Profesor jesam, to vam moze potvrditi vise ljudi. ( jedan od njih sa foruma je kmarkec ) Kako sam postao prafesor, pa ovako polozio sam zavrsni nastavnicki ispit i to je to. I dalje imam svoga mentora ( covjeka koji me poducava ), pa ne mogu biti odjeljenski starjesina. Ali bice od 2014. \

/ Sto se tice toga imao sam srece sto sam upao u tu skolu. Rodjak mi je ugledni profesor, nekada bio direktor. Dok je bilo jugoslavije. Onda je DPS stavio Martina Zadrimu na tu sluzbu. Nisam imao neke veze, profesor Mahmut Metanovic je isto zasluzujuci DPS-u postao pomocnik direktora. E tada sam ja zavrsio ispit, ( iliti odredjeni smjer, to nije cijela skola. pa sam ja nastavnik a ne profesor ) i uletio kao zamjena Mahmuta Metanovica. Ima toga jos, ali eto...
Gle Werewolf, na stranu moje dramatiziranje, jednostavno djeluje jako neozbiljno da ne možeš napisati pola stranice, ne znaš o čemu pisati i jadaš se o tome. 'Problem' je jako banalan, ti ga predstavljaš ko neki teret. Povrh svega si profesor. Sve zajedno daje čudnu kombinaciju.
Sretno s člankom enivej.
Ja tebe razumijem, ali samo da su oni meni dali koju stranicu vise, ja bih mogao sve navesti. Ali i ja imam ogranicenje, i skola. Ne mozemo sada pisat casopis od 50 strana. Odose silni novci, nismo u situaciji. U decembru nismo imali grijanje, bila je pljacka u januaru. U jako smo losoj situaciji. Iako u kasi ima mnogo tisuca eura, ( ne zelim navoditi cifre, iako ih znam ) oni to moraju zgrabit. Podjelit direktorima
Zurim... vratim se u 20h