HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Datum izlaska: 08.07.2021.     Žanr: avantura , RPG

Monster Hunter Stories: Wings of Ruin 2 vizualno izgleda neozbiljno naspram igara glavne franšize, ali je zapravo JRPG kojega se ne bi smjelo propustiti.

PC Switch

Dodaj u kolekciju

85

Primal

Datum izlaska: 25.03.2003.     Žanr: akcijska avantura

Akcijska avantura gdje u ulozi 21-godišnje Jennifer istražujete demonske svjetove tamaneći pritom druge demone u svijetu Oblivion kako biste spasili vanjski svijet. Na putu vam pomaže i maleni gargoyle, Scree.

PlayStation 4 PlayStation 5 PS2

Dodaj u kolekciju

0

Before Your Eyes

Datum izlaska: 8. 4. 2021.     Žanr: Avanturističke igre , Indie

Krenite u emotivnu narativnu avanturu iz prvog lica u kojoj kontrolirate priču i utječete na njene ishode, treptajima oka u stvarnom životu. S ovom inovativnom tehnikom u potpunosti ćete uroniti u svijet radosnih i srdačnih uspomena, dok vam cijeli život bliješti pred očima.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Red Solstice 2: Survivors

Datum izlaska: 17.06.2021.     Žanr: akcija , Akcijske igre , taktiziranje

Kooperativno tamanjenje demona na Marsu nastavlja se na radnju prvog nastavka samo što sada postoji konkretna kampanja koja podsjeća pomalo na XCOM.

PC

Dodaj u kolekciju

62

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Datum izlaska: 16.07.2021.     Žanr: akcijska avantura

Remaster Wii hita za Switch donosi tečniji gameplay, novi sustav kontrola te grafička poboljšanja.

Switch

Dodaj u kolekciju

80

ELEX II

Datum izlaska: Dolazi uskoro     Žanr: akcijska avantura , RPG

U ovom nastavku vintage igre otvorenog svijeta ELEX, Jax ponovno mora ujediniti slobodne ljude znanstveno-fantastičnog svijeta Magalan protiv nove prijetnje – Skyanidesa, koji žele zauvijek promijeniti lice planeta.

PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X/S

Dodaj u kolekciju

0

Mario Party Superstars

Datum izlaska: 29. 10. 2021.     Žanr: Party , Strateške igre

Mario Party se vraća s pet klasičnih ploča iz Nintendo 64 Mario Party igara. Rođendanska torta princeze Peach, Space Land i mnoge druge ploče čekaju vas u ovom klasiku koji od sada možete zaigrati i online.

Switch

Dodaj u kolekciju

0

Redfall

Datum izlaska: 2022.     Žanr: FPS , Pucačine

Staromodni otočni grad Redfall, Massachusetts, pod opsadom je legije vampira koji su blokirali sunce i odsjekli otok od vanjskog svijeta. Zarobljeni s nekolicinom preživjelih, igrači odabiru svog junaka kako bi stvorili savršen tim ubojica vampira u ovom kooperativnom FPS-u otvorenog svijeta.

PC Xbox Series X/S

Dodaj u kolekciju

0

ICARUS

Datum izlaska: 12. 8. 2021.     Žanr: Avanturističke igre , preživljavanje

ICARUS je PvE igra preživljavanja koju možete igrati samostalno ili kooperativno s do osam igrača. Igra je bazirana na istraživanju surove vanzemaljske pustinje nakon što je teraformiranje pošlo po zlu. Igrači će morati preživjeti dovoljno dugo kako bi iskopali egzotične tvari, a potom se vratili u orbitu kako bi stvorili napredniju tehnologiju.

PC

Dodaj u kolekciju

0

FIFA 22

Datum izlaska: 01.10.2021.     Žanr: Sport

Fifa za 2022. godinu donosi preko 4000 novih animacija, FUT Heroes kartice, mogućnost kreiranja kluba u Career modu, itd.

PC PlayStation 4 PlayStation 5 Switch Xbox One Xbox Series X/S

Dodaj u kolekciju

0

Lost in Random

Datum izlaska: 2021.     Žanr: akcijska avantura

Poigrajte se vjerojatnošću u Lost in Random, akcijskoj avanturi nadahnutoj gotičkim bajkovitim stilom, u kojoj je sudbina svakog građanina određena bacanjem kocke.

PC PlayStation 4 Switch Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Forza Horizon 5

Datum izlaska: 9. 11. 2021.     Žanr: vožnja

Istražite žive i neprestano rastuće krajolioke otvorenog svijeta Meksika uz neograničenu, zabavnu vožnju u stotinama najpoznatijih svjetskih automobila.

PC Xbox Series X/S

Dodaj u kolekciju

0

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?