@Facaa - opet, nisma spominjao epizode, smao čisti HL2 :syzygy:
Enivej, da dodam još igara na listu, a radi ljepšeg pregleda, stavit ću i one koje sam naveo. Dakle, moja lista je ovakva (više-manje koliko se mogu sjetit):
RPG:-Gothic serijal - daleko najbolji RPG serijal ako se mene pita, ikad na PC-u. Što god druge igre (RPG-i) govorile o slobodi (tj njeni proizvođači), to smao Gothic ima u toj mjeri da doista igraču ne pada na pamet "a zašto ne bih mogao ovo...". Ugl, RPG u kojem zatučeš vuka, pa mu onda odereš krzno i od njega si napraviš "kaput" te uzmeš njegovo meso, i lagano ispečeš na vatrici usput svirajući gitaru i provocirajući rendom ekipu usput koju onda na kraju zatučeš, i za kraj dobrog dana odeš do kurve, te poslije seksa se malo još napušiš te ispiješ rakije i mamuran odeš kući....hmmm, to je igretina!

. Napomena - Trojka ne rula toliko koliko 1 i 2, iako da je loš, nije, daaaaleko od toga, jedino ima milion bugova, koji su većinom ispravljeni sa Community Patchem 1.6
-Diablo serijal - najjači Hack&Slash RPG ikad, te uzor po kojem su ostali nastajali. Nijedna igra ikad mi nije pružila toliku želju/potrebu/opsjednutost za lootanjem kao on. Eh...treba skupiti cijeli set....
RTS:-Starcraft - sve riječi su suvišne. Igra koja postane nacionalni sport... =D> =D> =D>. Dan danas ga zaigram, a počeo još devedesetosme

-Ground Control II - Da nema Starcrafta, ovo bi mi bio najjači RTS ikad, ali eto, mora se zadovoljit drugim mjestom
TPS:-Jedi Knight 2:Jedi Outcast - također jedna od prvih igara koje sam zaigrao na svom piceku, ali bez obzira na to, jedna od najboljih. I zato što sam Star Wars fanatik, ali i zato što je igra jednostavno nenadjebivo dobra!!! ČEKAM ČETVRTI DIO PI..E u LUCASU!!!!!!! (Trojka tj Jedi Academy isto jako dobra, ali slabije nego prethodnik)
-Max Payne 1 i 2 - ajooooooj, eto još jedne. Sa Jedi Outcastom i Unrealom 2, mislim da je to među prve 3 igre koje sma prošao na PC-u (svom), te vrijedi potpuno isti komentar kao za igru iznad. Pa i ovo za nastavak. Možda je bio ćal i bolji, ali jedinica mi je u srcu više :syzygy:
-Bloodrayne - PRVI DIO ISKLJUČIVO. Remek djelo TPS-a + presexy glavni lik. OK, palim se na vampirice, crnu kožu, crvenu kosu i općenito goth look, ali svejedno, igra je lupala guzicu, no ono što su napravili s nastavkom je neoprostivo. Grafika je bila bolja, Rayne još više sexy, ali igra je jednostavno sisala :b_kita:
-Giants Citizen Kabuto - odigrao ju na PS-u (nažalost, jer nedavno sam ju po prvi put instalirao na PC-u, i owna mnogo više), ali pošto se pjavljuje i na piceku, stavit ću ju ovdje. NEPONOVLJIVO REMEK DJELO. Drago mi je da nema nastavka koji bi sve ujebao, i tko ga traži je šonja
-Gears of War - OK, originalno X360 igra, ali toliko dobra da ću ju imenovati PC igrom, baš me briga.
-The Suffering - još jedno iznenađenje, veliko, da. Atmosfera neponovljiva. IGRATI!
FPS:-Unreal 2:The Awakening - možda ne ćak i baš najnajbolji, ali mi je u posebnom sjećanju kao prvi FPS koji sam prošao na svom prvom PC-u. Sa njim je počelo moje žešče PC igranje. Prije njega igrao Quake 2, ali sma ga ipak završio na PS-u. Na PC-u igrao samo LAN MP u igraoni, te još igrao Quake 1, Blood 2, Đuku 3D, i još mnoge, ali nažalost, smao kod frendova ili u igraoni te nisma završio da bih mogao sud donositi. Šteta, jer mislim da bi neki završili na listi. No bez obzira na subjektivnost u vezi Unreala 2, radilo se o igri jako dobre priče, tada fenomenalne grafike, koja je i dan danas solidna, tj ne izgleda baš loše, te nenadjebive atmosfere - pogotovo onaj jedan od zadnjih levela (mislim da je predzadnji bio) na Drakk planetu. Mislim da su baš od tamo autori Crysisa našli inspiraciju za njihov Core level.
-Chaser - jedno jako ugodno iznenađenje. Nabavio ga pročitavši recenziju u PC PLayu, u broju gdje je bila i reca Gothica 2, za koji sam tada prvi put čuo, te kako sam vidio da je njih poprilično (ugodno) iznenadio, a vidio isto da je bio isti izdavač ako onaj Gothica koji mi se instant svidio nakon pročitane recenzije, eto, nabavio ga, i dan danas ga pamtim kao jednog od najboljih
-Red Faction - mislim da ne treba ništa posebno reći. Svi znaju za njega, a tko ne zna, mora saznati. Dvojka ne tako dobra, iako se dala odigrat.
-Far Cry - totalno me osovjio još sa prvim demom koji sma igrao sa frendom kad mi ga je donio za staru godinu 2003. mislim. Meni osobno najbolji od 3 velikana tog doba - Doom3 I HL2 još. Nije da su ovi drugi bili lši, dapače, ali Far Cry je bio slobodniji, ljepšeg i daleko većeg okoliša, a meni osobno i grafički najimpresivniji. O tome znam da su se vodile rasprave koji najbolje izgleda, ali eto, meni je to bio Far Cry
-Half-Life prvi - šteta, odigrao sma ga tek prije godinu dana, sa sivm ekspanzijama, i nije mi bio među najboljima, ali opet je ostavio takav dojam da mislim da bi bio, ako ne i najbolji, da sma ga odigrao kada je izašao
-Star Wars Republic Commando - kao što rekoh, Star Wars fan(atik) :syzygy:
-Serious Sam 2 - najbolja igra svoje vrste. Daaaaa, vama svima je Secon Encounter bolji, ali moje subjektivno mišljenje je da nije. Eto. Second Encounter nema slovensku narodnu glazbu kao temu za nivo \

/
-Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay - možda i najbolja igra "po filmu" iako zapravo i nije to, ali eto, jaaako je dobra, sa jednim od najjačih menija ikad. Igdje!
-Prey - meni osobno najbolja igra na Doom 3 engineu, a i šire. Atmosfera me pomalo podsjećala na prvi Half Life, pomalo na Aliena, pomalo na Tommyknockers, pomalo na...da, sve sjajno, divno i strašno :syzygy:
Vožnja:-GRID - neke stvari su bile bolje nego u TOCA serijalu, neke lošije, ali kako god se okrene, igra je čisti adrenalin, i meni osobno najbliže doživljaju utrkivanja što sam doživio. Sony-ev GT mi je i dalje najbolja "vožnja", ali GRID je najbolja utrka.
-NFS Hot Pursuit 2 - posljednji veliki NFS :b_wildy:
-NFS Most Wanted - najbolji od Underground+ ere. Vratio mi je nadu u NFS serijal, da bi godinu dana kasnije EA opet zajebao sve. I tako sjebavao do danas, a vjerojatno i ubuduće. Nakon Most Wanteda, NFS je definitivno propao...
-DIRT - tek ga igram, i iako mi nije najbolja rally simulacija, vidim da će biti najbolja na PC-u. =D>
Horror:-Silent Hill 3 - jedan jedini. Oke, i dvojka je bila genijalna, no nju sam igrao na PS2, a i trojka mi ima ono nešto ipak što mi ga čini najboljim SH-om u serijalu. I najstaršnijim, da. Četvorka je bila teški krep, i ono, Silent Hill u kojem sam se možda 2, 3 puta scimao, a osjećaj jeze je bio prisutan smao kod "predstavljanja" nekoliko novih protivnika???

Lejm. Iako bebe sijamski blizanci su ownale
Avanture:-Grim Fandango - još jedna igra za koju mi je drago da nema nastavka. Jednostavno genijalno!
-Sanitarium - pogledaj gore
-Fahrenheit (ili Indigo Prophecy) - najbolja avantura novije proizvodnje (zasad - vidjet ćemo Heavy Rain, iako, izgleda da neće na PC pa onda ni ne treba spominjati ovdje)
Ostalo:-GTA Vice City - Take this broooken wiiiings.... I ne, nije Tupac

-HMM 3 - komentar suvišan
Eto. Mislim da je to to, ako sam nešto zaboravio, jebiga.
Jedna napomena samo:Sve igre koje sam naveo sma isključivo završio, dakle ne samo igrao, inače bi ih bilo još puno, puno, ali eto, odlučio sam staviti smao one o kojima mogu dati potpuni sud.
Živjeli!