HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoOvaj simulator vlakova na Sibiru je drugačiji: Zamjerio sam se mafiji, slučajno uništio teret i overclockirao vlak

Igor Belan prije 2 dana

Trans-Siberian Railway Simulator tek je u demo verziji, no pokazuje iznenađujuće dubok pristup samom kontroliranju vlaka uz već standardnu pojavu hrpetine gluposti poput mafije i opijanja. Pravi PlayWay naslov!

HCL VideoIgramo Thief Simulator 2 (EP5): Idemo opljačkati turističko naselje

Igor Belan prije 4 dana

Nakon mjesec dana pauze zbog nadogradnje lopovske opreme, bezobrazni lopov se vraća bezobrazniji nego ikada. Ovaj put gubim sat vremena na grindanje samo kako bih skupio dovoljno lopovskog iskustva za moj prvi, pravi HEIST.

HCL VideoVratio sam se u doba konzolaških dinosaura uz lude stare Jurassic Park igre

Igor Belan prije 7 dana

Jurassic Park Classic Games Collection pojavio se jučer na Steamu po možda malo previsokoj cijeni, ali hvala mu svejedno jer mi je dao razlog da zaigram neke klasične igre s dinosaurima i sjetim se koliko smo napredovali.

HCL VideoProbao sam i briljantni ‘Parking Simulator’ – čini se da moje parkiralište privlači tunirane aute

Igor Belan prije 1 tjedan

Punim nazivom Parking Tycoon: Business Simulator, ovaj uzbudljivi novi simulator daje nam u ruke ključeve ogromnog parkirališta i slobodnu volju da ga uredimo i vodimo kako god želimo. Dokle god pazimo na smeće i vandale.

HCL VideoZavalite se uz ovaj video iz Jusanta, prekrasne igre o penjanju koju smo visoko ocijenili

Igor Belan prije 1 tjedan

Jusant će vas vjerojatno privući zbog finih vizuala i ideje lepršavog kretanja kroz taj interesantni svijet, ali mogao bi vas zadržati unutra zbog mehanika penjanja uokolo. Nakon Matijine recenzije, evo i mog prvog pogleda na 30-ak minuta gameplaya.

HCL VideoIgramo ARK: Survival Ascended (EP2): Imao sam više sreće nego pameti

Igor Belan 18.11.2023.

U mom starom ARK serijalu nisam se osjećao baš kao sretnik, ali ovaj novi serijal dobro je krenuo pa sam PUNO prije od očekivanog uspio pripitomiti jednog od najdražih mi dinosaura. A onda je ispalo da je taj dinosaur monstrum neviđenih razmjera.

HCL VideoIgramo Estate Agent Simulator (EP3): Utrka s Paul Walkerom u najluđem simulatoru ikada

Igor Belan 15.11.2023.

Developeri Estate Agent Simulatora odlučili su u svoj simulator prodaje nekretnina ubaciti lika imena Walker koji voli brze aute i izgleda vrlo poznato. I da, možete se utrkivati s njime. Ali bolje nemojte.

HCL VideoProbao sam igru koja želi biti najjači GAAS – Modern Warfare 3 multiplayer

Igor Belan 13.11.2023.

Novi Call of Duty: Modern Warfare 3 opet je trokrako GAAS čudovište! Nakon što me singleplayer komponenta pomalo razočarala, a za co-op mi nedostaje prijatelja, idemo danas baciti prvi pogled na onaj treći i najvažniji krak – multiplayer.

HCL VideoNabavio sam novi PC da vidim next-gen dinosaure u ARK: Survival Ascended

Igor Belan 10.11.2023.

ARK: Survival Ascended izgleda tako dobro, a ujedno je i tako loše optimiziran, da se moj stari PC više nije mogao nositi s time. Kako je onda ovaj video snimljen na Epic grafičkim postavkama u 1440p rezoluciji? Dobrodošli natrag u Život s dinosaurima!

HCL VideoIgramo Estate Agent Simulator (EP2): A kažu da savršen simulator ne postoji!

Igor Belan 08.11.2023.

Estate Agent Simulator svidio vam se svima, a ja ga zapustio! Pa evo danas testiram malo svježe PC komponente uz, po svemu sudeći, savršen simulator u nastajanju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?