Bok ljudi!
U drugom mjesecu ove godine kupio sam PC,posebno sasatvljen,ja sam nasao djelove ali nisam ga ja slagao.Komponente su sljedece:
AMD Athlon II x4 760k procesor(tvornicki 3.8 ghz)
VTX3D HD7790 v2 graficka
Kingston HyperX Blue 2x4GB 1600mhz RAM
Asrock FM2 A75 Pro 4+ maticna
Corsair VS550 napajanje
PC je radio odlicno ali posto ova serija AMDovih procesora ima prilicno lose hladnjake odlucio sam kupiti aftermarket heatsink i odluka je pala na Cooler Master Hyper 212 Evo. Kupio sam ga i sam ga ugradio u komp, i na prvom paljenju je radio normalno nekih pola sata i onda BSOD,mislio sam ajde normalno jedan put ipak san ga tek sad stavio.Nakon toga desetak dana je radio skroz normalno i onda ga i overclocko na 4.4GHz,pa nakon mjesec dana opet spustio na 4.2 cisto radi sigurnosti iako je sve normalno radilo.To je bilo negjde u ožujku,tada sam opet dobio bsod i onda opet sve normlano radilo skoro mjesec dana i onda opet blue screen. U zadnjih 2 mjeseca to se cesce dogadjalo vec nekih 3-4 puta. To me zabrinjavalo pa sam updato par drivera al opet,evo bas jucer, sam dobio blue screen. Ja uvijek samo restartiram komp i pokrenem normalno windowse niti u safe modu ni nista slicno jer stvarno neznam sta da radim.Primjetio sam da mi se to uvijek dogadjalo kad igram cod4 sa prijateljima i kad pricamo preko ts3 ili skajpa ili ako imam otvorenih nekih 5-6 tabova na mozilli koji ucitavaju videe(he-he). Na plavom prikazu pise da ovo ima veze sa nedavno instaliranim hardwarom ili softwareom pa neznam ima li to ikakve veze sa heatsinkom kojeg sam sam ugradio iako nisam imo pojma sta radim(ovo mi je bio prvi put da to radim a prije toga sam samo pogledo nekoliko tutorijala na youtubeu) pa me brine,mozda sam ja nesto zasro kad sam to ugradjivo. Znam da je ovo cesta tema al nisam uspio nac nikakvih rijesenja pomozite pls