HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgramo Half Life: Alyx (EP3): Nikad se nisam ovako prepao

Igor Belan prije 15 sati

S prirodnijom shemom kretanja nastavljam kročiti virtualnom stvarnošću novog Half Lifea, a po putu susrećem malo mučnine i puno krvožednih headcrabova što mi mozak žele pojest. Bacite oko.

HCL VideoProbao sam The Cycle, novu F2P pucačinu od ekipe iza igre Spec Ops: The Line

Igor Belan prije 2 dana

The Cycle NIJE battle-royale i developerima je vrlo važno da se to odmah razjasni. Pa eto – razjašnjeno! Umjesto toga, ovo je potpuno drugačiji i poprilično zarazan koncept F2P multiplayer igre koji djeluje idealno za ubijanje dosade ovih dana.

HCL VideoIgramo Ludus (EP6): Nije smiješno, ali ne mogu prestat

Igor Belan prije 3 dana

U šestoj epizodi Ludusa događaju se dvije tragedije, ali ništa što iskusan voditelj Ludusa poput mene ne može popraviti uz malo kockanja u gostioni.

HCL VideoHCL PODCAST: PlayStation 5 ili novi Xbox, čiji je tata jači?

Igor Belan prije 5 dana

Sony i Microsoft otkrili su karte, djelomice barem, pa u novom podcastu ja i Zoran malo pričamo o tome što nam PlayStation 5 i Xbox Series X obećavaju s hardverske strane i što to znači za novu generaciju gaminga.

HCL VideoIgramo Half Life: Alyx (EP2): Ovo je bilo tako dobro!

Igor Belan prije 6 dana

Znam da vam se “teleportiranje” nije svidjelo u prvoj epizodi, ali obećavam da ću u sljedećoj epizodi probat onaj drugi, fluidniji način kretanja. U ovoj se nastavljam teleportirati po sve zanimljivijem VR svijetu Alyxa, samo s puno više pucanja.

HCL VideoDomaće je domaće: raspakirao sam novu Friendly Fire gaming opremu

Igor Belan prije 7 dana

Hrvatska Friendly Fire ekipa poslala nam je nedavno izbačenu drugu generaciju svoje gaming opreme koja uključuje miš, tipkovnicu, podlogu i headset. Pogledajte kako to izgleda i saznajte što je tu zapravo novo.

HCL VideoUšao sam u virtualnu stvarnost igre Half Life: Alyx i sve vam snimio

Igor Belan prije 1 tjedan

Upravo izašli Half Life: Alyx obećava najimpresivnije i najkompletnije VR iskustvo do sada, a u prilog tome ide činjenica da sam se u prvih pola sata zabavio bez i jednog ispaljenog metka.

HCL VideoUvukao sam se u bitku za skladište u igri Barn Finders, bilo je vrh

Igor Belan prije 1 tjedan

Barn Finders još nije vani, ali dobio sam pristup demo verziji da vam pokažem koji bi vrh ovo mogao biti za fanove History Channela. Ima sve! Od traženja antikviteta po napuštenim farama do aukcija za napuštena skladišta.

HCL VideoProbao sam Resident Evil 3 demo, panično bježao od Nemesisa

Igor Belan 21.03.2020.

Može li Resident Evil 3 remake ponoviti uspjeh modernizirane dvojke? Bacite prvi pogled na demo verziju i pogledajte kako panično bježim od Nemesisa za odgovor.

HCL VideoIgramo Ludus (EP5): Dobro sam igrao, ali…

Igor Belan 20.03.2020.

Eto, dogodilo se. Nakon 47 minuta igranja Ludusa shvatio sam da ništa od toga nisam zapravo snimio. Ali Ludus mora ići dalje! Pa nastavljamo kao da se ništa nije dogodilo.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?