HCL.HR

Lijevi klik miša ne radi ispravno!

• 30 Odgovora
  • 13349 Hitova
*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Lijevi klik miša ne radi ispravno!
« Odgovori #15 : 31. Kolovoz, 2015., 11:40 »
Može. Ajd dođi do mene. :mrgreen:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #16 : 31. Kolovoz, 2015., 11:57 »
ja sam tri g100s vratio zbog istog problema nakon mjesec-dva silovanja s kanterom, ali prd. uzimali ih na reklamacije bez grča, čitao po amazonu previše istih prijava pa zamijenio za sharkoona i sve ok.

nema tu popravka ili ćeš zamijeniti cijeli sklop prekidača ili novi miš

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #17 : 31. Kolovoz, 2015., 12:25 »
Ok, tnxara.

*

andrash

• 5939
« Odgovori #18 : 31. Kolovoz, 2015., 14:08 »
ja sam tri g100s vratio zbog istog problema nakon mjesec-dva silovanja s kanterom, ali prd. uzimali ih na reklamacije bez grča, čitao po amazonu previše istih prijava pa zamijenio za sharkoona i sve ok.

nema tu popravka ili ćeš zamijeniti cijeli sklop prekidača ili novi miš

sharkoon fireglider?

Ja imam jednog arctica na reklamaciji, pa razmišljam da uzmem fireglidera

« Odgovori #19 : 31. Kolovoz, 2015., 15:42 »
Hvala svima na odgovorima,takodje molim trollere jebene da napuste temu.. ;)
Nikad vise MS proizvod kupiti necu..

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #20 : 01. Studeni, 2015., 09:20 »
Ja kao backup imam 2 komada Gigatech G-700, i kod oba je apsolutno isti problem... Sreća, nije ništa apokaliptično- ali sa vremena na vrijeme zna zasmetati.
Inače, to je relativno jeftin čajna-majna miš, no istovremeno je ergonomski jedan od najboljih koji sam valjda držao u ruci a i funkcionalnost mu je jako dobra, osim već spomenutog lijevog klika.
:approve

A što se tiče MS... ja sam imao relativno dobrih iskustava sa njihovim proizvodima, no generalno mislim da je tu cijena srazmjerna kvalitetu.
:kava:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #21 : 01. Studeni, 2015., 09:28 »
sharkoon fireglider?

Ja imam jednog arctica na reklamaciji, pa razmišljam da uzmem fireglidera

je, ma miš je super osobito za veću ruku, lagan ko perce (ima i utege kao), dovoljno tipki ima, al ono sve radi ne moram ga gledati non stop koji se klinac događa

*

andrash

• 5939
« Odgovori #22 : 01. Studeni, 2015., 09:53 »
Uzeo sam ga tad (skuplju crnu lasersku verziju) i mogu reći da sam zadovoljan. Nisam još ništa igrao samo sam malo isprobao pucat u stalkeru čisto nebo.
Sviđa mi se što je velik, gumiran i njegov softver. Samo što ima dosta drugačiju ergonomiju od ovog pa se trebalo navikniti prvih par dana. Inače što se tiče tog arctica - ergonomija 10 od 10, samo što je jeftinjaker. Da je samo od kvalitetnijeg materijala, gumiran i sl. nebi mu bilo premca. Čovjek u linksu kojem sam ga predao na reklamaciju se isto iznenadio kako ugodno leži u ruci.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #23 : 01. Studeni, 2015., 13:40 »
imamo istog onda, jako zadovoljan i ja (igrao puno, crtao, svašta, nakon mx518 najbolji miš kojeg sam imao)

« Odgovori #24 : 15. Studeni, 2015., 13:34 »
ljudi sta mislite o gigabajtovim miševima, konkretno o gigabyte eco600 sviđa mi se taj miš, jednostavan je, okolo je od gume a i nije skup, nebi davao vise od 250 kn za miša.

*

andrash

• 5939
« Odgovori #25 : 15. Studeni, 2015., 13:40 »
Ja nemam neka first hand iskustva, ali ako želiš wireless miš mislim da je dobar izbor za takve novce. I recenzije su OK klik

« Odgovori #26 : 15. Studeni, 2015., 15:05 »
Ja sam svog za laptop kupio u Kiku za nešto sitno para, već godinu dana radi ko nov :ave:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #27 : 15. Studeni, 2015., 15:10 »
ljudi sta mislite o gigabajtovim miševima, konkretno o gigabyte eco600 sviđa mi se taj miš, jednostavan je, okolo je od gume a i nije skup, nebi davao vise od 250 kn za miša.

ne znam za njega ali kad već pitaš za bežično, ovo je super miš:

Genius Ergo 8800

velik je, jako udoban i ima 2xAA baterije (to je standardno za maratonce, zbilja traje jako dugo)

*

Mr.Ericsson

• 591
  • Što reći?
« Odgovori #28 : 15. Studeni, 2015., 16:31 »
A šta kažete na Steelseries Rival?

Planiram ga danas narucit. Doslo je vrijeme da zamjenim svog nakoj 3 godine koristenja.

Takoder narucujem neku jeftinaru od tipkovnice u linksa cisto zato jer nemam novca za mehanicku a ne triba mi nista posebno ako necu mehanicku.
GENIUS KB-G200. Imate li neki drugi izbor za do 100kn?

« Odgovori #29 : 15. Studeni, 2015., 17:55 »
imam taj argo 8800 jedno 5 dana pogresio sam sto sam ga uzeo, prevelik je i kotačić je jako nekvalitetan.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9