HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgramo Q.U.B.E 2 (EP2): Pa ja sam Albert Einstein!

Igor Belan prije 7 sati

Prvi video komentar iz Q.U.B.E. 2 dovoljno vas je zainteresirao da snimimo još jedan, što me dovelo do spoznaje da sam prokleti genijalac.

HCL VideoIgramo Subnauticu (EP9): Dogodila mi se najgora moguća stvar

Igor Belan prije 1 dan

Imao sam jasan plan i sve je išlo dobro – nabavi dijamante, napravi laser cuter, najedi se i napij i zaputi prema Aurori, ali kad sam došao tamo sve je krenulo po zlu.

HCL VideoIgramo Ghost of a Tale (EP2): Ovi štakori su seljačine

Igor Belan prije 2 dana

Nakon vaše velike podrške na prvom videu nastavljamo s prelaženjem igre Ghost of a Tale, a po putu pronalazimo prijatelje, jednog neutralnog kovača i neke jako smrdljive štakore koje trebamo orobiti.

HCL VideoIgramo Ghost of a Tale (EP1): Šuljam se kao miš

Igor Belan prije 3 dana

Ghost of a Tale je jedna od grafički najimpresivnijih indie igara koje ste ikada vidjeli, a i jedna od najunikatnijih igara ikada. U svijetu u kojem su ljude zamijenile životinje kao miš zvan Tilo morate pobjeći iz masivnog dvorca u Metal Gear Solid stilu.

HCL VideoZaigrao sam Q.U.B.E. 2, sad se osjećam jako pametno

Igor Belan prije 4 dana

Q.U.B.E. 2 nastavak je uspješne indie mozgalice koja pored dobre grafike i intrigantne priče nudi zagonetke što vas pune osjećajem samopouzdanja kad ih riješite. Evo kako sam ja prošao prvih nekoliko zagonetki.

HCL VideoHoće li Far Cry 5 biti smeće ili neće?

Igor Belan prije 5 dana

Kroz posljednja četiri mjeseca naše uredništvo provelo je šest sati uz Far Cry 5 pa u novom podcastu raspravljamo o svemu novome što donosi i koje novosti su nam se činile najzabavnijima.

HCL VideoZaigrali smo The Darwin Project – je li ovo novi battle royale hit?

Igor Belan prije 1 tjedan

PUBG je odavno predao krunu najigranije battle royale igre Fortniteu, no obje igre još uvijek imaju zavidnu bazu igrača koja će kad-tad poželjeti nešto slično, ali malo drugačije. Tu upada The Darwin Project i nakon par mečeva mogu vam reći da je stvarno zabavan.

HCL VideoPostao sam pirat u Sea of Thieves i nisam povraćao

Igor Belan prije 1 tjedan

Ne morate biti softverski pirat da besplatno zaigrate Sea of Thieves Betu ovog vikenda pa sam isprobao ovu naizgled zanimljivu igru o piratstvu, morskim psima, topovima, blagu i povraćanju. Evo kako je prošlo.

HCL VideoIgramo Subnauticu (EP8): Napalo me ogromno morsko čudovište

Igor Belan 08.03.2018.

Znao sam da ovaj dan dolazi. Znao sam da se igram sa sudbinom kada pokušavam ići sve dalje i dublje u Subnautici, ali ovaj monstrum me svejedno iznenadio, pošteno isprepadao, ali i nasmijao.

HCL VideoSkrivao sam mrtva tijela u novoj igri Body of Evidence, bilo je smiješno

Igor Belan 07.03.2018.

Igra Body of Evidence ima zanimljivu ideju – vi ste lik koji se budi u random stanu, ne zna što se događa, ali pod nogama mu je mrtvo tijelo i telefon neprestano zvoni. Evo kako je to izgledalo kada sam probao betu.