HCL.HR

Filmski sajt

• 113 Odgovora
  • 13901 Hitova
*

n00b

• 609
Filmski sajt
« : 17. Srpanj, 2012., 11:36 »
Ajmo ovdje sve trpati da ne uletavaju rendom postovi jebo sam čehinju na ljetovanju i ino.

Tko bi što radio tamo, odnosno htio, realno?

Ja ne bi pisao nikakve recenzije već objave/pisanje vijesti, natječaja, poticanje MLADIH NA STVARALAŠTVO, povezivanje i pomoć u kontekstu izrade ičega vezanog za film/video.

Ostali?

UPDATE 1: prvi popis zainteresiranih, prve ideje za sam sajt po pitanju sadržaja

/

ZAINTERESIRANI:

n00b: production planning i razrada, apdejt rječnika, novotarije i fun facts tehničke prirode (kamere i softveri za video)

Gerogerigegege: pisanje specijalnih recenzija ili nečeg po narudžbi

Pilip: promocija, novinarstvo/pisanje

Seenger: pisanje vijesti, reca, najava

Facaa: ?

Jadran: pisanje specijala, ideje za rubrike?

lulz: ?

depresija: pisanje članaka

Pajko: ?

Dragster: video editing

sajo: ?

beaver hunter: promocija, recenzije novijih filmova

/

PRIJEDLOZI ZA SAJT:

ZA: filmski/video rječnik, production diary, recezije opskurnih/underground/low budget filmova, praćenje regionalnih/domaćih festivala, top liste, tematske recenzije u kontekstu aktualnih filmova, članci koji obrađuju specifične teme, poticanje i reklamiranje mladih hrvatskih filmoljubaca/redatelja/glumaca/štagod

PROTIV: aktualnosti, recenzije mainstream filmova, top liste
« Zadnja izmjena: 19. Srpanj, 2012., 19:40 n00b »

*

lulz

• 789
  • šmeker
Odg: Filmski sajt
« Odgovori #1 : 17. Srpanj, 2012., 11:54 »
ja bi bio admin. ili moderator. i stavljao bi ocjene na filmove. i pisao svoje dojmove o filmovima ukratko.

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #2 : 17. Srpanj, 2012., 11:56 »
nismo rekli da će biti o crtanim filmovima, korisiniče "lulz" :chair:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #3 : 17. Srpanj, 2012., 12:18 »
Jab' video editingom se bavio.  :hiha: Nije da znam išta  :wildboy: al interesantno mi

*

pilip

• 1598
« Odgovori #4 : 17. Srpanj, 2012., 12:19 »
Ako bi se stavljale recenzije/dojmovi, pokrivenost po zanrovima bi bila ok. Tipa Karlo japanske drek i to... :hiha:
Ili regionalno sta se tice domace scene posto je ekipa sa svih krajeva drzave. Iako, nezz kolko bi materijala bilo :wildboy: Ja sam recimo na trashu tu u Vz-u. Mozda i sljaku neku si sredim tamo. Pa ono... moze se ekipa i naci na tome.

Nezz meni je osobno >>>istrazivacko novinarstvo<<< bolje od pisanja reca jer neznam tolko tehnicku stranu price.
Mogu i sajt povezati sa drugim sajtovima sta se tice reklame. Pogotovo za ovu regiju posto znam dosta ljudi koji vode IT sajtove, news portale i to...

Dizajn? Imam jebene programere u drustvu i jebenog dizajnera.

Moze se ubaciti i ziro za donacije nekakve. Tek tolko da imamo za kavijar i kurve.

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #5 : 17. Srpanj, 2012., 12:24 »
heh bilo bi fora, jer svaki dan pogledam neki novi film, jel. uglavnom +1 za ideju. pogotovo zato sto nema niceg takvog hrvatskog...

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #6 : 17. Srpanj, 2012., 12:25 »
ček, jel bi imalo to forum? :wildboy:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #7 : 17. Srpanj, 2012., 12:28 »

*

n00b

• 609
« Odgovori #8 : 17. Srpanj, 2012., 12:30 »
Vjerujem da je svima jasno da ovo nije komercijalno nešto, mislim meni nije u interesu tu neke pare mlatiti. Ovo za žiro-račun i slično je ok, al mislim da bi to trebalo to uvoditi sasvim drugačijom mehanikom (kasnije recimo), ne difoltno.

Kad se skupi određen broj ljudi može se počet raspravljat o samom sajtu iako mislim da je za početak 5-6 ljudi ok, lako se kasnije priključi još netko ili imaš ove leteće sa strane.

ček, jel bi imalo to forum? :wildboy:

Jedino u formi tipa dvxuser ili slično gdje su ljudi i teme normalni i koncizni, ne hrpa spema jer je nekom jebeno dosadno. Al poznavajući hrvatsko internet pučanstvo na prvu bi reko:

bože ne.

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #9 : 17. Srpanj, 2012., 12:33 »
ok. ja mogu napisat neku recenziju/dojmove filmova.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #10 : 17. Srpanj, 2012., 12:33 »
 :mrs:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #11 : 17. Srpanj, 2012., 12:34 »
Vjerujem da je svima jasno da ovo nije komercijalno nešto, mislim meni nije u interesu tu neke pare mlatiti. Ovo za žiro-račun i slično je ok, al mislim da bi to trebalo to uvoditi sasvim drugačijom mehanikom (kasnije recimo), ne difoltno.

Kad se skupi određen broj ljudi može se počet raspravljat o samom sajtu iako mislim da je za početak 5-6 ljudi ok, lako se kasnije priključi još netko ili imaš ove leteće sa strane.

Da da. Toto

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #12 : 17. Srpanj, 2012., 12:54 »
Ja bi se javio za bilošto u vezi toga. Zanimljiv projekt, ako smijem opaziti. :hug

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #13 : 17. Srpanj, 2012., 12:55 »
Ima li to ikakvu publiku nez

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #14 : 17. Srpanj, 2012., 13:02 »
Ja bih isto mogao pomoć, nezz vijesti, traileri, rece, neke liste ovo ono...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9