Evo da se pohvalim, stigla danas ASUS Strix GTX 970 DC2OC

Zvijer! Doduše, nisam nikad imao grafičku te razine, ali evo sad sam malo igrao GTA 5 sa GeForce Experience optimalnim postavkama i tolko je fluidno sa svime na very high osim textures na high da se ne mogu ni priviknuti! (doduše, igram na starom 1440x900 monitoru jer sam igrom slučaja nedavno ostao bez 1080p monitora, ali to je iduća investicija pod obavezno do kraja godine). Btw coil whine 0 bodova, grafička je 100% nečujna u mom slučaju, ne znam ni dal su se palili ventilatori uopće, ja ih barem nisam čuo.
Malo ću se sam poigrati s postavkama za vikend, pa me zanima samo jel mi možete preporučiti koji lagan program za mjerenje FPS-a i temp. grafičke?
Inače, ne znam dal se smije reklamirati, ali stvarno moram pohvaliti Hrvoja iz Uzi Shopa u Zagrebu, malo mi je kratak bio PCIe kabel za provesti iza grafičke do socketa i na kraju mi je žica dirala heatpipe, poslao čovjeku mail (na njihov službeni) van radnog vremena u petak i čovjek me nazvao u roku 5 minuta i dao iz rukava 3 rješenja šta mogu napravit

Znam da dosta ljudi brine njihova garancija od 2 godine, ali stvarno ga moram pohvaliti, jer garancija proizvođača ionako vrijedi bez obzira na prodavača, a čovjek si stvarno da truda objasniti sve, pa čak i van radnog vremena, praktički za vikend. Da ne spominjem kolko je pristupačan, pričao mi je kak su spajali različite grafičke na laptope, sve mi je žao bilo šta me žena čekala u autu da nisam stigao zapalit s njim i ostat još malo u dućanu

Ak smeta reklama budem izbrisao, ali mislim da se tolko kvalitetnu uslugu mora pohvaliti i razglasiti!