HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgramo Supraland Crash (EP2): Ovo sam slučajno pronašao

Igor Belan prije 1 dan

Ah, Supraland… nakon što sam prevario slijepca i ukrao mu pticu, otvorio mi se cijeli niz novih životnih prilika. Između ostalog i prilika da upoznam čovjeka što živi u kiselini.

HCL VideoNova Trackmania je vani, još uvijek je jedna od najzaraznijih trkaćih igara

Igor Belan prije 4 dana

Nova Trackmania nije baš oduševila fanove modelom monetizacije, ali utrkivanje je još uvijek zarazno kao kad smo se borili za boje svoje zemlje u Trackmania Nations.

HCL VideoVratio sam se u Supraland, odmah pao na glavu

Igor Belan prije 5 dana

Legendarni Supraland dobio je svoj prvi DLC nazvan Crash. I nije nazvan tako bezveze! Cijela stvar počinje padom rakete na potpuno novo područje pješčanika, tamo gdje se nalazi rasa narančastih čovječuljaka. Evo kako su prošli moji prvi koraci u tom svijetu.

HCL VideoIgramo SpongeBob Rehydrated (EP3): SpužvaBob je stigao u grad

Igor Belan prije 6 dana

Nakon borbe s Kraljem meduza (jesam to dobro preveo?) odlazim na kavicu u centar grada Bikini doline, ali umjesto kavice roboti mi serviraju šakice. Metalne šakice! Još se tu umješa i Luna koja vitla lasom kao kauboj! Oh, kakva epizoda mili moji!

HCL VideoNajzanimljivije nove igre – 07/2020

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Ljeto je u svijetu gaminga ove godine malo drugačije nego inače – zapravo imamo neke nove igre koje bi mogle biti zanimljive.

HCL VideoProbao sam Skelattack, iznenađujuć Konamijev platformer koji baca na Cuphead

Igor Belan prije 1 tjedan

Nitko od Konamija nije očekivao ovakvu igru, ali sad kad je tu – idemo vidjeti valja li štogod. Skelattack nije samo djetinjasta složenica riječi skeleton i attack, već i dosta simpatičan platformer koji nije baš za djecu, iako izgleda kao crtić.

HCL VideoIgramo Family Man (EP3): Ostavila me žena, gotovo je

Igor Belan prije 1 tjedan

Nakon dvotjedne pauze vratio sam se Family Man serijalu s najboljom namjerom da održim obitelj na okupu dok vraćam dug mafiji. Ali ispalo je da je to teže nego sam mislio.

HCL VideoTekken nije voda: Epizoda 2: Otac napao sina laserom iz svemira

Igor Belan 28.06.2020.

U dugoočekivanom nastavku prepričavanja priče Tekken igara u Krv nije voda stilu nastavljamo sagu o obitelji Mišima. Tko će ovaj put ustati iz mrtvih? Hoće li još netko završiti u provaliji? Što kažeš, sad imaju i svemirske lasere? Opa!

HCL VideoIgramo SpongeBob Rehydrated (EP2): Borba s velikom meduzom

Igor Belan 27.06.2020.

Nastavljamo skakati po Bikini dolini kao Patrik i Bob, a probijanjem kroz redove robota ovaj put dolazimo i do prvog bossa – ogromne meduze koja se naravno tušira… iako je pod vodom? Ma SpužvaBob ljudi!

HCL VideoStigao nam ogromni, metalni The Last of Us Part II paket, evo što je unutra

Igor Belan 26.06.2020.

Još jedan press kit našao je svoj put do naše kamere, ali ovaj je toliko velik da sam cijeli stol morao pomaknuti da bi stao u legendarni unboxing kadar. Dame i gospodo – jabuka za usporedbu i The Last of Us Part II press kit!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?