HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoZaigrao sam Gears 5, početak kampanje je atmosferičan, lud i pomalo prekrasan

Igor Belan prije 3 dana

Gears 5 ima atraktivan početak koji ću vam pokazati u ovom videu, ali Zoran koji se bavi recenzijom iste igre kaže da atraktivnih dionica ne nedostaje ni kasnije kada igra promijeni tradicionalnu Gears formulu i malo otvori svoj svijet.

HCL VideoZaigrao sam Green Hell, pokušao preživjeti u paklu džungle

Igor Belan prije 4 dana

Green Hell nije samo survival igra s nekim zanimljivo izvedenim mehanikama – ovo je singleplayer igra s pričom o mladom bračnom paru na nekakvoj misiji u džungli, a pored opasnih životinja ima i mistične domorodce. Evo kako počinje.

HCL VideoIgramo Border Officer (EP9): Sve sam uprskao

Igor Belan prije 6 dana

Ova epizoda Border Officera natjerat će vas na razmišljanje nakon što je odgledate do kraja. Možda je čak poželite pogledati i drugi put da vidite kakve sve sitnice su vodile do… toga što se dogodilo na kraju. Neću sad spoilati valjda!

HCL VideoIgramo Blair Witch (EP2): Prvi susret s vješticom

Igor Belan prije 1 tjedan

Pogledajte kako je prošao moj prvi pravi susret sa strašnom vješticom u Blair Witchu i kako mi je vjerni pas Bullet pomogao da se s time nosim. Plus, je li to neki auto usred šume? Interesantno!

HCL VideoIgramo Ancestors: The Humankind Odyssey (EP2): Majmun otkrio nešto novo

Igor Belan prije 1 tjedan

Majmuniranje u prvoj epizodi svidjelo vam se toliko da ste ubili lajk dugme na YouTubeu. Pa evo i druge epizode, vi nezasitne lajk mašine! U ovoj čak polako počinjem loviti kontrole ove zbunjujuće igre i radim malo napretka prema evoluciji svoje vrste.

HCL VideoTražio sam izgubljenog klinca u šumi Blair Witcha, bilo je jezivo

Igor Belan 04.09.2019.

Pogledajte kako počinje Blair Witch, novi horor naslov tvoraca Layers of Feara. Idemo u zloglasnu Black Hills šumu pronaći izgubljenog klinca.

HCL VideoPostao sam ogromni majmun u igri Ancestors: The Humankind Odyssey

Igor Belan 02.09.2019.

Ancestors: The Humankind Odyssey nije tipična survival igra. Ovo je igra o evoluciji – igra o majmunima, ljudima, prijetnjama i divljini prije 10 milijuna godina. I ne drži vas za ruku pa nije teško ostati zbunjen u svemu tome.

HCL VideoNajzanimljivije nove igre – 09/2019

Zoran Žalac 01.09.2019.

Preživjeli smo još jedno ljeto, a sad treba izdržati i navalu jesenskih hitova. Deveti je mjesec mahom rezerviran za sportske naslove i timske pucačine.

HCL VideoIgramo Metro Sim Hustle (EP2): Imao sam sreće

Igor Belan 31.08.2019.

Metro Sim Hustle nastavljam uz zgodne cure, propalice na ulici i visok rizik od terorističkih napada. I naravno, spominjanje teških droga na svakom koraku. Ova igra nije baš normalna.

HCL VideoIgramo novu horor avanturu Man of Medan

Zoran Žalac 29.08.2019.

Pridružite nam se u otkrivanju tajni misterioznog broda i doznajte kakva je sudbina nove horor igre Man of Medan.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?