stroj star 3 godine ti tjera danasnje igre na max postavkama? na kojim si ti drogama zelim i ja malo toga... graficke od soma kuna tjeraju sve na high?

Ati Radeon 5770 1GB kosta 1200kn. Graficka koja tjera na 1080p (1920*1080) rezoluciji Crysis Warhead na ultra detaljima na 35 frameova po sekundi. Prvo se informiraj, a onda meni govori da se blamiram. Ovo sam osobno isprobao, a i fala bogu pa imas milion recenzija na netu.
Glede ostatka tvog komentara, za stream HD slike na 1080p rezoluciji trebas jebeno dobar upload. Nesto cega mi ovdje jos necemo imati dugi niz godina. U Americi toliko nije problem posto im je infrastruktura svjetlosnim godinama bolja od nase, al ono, puno je to podataka koji se trebaju poslati svake sekunde na tvoj ekran.
Iskreno sumnjam da ce to nadmašiti danasnje standarde igranja. Ne radi tehničkih poteškoća, nego radi same usluge koja je kod konkurencije x puta bolja.
natjeral metro 2033 ili bc2 da ti radi na ultra postavkama s tom grafickom... i ta graficka nije stara 3 godine kao sto si rekao...
nisam upoznat s konkurencijom, koje usluge i koja konkurencija mislis da je bolja? ne pitam zbog provokacije nego zato sto ne znam...
Nije stara 3 godine, nego si ti rekao da graficka od som kuna ne moze vrtiti sve danasnje igre na full detaljima sto je glupost. Moje racunalo je staro 3 godine, i na njemu imam nvidiu 8600gts. Doduse, imam mali monitor pa nemam problema sa grafikom. Igram na njemu vecinu igara na medium/high detaljima i to ide dosta glatko.
Ovu radeonku imam u radnom racunalu. Nisam testirao Metro 2033 ili slicne naslove jos na njoj, al ako mi ide Crysis na preko 30 frejmova, idu i te igre sigurno.
Glede konkurencije, mislio sam na Xbox i Sony naravno. Rijec je o servisima koji nude brdo usluga i na kojima ljudi vec godinama imaju svoje accountove na kojima imaju bodove za popust, hrpu frendova na listama i sl. RIjec je o provjerenim servisima koji imaju ogromnu bazu korisnika i nekako sumnjam da ce sada svi hrliti ka ovome. I kada jos dodas upitnu tehnicku mogucnost ovog sustava, valjda ti je jasno o cemu pricam
dalje stojim pri tome da gpu od 1000kn ne moze vrtjeti danasnje igre na max detaljima. crysis je proslost.. zaboravi na njega kao benchmark dok ne dodje 3 dio.. necemo raspravljati jer nema smisla, meni je drago ako si ti uspio vrtiti to na toj grafickoj...
sto se tice onoga sto si rekao pod konkurencija, TO APSOLUTNO NEMA NIKAKVE VEZE s cloud gamingom... kakvi bodovi, liste prijatelja, popusti
pricao o mogucnosti da s racunalom prosjeka 2000kn mozes igrati apsolutno sve igre koje izadju na max detaljima, jedino ce ti biti potreban dobar monitor i stabilan link..
mogucnost da rentas igru za sitne pare na par dana je prejebena... zasto bi dao 50€ za neku novu sp igru kad mogu dati 5€ za 5 dana rentanja i odigrati kak spada i zaboraviti na nju...
nema nikakve instalacije, nema novih drivera, logiras se na cloud odaberes sto zelis igrati i bum... tehnicka strana nije upitna, pregledaj malo youtube da vidis kako to lijepo funkcionira (ne mislim neki sponozorski filmic od firme nego gledaj kranje korisnike i kak su oni to dozivjeli) cloud gaming s xbox live i ostalim slicnim servisima dijeli samo onaj dio socijane mreze i povezivanja.. ostalo nema veze jedno s drugim
da ti docaram... jel mozes zamisliti da doma imas samo xbox ili ps3 ili wii kontroler, upalis tv , spojis se na cloud i odaberes si igru... nema konzole, nema nadogradnje, nema dvd.a cd.a, nema kablova, samo obican kontroler i broadband... i sad mi objasni kakve to veze ima s ova 2 servisa sto si nabrojao?