HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

The Messenger

Datum izlaska: 30.08.2018.     Žanr: 2D , akcija , platformer

The Messenger odvodi nas na nostalgično putovanje inspirirano Ninja Gaiden serijalom iz NES ere u kojemu kao nindža čistimo svijet od demona.

PC PS4 Switch

Dodaj u kolekciju

0

Ape Out

Datum izlaska: 28.02.2019.     Žanr: 2D , akcija

Ape Out je beat’em up naslov s izometrijskim pogledom. Igrate u ulozi majmuna u bijegu iz pritvora i morate eliminirati vojnike koji ga žele zaustaviti.

PC Switch

Dodaj u kolekciju

81

’83

Datum izlaska: TBA     Žanr: FPS

U sukobu NATO snaga i Varšavskog pakta, pucačina ’83 bit će okrenuta prema realizmu uz napucavanje po povećim mapama gdje se nalaze vozila na zemlji i u zraku.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Trials Rising

Datum izlaska: 26.02.2019.     Žanr: 2D , vožnja

Nakon dvije godine stanke, Trials franšiza se napokon vratila na stazu i spremna nas je povesti na još jednu avanturu punu adrenalina.

PC PS4 Switch Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Yoshi’s Crafted World

Datum izlaska: 29.03.2019.     Žanr: platformer

Yoshi nas vodi u novu avanturu u kojoj igrač istražuje ogroman svijet uređen poput minijaturne diorame. Njegova glavna misija, povrh zabave, jest da pronađe svo drago kamenje koje je zlikovački duo rasipao po čitavom svijetu.

Switch

Dodaj u kolekciju

0

Xenon Racer

Datum izlaska: 26.03.2019.     Žanr: sport , vožnja

Godina je 2030. i započela je era letećih vozila. No, kako ne bismo zaboravili na svoju prošlost organizirano je zadnje natjecanje za tradicionalna električna vozila na kotačima.

PC PS4 Switch Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Outward

Datum izlaska: 26.03.2019.     Žanr: RPG

Bilo da igrate sami ili u društvu prijatelja, ovaj RPG otvorenog svijeta nudi vam avanturu života u – sve od vaših skromnih početaka pa do konačne mirovine.

PC PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

One Piece: World Seeker

Datum izlaska: 15.03.2019.     Žanr: avantura

Luffy i Straw Hat Pirates uputili su se u novu avanturu u kojoj se igrač kroz Luffyjeve oči bori i istražuje prostran i besprijekoran svijet. Otvoreni krajolici pružaju mnogo putova za istraživanje Luffyjevih gum-gum sposobnosti te, s time u skladu, brdo akcije.

PC PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

The Occupation

Datum izlaska: 05.03.2019.     Žanr: avantura

U ulozi novinara, koji se voli igrati detektiva, vraćate se u Englesku 80-ih godina 20. stoljeća kako bi rasvijetlili tijek događaja u noći eksplozije koja prijeti ugrožavanju građanskih sloboda. Gotovo svaka radnja utječe na razvoj priče, a vrijeme je vaš najveći neprijatelj.

PC PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Dead or Alive 6

Datum izlaska: 01.03.2019.     Žanr: tabačina

Nakon šestogodišnje pauze, Dead or Alive serijal vraća se na gaming scenu u društvu poznatih boraca, dinamičnih facijalnih ekspresija i napredne fizike dojki.

PC PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

73

All-Star Fruit Racing

Datum izlaska: 13.07.2018.     Žanr: sport , vožnja

Živahne svjetove ove kart racing igre lako je zapamtiti, ali teško savladati. Izaberite svog lika, ukrasite svoja kola, sakupite voćni arsenal i igrajte kako vas trkačko srce vodi.

PC PS4 Switch Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Earthfall

Datum izlaska: 13.07.2018.     Žanr: akcija , FPS , horor , napucavanje

Nakon invazije vanzemaljaca na planet Zemlju, čovječanstvo postaje ugrožena vrsta. Da spase ljudski rod od totalnog istrebljenja, četiri igrača moraju preživjeti horde nemilosrdnih izvanzemaljskih agresora.

PC PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?