Pa u pravu je zapravo. U auto od starog nisam u životu izašao dalje od ulice jer me strah materijalne štete ono. Toliki je bauk oko tih osiguranja, bonusa, a čemu? Ljudi pizde na najmanju ogrebotinu čim je auto METALIK boje. Auto je alat
U renolu sam imao dva sudara i jedno žešće grebanje dok sam čekao na semaforu i tu je šteta ravna nuli (nije moja krivica bila)... Ovisi o gradu valjda, ali u Rijeci ima previše ŽIVČANIH da bi ti bilo ugodno voziti se. Kad sam u Zagrebu bio autom, čak sam i uživao, bilo je oko 6 ujutro, Hladno Pivo roka, ja u autu iz 91 i na putu za autocestu gdje ću voziti 90 na sat

Al ae, savršen setting je to. Mogu mislit kakvih sranja bude na onom kružnom kad je špica

Činjenica je da je vožnja lutrija. Ili možeš poginuti, ili ti možeš ubiti pijanu budalu koja padne s trotoara ili možeš pregaziti mutavu mačku koja ima savršen skill za samoubojstvo pod autom. Ne znam previše ljudi koji ne poživčane za volanom, mene to apsolutno opušta (ako sam u kanti od auta)... I isto taj stav, netko ti izleti na cestu i odmah VIDI OVOG KRETENA SAD ĆU MU TRUBITI TUUUUUT *maše rukama* JESI NORMALAN!!1 Dokaz nesigurnosti

prd