akcijska avantura, Fallen Tree GamesDatum izlaska: 13.05.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Zašto su mu onda tako male garancije kad je 2 god. minimum... Pretpostavljam da je neki švercer kojem se ne da zezati sa garancijom kupaca. Najbolje nađi iz nekog drugog shopa npr. ako si iz BiH imaš onaj win-win ili od švercera sa onog pika koji daju barem 2 god. (mnogi brandovi bi trebali po 3 god. poput gigabytea)
Citat: andrash - 23. Rujan, 2017., 09:26Zašto su mu onda tako male garancije kad je 2 god. minimum... Pretpostavljam da je neki švercer kojem se ne da zezati sa garancijom kupaca. Najbolje nađi iz nekog drugog shopa npr. ako si iz BiH imaš onaj win-win ili od švercera sa onog pika koji daju barem 2 god. (mnogi brandovi bi trebali po 3 god. poput gigabytea)Na piku sam i naletio na ove dvije. Tražim nove naravno, polovno me ne zanima nikako. Poslao mi je poruku jutros ovaj što prodaje ovu od 300KM. Kaže nabavlja iz vana i kod njega je 3 mjeseca garancija. Možda i jest taj slučaj kako kažeš, švercer pa mu se ne da zezati sa garancijom.Edit: Ovaj shop mu na piku ima svakakvih "medalja" a i gledao sam tamo sve pozitivni dojmovi. Čak ljudi najviše naručuju baš ovu koju sam i ja gledao. Ne možeš biti pametan xd
Inno3D GTX1050Ti 4G Nema smisla ic na skuplje, i ovo će ti bottleneckat a kamoli sta jače
Citat: HappyBloodyUser - 25. Rujan, 2017., 18:32Inno3D GTX1050Ti 4G Nema smisla ic na skuplje, i ovo će ti bottleneckat a kamoli sta jačeTa ima samo dvije godine garancije, za malo više novca se mogu uzeti modeli sa dužom garancijom.
Citat: black-op - 26. Rujan, 2017., 12:15Citat: HappyBloodyUser - 25. Rujan, 2017., 18:32Inno3D GTX1050Ti 4G Nema smisla ic na skuplje, i ovo će ti bottleneckat a kamoli sta jačeTa ima samo dvije godine garancije, za malo više novca se mogu uzeti modeli sa dužom garancijom.imate kakvu drugu preporuku onda? jer s obzirom da imam 1gb grafu sve bolje dolazi u obzir hahah