Problem je u tome sto svoje misljenje prezentiras kao fiksnu konstantaciju, pa dobivas takve reakcije od drugih. Ixya, mene, svejedno.
Plus, tesko te je uopce shvatiti ozbiljno. HUHU forsirani sarkazam il' nes. Sprdancija. I jasan si samo sam sebi.

Ali ti si falia sto sam htio reci.
Prvo, ne pratis gaming, sudis o STANJU GAMINGA DANASNJICE... iz misljenja random forumasa i naslovnica umjesto vlastitog iskustva?
... misteriozno ...
To je ono sto sam rekao. Informacije su zbog interneta siroko dostupne, ali ih ljudi shvacaju previse cinjenicno. Pa pocnu bazirati svoja misljenja na misljenju te internetovske mase.
Drugo:
Ja bi popljuvao FFXIII radi toga što nije FF. Možda i je OK igra, ali i sam si rekao - lošiji je od "nekih" ostalih FF nastavaka. S tim da su ti neki onako, NEZZ, čokobo raceing ili nešto. Dakle, ako već držiš neko ime i neki serijal, ljudi očekuju nešto od tebe. Onda ne gledaju na novi FF kao "Igrica - ocjena" nego "FF - ocjena"
Dakle, po tvome, FF nije igra, nego je FF.
To spada u onih 25% koji ocekuju previse.

Nema smisla objektivno gledano, nikako. FF =/= igra = fanboy izdrkavanje.
Poanta je ono sto je Facaa rekao. Nikad boljih igara nego sad. Sto mainstream, sto indie.
I nikad veca ponuda, poglavito jer se sve starije igre mogu isto emulirati na bezbroj nacina.
I sjeti se malo unatrag, PS1/PS2 ere, kad si najvise igrao. Sjeti se Disgaee. Ta igra je naspram ostalih PS2 igara imala prakticki indie budget. A bome i indie izgled. Pa si ipak potrosio skoro najvise sati na tu igru u PS2 generaciji igara.
I takvih igara jos uvijek ima. Zaraznih, dugotrajnih, jednostavnih i dubokih istodobno. Treba samo ponekad odjebat predrasude i opet si klinac, takorec'.