A mozda nisi nesto novo odigrao kako spada od devedes'prve. ;(
Da, jer hej, nisam to naglasio bar 3 puta i rekao da me se ispravi ako sam u krivu.

Dalje, ovo o vremenu i dostupnosti smo mnogo puta prožvakali.

Donekle se slažem s tobom, nekim djelom ne, al nebitno za ovu raspravu.
Ja bi popljuvao FFXIII radi toga što nije FF. Možda i je OK igra, ali i sam si rekao - lošiji je od "nekih" ostalih FF nastavaka. S tim da su ti neki onako, NEZZ, čokobo raceing ili nešto. Dakle, ako već držiš neko ime i neki serijal, ljudi očekuju nešto od tebe. Onda ne gledaju na novi FF kao "Igrica - ocjena" nego "FF - ocjena"
Ovo što su započeti neki novi serijali, ok, respektam. Možda jesu, možda nisu dobri, ne znam. Ali, iz onog koliko vidim, prije je omjer odličnih naspram prosječnih igara bio 70:30. Ajmo reć, ovo iz guzice izvlačim. Sad je 95:5. Tj, večina igara je pecto nahajpana i prosječna samo.
Igrao sam PS1 pa PS2, i odigrao sam podosta serijala koji su počeli na PS2 i nisam se bunio. Sada mi se čini da takvih novi kvalitetni serijala je malo.
I DA RENIĆU, OPET JE BIT U ALTERNATIVNOSTI. JA ŽELIM INDIE IGRE U KOJOJ NE RADIM NIŠTA I U TOME JE BIT JER JE ŽIVOT IGRA. INDIEEEEA1123123TIUVŽGG!1
Kažem. Nije do toga što starim. Niti su mi MASE INTERNETA!1 oprale mozak.
Jednim djelom je što nisam u potpunosti upoznat sa situacijom na trenutnom gaming tržištu, a drugim djelom što je broj kvalitetnih naslova puno pao naspram onih prosječnih. A prosječne igre se, u ovom užurbanom ludom životu ko što Yuri kaže, rijetko kad može odigrati bez žaljenja. Tako da eto, vama ću priznati da ste djelom u pravu, ali ću ipak djelom zadržati za sebe da današnji gaming mladići igraju besmislena smeća. Tipa Crysis. Eto.