HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoOtvorio sam novu firmu u My Time at Portia i nabacivao se curama po gradu

Igor Belan prije 14 sati

My Time at Portia igrao sam prije godinu dana u Early Accessu, a sada kad je vani full verzija odlučio sam početi iznova s novom firmom i lovom na nove cure po gradu. Evo kako je to izgledalo za početak. Btw, u ovoj igri ne trebaš lovit cure po gradu. To sam samo ja.

HCL VideoDetektiv Igor treba pomoć (EP2): Što se dogodilo na brodu Obra Dinn?

Igor Belan prije 2 dana

Nakon početnog uspjeha u jednoj od najgenijalnijih detektivskih igara posljednjeg desetljeća, nastavljamo gdje smo stali s istraživanjem misterija broda Obra Dinn koji je sada samo grobno mjesto kompletne posade. Što im se dogodilo?

HCL VideoLive stream: Igramo Resident Evil 2 (onaj stari)

Zoran Žalac prije 2 dana

Povodom skorašnjeg dolaska novog Resident Evila 2, mi se privremeno vraćamo onome starome. Pridružite nam se u trčkaranju Raccoon Cityjem dok s Leonom tražimo spas od zombija.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP11): Prvi auto koji sam ukrao

Igor Belan prije 4 dana

Sve godine iskustva u igranju GTA igara napokon su se isplatile u ovom turbo-realističnom simulatoru krađe! Napokon sam uspio ukrasti prvi auto! Sad ga samo treba prodati… u komadićima.

HCL VideoIgramo The Spy Who Shrunk Me (EP2): Upadamo znanstvenicima u laboratorij

Igor Belan prije 6 dana

Sovjeti šalju umanjene verzije vojnika u maleckim raketama, a ja ih kao iskusni špijun moram spriječiti u tome. Sve to uz par bugova u novoj epizodi humoristične špijunske igre A Spy Who Shrunk Me.

HCL VideoZaigrao sam Resident Evil 2 demo, snimio vam užasan video

Igor Belan prije 7 dana

Resident Evil 2 dobiva masivni remake za par dana, a friško izašla demo verzija ograničena na 30 minuta igranja može se samo jednom isprobati. Jesam li je uspio prijeći i zašto je video užasan? Bacite oko.

HCL VideoZaigrao sam Return of the Obra Dinn, osjećao se kao pravi mali detektiv

Igor Belan prije 1 tjedan

Što se dogodilo na veličanstvenom brodu Obra Dinn? Cijela posada je mrtva, ali tko je tko i kako su umrli? Pogledajte kako istražujem slučaj kao pravi mali detektiv u ovoj genijalnoj igri koja ne smije proći nezapaženo.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP10): Sad mogu krast’ i aute!

Igor Belan 09.01.2019.

Svom arsenalu kriminalnih znanja, iskustva i vještina kroz ovu epizodu dodajem stvari poput krađe automobila i hakiranja bilo čega spojenog na struju. Ova igra je već premašila sva moja očekivanja.

HCL VideoPrisjetite se s nama prve GTA igre za prvi PlayStation i PC

Igor Belan 08.01.2019.

PlayStation Classic sadrži prvi GTA naslov u povijesti što me podsjetilo na to da vjerojatno puno vas nije imalo priliku vidjeti tu igru u akciji. Pa evo jednog videa da vidite kako je to izgledalo i uvidite koliko nam je danas bolje.

HCL VideoZaigrao sam špijunsku komediju The Spy Who Shrunk Me i bilo je smiješno

Igor Belan 07.01.2019.

The Spy Who Shrunk me je još u Early Accessu, ali već sad izgleda dobro, igra se solidno, ima priču te glasovnu glumu i jedina je špijunska igra u kojoj smanjuješ ljude tajnom sovjetskom tehnologijom iz 80-ih. Evo kako se igra.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?