HCL.HR

Skolski Casopis - Video Igre

• 61 Odgovora
  • 23358 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Skolski Casopis - Video Igre
« Odgovori #15 : 24. Travanj, 2013., 10:00 »
KAKVE TO IMA VEZE

MINECRAFTEDU.COM

MINECRAFTEDU

MINECRAFT EDUCATION

MINECRAFT U ŠKOLAMA

DUUUURRRRRRRRRRR

ako nećeš o tome (što je glupo jer je savršena tema), piši o call of duty xDD

« Odgovori #16 : 24. Travanj, 2013., 10:44 »
Pa da tema je dobra. Ali ja zelim preporuciti neke igre. Dakle zelim navesti par najboljih igara, i par rijeci o tim igrama i to je to. Da je tema npr. video igre u skolama, onda bih uzeo to. Mislim da ne mogu pisat toliko opsirno, to ipak mora stati na jednu stranu, a4 format. Eh, sada su mi potrebni neki dobri stariji i noviji naslovi o kojima mogu pisat. I da muci me koliko njih da uzmem :bonk:

« Odgovori #17 : 24. Travanj, 2013., 11:02 »
Dakle, umjesto da uzmeš temu koja će možda zanimati i profesore i učenike, temu koju zapravo ima smisla staviti u školski časopis (jer ima veze s edukacijom), uzet ćeš temu za koju profesore boli kurac, kao i učenike koji ne igraju igre, a oni koji igraju to sve već ionako vjerojatno znaju, a ako i ne znaju, doslovno mogu u tri sekunde izguglati?

GG

Odličan plan.

Uzmi Grand Tourismo.

« Odgovori #18 : 24. Travanj, 2013., 11:05 »
Mozda ste i upravu, mozda sam ja pogrijesio :wildboy: mozda bih trebao to uzeti. E sad pitanje, kako ja da pisem o tome?

*

n00b

• 609
« Odgovori #19 : 24. Travanj, 2013., 16:26 »
Mali off topic, koliko dugo predaješ? Povijest je bila ako se ne varam.

« Odgovori #20 : 24. Travanj, 2013., 16:31 »
Ne predajem mnogo. Od kada je profesor povjesti unaprijeđen na pomoćnika direktora. Jedno sam vrijeme  i profesora matematike. Jesam član vijeća, ali i dalje imam mentora. Ali kakve ovo ima veze sa časopisom. Śutra mi je sjednica, pa ću predloziti ovu temu. Da vidim šta gospoda kaže, pa onda ću da odlučim o čemu da pišem.

*

n00b

• 609
« Odgovori #21 : 24. Travanj, 2013., 16:40 »
Mislim da ti nitko na svijetu ne može pomoći.

Ono, jedna stranica, iz vedra neba.

Jedino logično što možeš predložiti je nešto tipa što je black_out linkao, dakle igre+edukacija na jednoj stranici, ili da to što pišeš bude u biti rubrika, pa možeš krenuti od starijih igara ka novijima ili štogod. Ako ti to odobre, eto, imaš neke natruhe forme za pisanje.

« Odgovori #22 : 24. Travanj, 2013., 16:54 »
Volio bih da pišem o tome. Prvo sam želio da pišem o svemu po malo, ali rekoše 1 strana. Pitat ću da li ja to mogu proširiti na par stranica. Onda bi sve stalo, i ono što interesira starije a i ono što interesira mlađe. Ali imamo ograničenje stranica, nekoliko tisuća đaka je mnogo. Na proslavi dolazi oko tisuću treba to sve iskopirat. Ako meni daju npr. 3 stranice, kolegi će morat smanjit 3 stranice. Najbolje bi bilo da uradim kako ste vi predložili. Sve to sastaviti, i predat. Javim kad se odluka donese, a to je sutra :kava:

« Odgovori #23 : 25. Travanj, 2013., 14:43 »
Odobrili su onu temu. Pohvali li su čak tu temu, tak da hvala dečki :hug Ali daju samo jednu stranicu. Pola ću stavit slike a drugu polovinu naravno tekst. Javljam se sa posla, tako da be mogu pronalaziti neke informavije. Tj. U kom gradu/državi je zastupljeno, ko je to pokrenuo, koji je način rada i sve ostale potrebne informacije. Problem mi je i vrijeme, ako mi netko može pomoći oko sastavljanja teksta bio bih mu vječno zahvalan. To mora biti gotovo već sutra. Može pomoć?

« Odgovori #24 : 25. Travanj, 2013., 14:49 »
:tired:

ne znam asu, radiš neki kurac navodno, obrazovan si i dobio si mogućnost napraviti nešto bar malo kreativno i poučno, a ti moraš biti ljeno nesposobno govno i pitati ljude da ti iz guzice izvlače podatke. Bah.

« Odgovori #25 : 25. Travanj, 2013., 14:56 »
Prika, do sutra moram završit. Imam ispravit testove, vraćam se sa sjednice u 19h :wildboy: ja nemam vremena. Tako da ako hoćeš pomozi, ako nećeš ok. Samo se nemoj mješat i nemoj vrijeđat.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #26 : 25. Travanj, 2013., 15:25 »
NEMAŠ VREMENA ZA POLA A4 STRANICE JA NE MOGU. :ave::ave::ave:

« Odgovori #27 : 25. Travanj, 2013., 15:27 »
Ali ne znam o čemu da pišem :wildboy:  Nemam informacija, iako znam engleski dobro bi mi dosao neki članak na našem jeziku. Naći će se vremena, nadam se :hiha2:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #28 : 25. Travanj, 2013., 15:43 »
Jedna nevjerojatna, neki bi rekli i pomalo suluda ideja - prouči stranicu koju sam ti linkao?

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #29 : 25. Travanj, 2013., 16:05 »
jebem ti :ave:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9