akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Citat: Loki12 - 05. Travanj, 2015., 12:01A kada budem htjeo nadograditi RAM i procesor,ja to neznam staljvati na maticnu pa neznam kako da to napravim onda.I znaci moci cu igrati npr Battlefield 3 na toj konfiguraciji,a za npr TF2,Dotu2 i takve igre sam siguran da ce bez problema vrtiti.RAM i procesor je lako ugraditi, to može svatko, samo da pogleda upute ili tutorial na youtubeu. Ali također ni ne moraš jer će ti u nekome uljudnom shopu u kojem kupiš besplatno ubaciti (pitaj prije toga za svaki slučaj), tipa magazin rs, it futura, centro...Možeš igrati i BF4, samo svakako igraj sa mantle umjesto dx11 - pomoći će ti dosta u MPNedim1987Ako ti se gasi u loadu ili je:-zbog prevelike temperature nečega-napajanja, budući da se kod tebe vjerojatno radi o no-name napajanju pročitaj ovo (barem zaključak)
A kada budem htjeo nadograditi RAM i procesor,ja to neznam staljvati na maticnu pa neznam kako da to napravim onda.I znaci moci cu igrati npr Battlefield 3 na toj konfiguraciji,a za npr TF2,Dotu2 i takve igre sam siguran da ce bez problema vrtiti.