HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgramo Die Young (EP18): Najbrutalnija epizoda do sada

Igor Belan prije 3 sata

Die Young je jedna od rijetkih igara u kojima glavni lik zapravo želi otići u zatvor. Hoću li ja uspjeti u tom naumu i zašto tamo uopće želim biti? A morat ćete pogledati najbrutalniju epizodu do sada.

HCL VideoOtišao sam natrag u budućnost u igri No Time

Igor Belan prije 1 dan

Nakon lošeg prvog pokušaja da ovladam putovanjem kroz vrijeme u igri No Time vraćam se spremniji no ikada. Pa pogledajte kako ovaj put spretno udaram “save game” i izbjegavam kršiti zakone putovanja kroz vrijeme dok se trudim pronaći nešto iz prošlosti.

HCL VideoPokušao sam preživjeti na splavu usred virtualnog oceana igre Raft, bilo je mučno

Igor Belan prije 3 dana

Raft je popularan na YouTubeu već par godina i poznat je kao zanimljiv, ali pomalo jednostavan survival naslov. Sad je dobio veliki update pa sam ga odlučio probati naivno misleći da je igra zaista jednostavna kako izgleda. Kakva loša procjena!

HCL VideoIgramo Die Young (EP17): Našao sam frenda ali…

Igor Belan prije 4 dana

U 17. epizodi serijala dolazimo do problema gdje ja ne znam je li voice acting i level dizajn igre loš ili mi moj “prijatelj” nešto skriva. U svakom slučaju, sad kad sam našao jednu ključnu stvar imam i drugih briga na pameti.

HCL VideoPanasonic nam poslao jedan od najboljih TV-a na svijetu, evo kakav je za gaming

Igor Belan prije 5 dana

Panasonic GZ2000 jedan je od najboljih televizora koje novac može kupiti, po mnogima i najbolji, pa se nismo puno nećkali kad su nam ga htjeli poslati. Evo zašto je poseban, koliko košta i kako je igrati se na njemu.

HCL VideoPutovao sam u prošlost s autom u novoj igri No Time i bilo je zakon

Igor Belan prije 6 dana

No Time je još uvijek u Early Accessu i to se svakako vidi, ali ideja putovanja kroz vrijeme s autom nalik DeLoreana bi riješili neke questove je predobra da bi je propustio. Pa evo mojih prvih pola sata uz igru u kojima sam dvaput “palio pilu”.

HCL VideoIgramo Die Young (EP16): Tražim frenda u rudniku

Igor Belan prije 1 tjedan

Nakon više od 15 sati igranja Die Young mi posluži lude ptice u glavu. Bravo developeri! To stvarno nisam očekivao. Kao ni potragu za rudnikom u kojem je navodno zapeo moj zadnji prijatelj.

HCL VideoZašto je The Last of Us moja najdraža igra?

Filip Zorić prije 1 tjedan

The Last of Us je po izlasku 2013. godine pokupio brojna priznanja kritike i očarao publiku, no na mene je ostavio toliko snažan dojam da sam morao napraviti gotovo 20-minutni video o tome.

HCL VideoZaigrao sam Arise: A Simple Story, umro sam al’ sam živ

Igor Belan prije 1 tjedan

Nakon Stjepanove recenzije pogledajte i malo gameplaya iz ove nove misaone platformerske igre sa zgodnom mehanikom manipuliranja vremenom. U prvih pola sata shvatio sam sve mehanike, ali nekako još nisam siguran jesam li živ ili mrtav.

HCL VideoIgramo Die Young (EP15): Ide mi sve bolje i bolje

Igor Belan 02.12.2019.

Uz ovako “pristojne” zombije (ili što su već ti ljudi), neće mi biti nikakav problem pobjeći s ovog otoka. Pogledajte jesam li uspio naći čuveni radio toranj u ovoj epizodi i na kakve sam još gluposti naletio.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?