avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: --HS-- - 24. Svibanj, 2008., 18:54@Yuri jos nema MaxTV HDa osim ako nisi tester u Hitler telekomu a ako jesi onda te zalim sto tamo radis osim ak nemas minimalno 10k placu.. Narano nas pametni sigi zna kako se poslodavci tamo odnose prema ljudima jer je on tamo radio dok je iso u srednju haha. :tired:Onak, daj se ubij ili popij tonu tableta za zivce.MaxTV HD je izasao iz probne faze. Vec je tjedan dana dostupan komercijalno u promotivnoj fazi.Aktiviras uslugu i (zasad) ne placas nikakvu dodatnu pretplatu.Usput, za HD preko Max TV trebas sveukupno 14 mbit. 10 mbit za sliku, a 1 mbit je rezerviran za zvuk. Ostalo otpada na druga sranja u Max TV konekciji.Kak znam to sve? Radim u T-Com centru.Dakle, official, a ne tu laprdanja nekog lapana koji si je umislio da drzi boga za bradu jer moze nabavit neke stvari.E da. Bilo sto osim deklarirane rezolucije LCD-a ce izgledati sakato na njemu. Doduse, ovisi o filterima i tehnikama u samim televizorima/ekranima koje se koriste za zagladivanje.To je pravilo bez mogucnosti prevelikog filozofiranja.Usput receno, ne uskaci si vise u usta.I sam kazes da gledas 52" plazmu sa 4 metra. A sto je syzy pitao?Kolika je ovome soba. To je sve.Onak, jel ti bilo krivo sto je on to pitao prije tebe ili koji kurac? Ni spomenuo/taknuo te nije. :tired:
@Yuri jos nema MaxTV HDa osim ako nisi tester u Hitler telekomu a ako jesi onda te zalim sto tamo radis osim ak nemas minimalno 10k placu.. Narano nas pametni sigi zna kako se poslodavci tamo odnose prema ljudima jer je on tamo radio dok je iso u srednju haha.
Što se mene tičke Scarab je čist ok
ipak sam ja jedna osoba koja je sigurno zbog svojeg iq-a isla 6g u srednju
Evo ovak, programi su opcenito lose kvalitete, osim HBO (imam par hbo-a, ono plus, premier i stajaznam) TV1000 je dobar, Explorer, History i ostali iz Viasat grupacije, TCM nije los i Discovery eventualno. Ovi su kod bratica na 52" gledljivi, tak da valjda ce bit ok na 32".HD nemamo koliko ja znam.A na TVu inace mislim pretezito gledat filmove sa kompa
Il skup jos para i kupi plazmu.
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4020299