HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Summer in Mara

Datum izlaska: 16.06.2020.     Žanr: avantura , Avanturističke igre , istraživanje

Summer in Mara je red sadnje i gradnje, red craftinga, red istraživanja i rješavanja zadataka uz pravu ljetnu atmosferu, simpatične likove i oku ugodnu grafiku.

PC Switch

Dodaj u kolekciju

70

FIFA 21

Datum izlaska: 09.10.2020.     Žanr: Sport

FIFA 21 želi učiniti nogometaše prirodnijima i približiti ih onima iz svijeta nogometa. Tako će se isti moći naljutiti na vas kada im ne dodate loptu ili će si pak namještati kostobrane.

PC PlayStation 4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Datum izlaska: 02.10.2020.     Žanr: Platformer

Četvrti nastavak iz popularnog serijala odvest će poznatog jazavčara i njegovu sestru na putovanje kroz vrijeme u određena povijesna razdoblja.

PlayStation 4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Trackmania

Datum izlaska: 01.07.2020.     Žanr: arkada , vožnja

Prerada Trackmania Nationsa dolazi u free-to-play izdanju, a u igri ćemo moći voziti utrke na 25 staza koje će se rotirati nakon određenog vremena.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Iron Harvest

Datum izlaska: 01.09.2020.     Žanr: RTS , Strateške igre

Hodajuće mašine postale su svakodnevica nakon Prvog svjetskog rata u alternativnom svijetu Iron Harvesta. Tajne sile radit će na destabilizaciji Europe u namjeri da preuzmu vlast.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Serious Sam 4

Datum izlaska: 08/2020.     Žanr: akcijska avantura , FPS , napucavanje

Sam će se u najnovijem nastavku kultnog serijala boriti protiv raznolike postave neprijatelja. U borbi protiv njih pomagat će mu nekoliko novih likova, a njegov arsenal oružja trebao bi biti bogatiji.

PC Stadia

Dodaj u kolekciju

0

Bugsnax

Datum izlaska: 2020     Žanr: avantura , istraživanje

Neobična avantura u kojoj ćemo posjetiti misteriozni otok Snakhtooth i odgovoriti na mnoga pitanja koja se postave pred nama. Na tom putu susrest ćemo neobična bića – hranu s očima i nogama.

Mac PC PlayStation 5

Dodaj u kolekciju

0

Kerbal Space Program 2

Datum izlaska: 2020.     Žanr: 4X , avantura , simulacija

Nastavak popularne simulacije svemirskog letenja usmjeren je prema novim generacijama zaljubljenika u svemir. U Kerbal Space Programu 2 očekuju nas nove animacije, poboljšano sučelje i mnoge druge stvari.

PC PlayStation 4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

GhostWire: Tokyo

Datum izlaska: 2021.     Žanr:

Nakon uvrnutog The Evil Withina japanski Tango Gameworks i developer Shinji Mikami ostaju u domeni horora, ali mu pristupaju iz akcijskog kuta. Njihov GhostWire: Tokyo će se igrati iz prvog lica te će nas suprotstaviti raznim vrstama misterioznih duhova.

PlayStation 5

Dodaj u kolekciju

0

Horizon Forbidden West

Datum izlaska: TBD     Žanr: akcija , RPG

Horizon Forbidden West nastavlja priču Horizon Zero Dawna na atraktivnim novim lokacijama negdje na zapadu. Istraživat ćemo udaljene zemlje uništene masivnim olujama, a zajahat ćemo neke nove mašine životinjskog izgleda. Sve to dok nam prijete ogromne robotske kornjače i mamutovi!

PlayStation 5

Dodaj u kolekciju

0

Goodbye Volcano High

Datum izlaska: 2021.     Žanr: avantura

Goodbye Volcano High smješten je u svijet čovjekolikih dinosaura te prati 18-godišnju Fang kroz tipične teenagerske probleme

PC PlayStation 4 PlayStation 5

Dodaj u kolekciju

0

Kena: Bridge of Spirits

Datum izlaska: 2020.     Žanr: akcijska avantura

Kena: Bridge of Spirits spaja radnju, istraživanje i borbu. Ovaj naslov dolazi od novog studija Ember Lab čiji su osnivači skupljali iskustvo na filmskim i animacijskim projektima, a sada su ušli u svijet igara.

PC PlayStation 4 PlayStation 5

Dodaj u kolekciju

0

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?