DLC-ovi su sranje. Samo pokusavaju izvuc vise novca a stave 2 nove stvari. Mislim uzas! 
Ajmo ne tako gledat, jer kao prvo to nije ovdje tema. Tema su najbolji DLC paketi, pa ukoliko neznaš što napisati po tome pitanju, nemoj ništa napisati. Čim mi sjednu neke veće pare mislim odvojiti neke MS bodove za Forza Motorsport 4 Porsche DLC (koji sadrži 30 modela razno raznih ljepotana iz tvornice Stuttgarta) te Rally DLC za Forzu Horizon. Što se tiče tih racing igri, volim konkretne stvari (staze, zanimljive automobile, natjecanja), ono za što nikad nebi mogao dat novce su novosti kozmetičke prirode od kojih se većini diže kosa na glavi.
Poklonik sam singleplayer igara, pa često me dodatan sadržaj zaintrigira ukoliko se radi o dodatnim misijama te par sati dodatnog materijala vezanog za priču i sl. Ukoliko sam fan serijala ili igre, dajem si obavezu odigrat sve vezano za kampanju, pa sam tako nedavno uplatio dodatne misije u Future Soldieru koje su mi pružile između 4 i 5 sati dodatne zabave u misijama nakon kampanje. Primjera dobrog dodatnog sadržaja ima na pretek i nerijetko je riječ o pravoj stvari. Npr. sjećam se nedavno prošle godine da sam nabavio The Missing Link DLC za Deus Ex Human Revolution. DLC kampanja traje 5 sati i pruža daleko više nego neke pucačine koje su cijele igre i može ih se završiti za jedno popodne.
Dakle nitko nemože reć da je svaka DLC politika pohlepa i rezanje igara, naravno da toga ima i naravno da je to pošast modernog gaminga, ali isto tako ima dobrih stvari koje se nude za gotovo razumnu cijenu. Nezaboravite pritom da vas nitko ne tjera uzet dodatan sadržaj, ali i da je jasno da je to nekad veliki problem kada pojedini developeri jednostavno iscjepkaju sadržaj iz gotove igre i nude ju kao dodatan sadržaj.