dođe do velikih klimatskih promjena.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?