HCL.HR

Što ste zadnje kupili?

• 3859 Odgovora
  • 390271 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Što ste zadnje kupili?
« Odgovori #1290 : 09. Siječanj, 2013., 17:31 »
ahh, deal extreme... kupio sam bio kamericu u obliku olovke, nešto slično ovome samo se ubode u upaljač za cigarete, laser ko oni iz 91 <3

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #1291 : 09. Siječanj, 2013., 17:35 »
ima milijun zanimljivih gluposti, a sve koštaju 5-10 $, jednostavno zove da ih se kupi <3

« Odgovori #1292 : 09. Siječanj, 2013., 18:03 »
Ako ti je već stiglo, kolko baterija traje?

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #1293 : 09. Siječanj, 2013., 18:06 »
tek danas naručio, no piše da se može puniti preko upaljača u autu, kao i preko usb-a

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #1294 : 09. Siječanj, 2013., 23:49 »

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1295 : 10. Siječanj, 2013., 00:12 »
Jesi ti onako osvojio na lotu nedavno ili?

Otkud ti auto nezz? :hihi:

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #1296 : 10. Siječanj, 2013., 00:24 »
hvala mama, iako, moglo je ovo ic u što ste dobili, al ajd ja sam kupio zimske gume.

« Odgovori #1297 : 10. Siječanj, 2013., 00:32 »
:ave:

Ubiob da imam svoj auto trenutno.

« Odgovori #1298 : 10. Siječanj, 2013., 00:45 »
Bili ubio i onda još jednom godišnje za servis tehnički i osiguranje :hihi::loludara::wildboy:

glupa auta, smeće nepotrebno.

Doduše ti si iz VELIKE GORICE pa ono. ajd. :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1299 : 10. Siječanj, 2013., 00:56 »
ne zaboravimo nemogućnost otvaranja vrata kad padne snijeg!

čestitam Hazz, drago mi je :hug

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #1300 : 10. Siječanj, 2013., 11:43 »
ty :mrgreen:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #1301 : 10. Siječanj, 2013., 12:50 »
ja se bojim auta,,,nisam dovoljno jak socijalno i psihički da bi se moga vozikat po gradu s tim.
a i nije da me privlači nešto zapravo.
a pogotovo kad vidim da me čeka sigurno par ogrebavanja/razbijanja auta na cesti. jer kao, svi to dožive.

*

Freddy

• 5471
  • Briljantin.
« Odgovori #1302 : 10. Siječanj, 2013., 13:00 »
ne kuzim tocno te psiha probleme s voznjom auta. Sto ti tocno stvara pritisak? :(

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1303 : 10. Siječanj, 2013., 13:13 »
Pa u pravu je zapravo. U auto od starog nisam u životu izašao dalje od ulice jer me strah materijalne štete ono. Toliki je bauk oko tih osiguranja, bonusa, a čemu? Ljudi pizde na najmanju ogrebotinu čim je auto METALIK boje. Auto je alat :wildboy:

U renolu sam imao dva sudara i jedno žešće grebanje dok sam čekao na semaforu i tu je šteta ravna nuli (nije moja krivica bila)... Ovisi o gradu valjda, ali u Rijeci ima previše ŽIVČANIH da bi ti bilo ugodno voziti se. Kad sam u Zagrebu bio autom, čak sam i uživao, bilo je oko 6 ujutro, Hladno Pivo roka, ja u autu iz 91 i na putu za autocestu gdje ću voziti 90 na sat :hiha: Al ae, savršen setting je to. Mogu mislit kakvih sranja bude na onom kružnom kad je špica :hihi:

Činjenica je da je vožnja lutrija. Ili možeš poginuti, ili ti možeš ubiti pijanu budalu koja padne s trotoara ili možeš pregaziti mutavu mačku koja ima savršen skill za samoubojstvo pod autom. Ne znam previše ljudi koji ne poživčane za volanom, mene to apsolutno opušta (ako sam u kanti od auta)... I isto taj stav, netko ti izleti na cestu i odmah VIDI OVOG KRETENA SAD ĆU MU TRUBITI TUUUUUT *maše rukama* JESI NORMALAN!!1 Dokaz nesigurnosti :hiha:

prd

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6258
    • HCL.hr
« Odgovori #1304 : 10. Siječanj, 2013., 13:24 »
nez, vožnja auta je nešto najzabavnije na svijetu. a ljudi koji govore DUR MUR AUTO JE STRAŠNO POGINUT ĆEŠ meni su osobno smješni, budući da je veći broj stradalih pješaka nego vozača. Nez da ide prema tebi mrcina od tonu i nešto pri brzini od 80 km/h, da li bi volio biti pješak ili unutar automobila? I strahovi od grebanja, nez, ako si dobar i siguran vozač to ti se nikad neće dogodit, a ako te netko drugi zgrebe, hej, tu je kvisko zvani osiguranje :ementaler:
Dobra mjuza, bez suputnika, poluprazna cesta i moja kola su mi definitivno najbolja relaksacija.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9