HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoZaigrao sam DarQ, igru o čovjeku zarobljenom u nekom ludom snu

Igor Belan prije 2 dana

Ako volite Limbo ili Little Nightmares ovo obavezno pogledajte. DarQ je igra o čovjeku zarobljenom u vlastitom snu, a da bi se probudio trebat će proć kroz neke nadrealne situacije koje zapravo generira njegov mozak.

HCL VideoAcer Predator Helios 700 je najluđi laptop koji nam je ikada došao na test

Igor Belan prije 3 dana

Acer Predator Helios 700 je jedan od onih laptopa u koje gledate i čudite se. Ne samo zbog sirove snage i najluđih specifikacija u formi laptopa, već i zbog trika s tipkovnicom koja ne stoji uvijek na jednom mjestu.

HCL VideoProbao sam Apex Legends solo mod, evo kako sam prošao

Igor Belan prije 4 dana

Apex Legends je dobio privremeni solo mod, a ja sam odmah odradio update igre i uskočio u par mečeva da vidim kako se Apex ponaša kad nije timska igra. Evo kako je prošao jedan moj solo meč.

HCL VideoIgramo Border Officer (EP5): Ovo je bilo urnebesno loše

Igor Belan prije 5 dana

Border Officer nastavljam s malo Jasmina Stavrosa u uhu i puno problema u životu. Punice nema, ujka isto, a nisam siguran ni što će biti s ostatkom obitelji ako se ovaj put ne potrudim na poslu.

HCL VideoWolfenstein: Youngblood

Svan Hlača prije 5 dana

Youngblood je bezumna i nabrijana co-op pucačina koju ljubitelji Wolfenstein serijala ne bi trebali zaobići. U obitelji Blazkowitz jabuka ne pada daleko od stabla.

HCL VideoZanimljiva priča iza nastanka prve Call of Duty igre

Filip Zorić prije 6 dana

Neki od nas još se sjećaju izlaska prvog Call of Dutyja i kakva je to igretina bila za to vrijeme. No jeste li znali da je Call of Duty nastao iz prkosa EA-u? I koja igra je inspirirala nastanak tog serijala? Evo priče o tome.

HCL VideoIgramo Thief Simulator (EP23): Velika pljačka za kraj serijala

Igor Belan prije 7 dana

Pridružite mi se dok pokušavam riješiti zadnju i najtežu pljačku u mojoj karijeri lopova. Idemo se osvetiti Vinnyju i upasti u najstrože čuvanu kuću u cijeloj igri!

HCL VideoIgramo Supraland (EP25): Veliki kraj najboljeg serijala na Balkanu

Igor Belan prije 1 tjedan

Vrijeme je da kompletiramo Supraland što bliže 100% završenosti! Ostalo mi je još malo stvari za pronaći, ali uz ovako veliku mapu i činjenicu da tražimo dobro skrivene i teško dostupne tajne – neće biti lagano.

HCL VideoZaigrao sam ponovno Doom 3, najstrašniju horor igru koja to nije

Igor Belan prije 1 tjedan

Doom 3 ovih dana je dana zajedno sa starijom braćom došao i na aktualne konzole što je poslužilo kao savršena izlika da se malo vratim na Mars i vidim kako je ostarila igra koja je nekoć lomila PC-je.

HCL VideoIgramo Border Officer (EP4): Sad imam vuka za kućnog ljubimca

Igor Belan 08.08.2019.

Ne znam kad sam posljednji put vidio ovako smješno pokvarenu igru, ali Border Officer nastavljam igrati iako moram pješke na posao. Što traje više od 10 minuta. Samo se nadam da ću jednom imati novca za gorivo.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?