HCL.HR

Koji mobitel imate?

• 674 Odgovora
  • 324194 Hitova
*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
Re: Koji mobek imate?
« Odgovori #150 : 07. Ožujak, 2009., 14:51 »
Nokia u svakom intervjuu javno objavi da im Apple ugrožava posao i pozicionirali su razvoj i proizvodnju da vrate taj dio tržišta. Rade očite iPhone wannabije, do sad vrlo neuspješno.

LG ima drugačiju politiku pa ide na full jeftine stvari samo da korisniku da touch screen, tipa Cookie. Isto iPhone wannabe, al toga se ne srami.

SE je izdao smeće od Xperie, napravili prevelik, preskup i prespor mobitel i odustali od ćoravog posla.

Ove brojke koje H8nešto posta nemaju veze s mozgom. Sam AT&T je u financijskim rezultatima za 2008. objavio kako ga je iPhone spasio od ekonomske krize, jer se radi o najpoželjnijem i najboljem aparatu u njihovom osebujnom asortimanu.

*

snowblind

• Suradnik
  • 9142
« Odgovori #151 : 07. Ožujak, 2009., 15:01 »
kako ga ti nasereš za x1

« Odgovori #152 : 07. Ožujak, 2009., 15:11 »

Ove brojke koje H8nešto posta nemaju veze s mozgom. Sam AT&T je u financijskim rezultatima za 2008. objavio kako ga je iPhone spasio od ekonomske krize, jer se radi o najpoželjnijem i najboljem aparatu u njihovom osebujnom asortimanu.

najbolji=/=najpoželjniji.
samo toliko.

*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
« Odgovori #153 : 07. Ožujak, 2009., 15:16 »
valjda zato i jesu dvije različite riječi  :tired:

« Odgovori #154 : 07. Ožujak, 2009., 15:17 »
al onako, iphone siše kitu.  \:D/
ergo nije najbolji.  \:D/

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #155 : 07. Ožujak, 2009., 15:23 »
Hejteru alternativni.  :wildboy:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #156 : 07. Ožujak, 2009., 16:36 »
Nokia u svakom intervjuu javno objavi da im Apple ugrožava posao i pozicionirali su razvoj i proizvodnju da vrate taj dio tržišta. Rade očite iPhone wannabije, do sad vrlo neuspješno.

LG ima drugačiju politiku pa ide na full jeftine stvari samo da korisniku da touch screen, tipa Cookie. Isto iPhone wannabe, al toga se ne srami.

SE je izdao smeće od Xperie, napravili prevelik, preskup i prespor mobitel i odustali od ćoravog posla.

nokia je na kraju prosle godine izjavila kako joj apple ne predstavlja nikakvu konkurenciju jer onoliko uređaja koliko je apple prodao od izlaska, su oni prodali u tom mjesecu kada je bio intervju.

touch screen i blok dizajn uređaji postoje još odavno, ali su se tek izlaskom nekih vaznijih modela poceli više širiti, jer su napravili novu vrstu trenda, slično ekranu u boji, slično javi, slično symbianu, slično kamerama na mobitelima, te to sad postaje više manje standard.

i to sve ne samo zahvaljujuci appleu, nego i drugim firmama.

Uskoro će ementaler objaviti jedan clanak pa ces detaljnije vidjet sto ti zelim rec.

i ne pljujem po appleu kao takvom, nego po veličanju ajfona od strane novinara, wannabe korisnika i određenih korisnika.

e i da, @snowblind, za te pare je dosta spor i klimav, slide nije najbolje riješen, imao ga par sati.

*

H31180Y2

• *
  • 15
  • It's a JUMPING ELEPHANT!!1
« Odgovori #157 : 07. Ožujak, 2009., 19:05 »
Volio bih znati po čemu to iPhone owna nadolazeću N97 i slične uređaje...ružniji je, sporiji, slabiji po apsolutno svemu..već u trenutku izlaska, jedino što mu je dalo podlogu za prodaju, je bila jabuka na stražnoj strani prevelikog kućišta. Već i moja stara N95 jede iPhone, ako ne na polju estetike onda po pitanju funkcionalnosti, a N97 jednostavno čisti pod njime...ukupno 48GB memorije, 5MPix kamera, multi-touch screen, A-GPS, prava QWERTY tipkovnica, hardverski ubrzana grafika, akcelerometar koji je daleko napredniji od ovoga na N95, WLAN...iPhone pored jednog uređaja poput N97 izgleda kao igračka za Apple fanboyse koji znaju pljuvati po ostalim uređajima jer nisu fensi kao njihov mobitel...N-serija već odavno nije mobitel, a iphone tek pokušava forsirati nešto više od toga. I ne uspijeva.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #158 : 07. Ožujak, 2009., 19:33 »
jedino što mu je dalo podlogu za prodaju, je bila jabuka na stražnoj strani prevelikog kućišta. Već i moja stara N95 jede iPhone, ako ne na polju estetike onda po pitanju funkcionalnosti,

ok, aj ako seremo onda idemo srat argumentirano, ovo je bez ikakve podloge i iskustva.

n95 jedino sto ima bolje jest kameru, izrada je lošija od ajfona, funkcionalnost je losija od ajfona i nema multi touch. ajfon je još uvijek najbrži mobitel na tržištu zbog vrhunskog OS X-a kojem i dalje dajem titulu najbrzeg OS-a, bilo na mobitelu ili računalu.

n95 je nus proizvod nokije, sto je i izlazak 8gb verzije potvrdio. ajfon je prvi dosao s multitouchom, zanimljivim dizajnom i apple logom, koji je do dan danas uspio zadrzati kvalitetu, ali da neki forsaju stvar, forsaju, i to jako.

nije da pljujem po tvom uređaju, ali imao sam oba i znam o cem pricam.

inace se ajfon ful slabo prodaje u japanu, cisto zato sto japancima treba nesto vise na mobitelu, tj ono sto oni vec imaju dvije godine (tv tuner, sync programi etc) na svojim uredjajima, a ajfon nema.

i ono, vecina nadolazecih uredjaja ce ownat ajfon po iskoristivosti i funkcionalnosti, ali po brandu nece.

i s ovime zatvaram raspravu u ovom tredu, daljnje postove brisem, ako zelite raspravljat  imate topic malo nize dolje.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #159 : 29. Lipanj, 2009., 18:29 »
> > >

osposobio oba mobitela, prvome je crko ekran pa sam ga zamijenio (kupio neispravnu nokiu za 20kn lol)... ovaj drugi osposobljen jutros, otišla žica od mikrofona. Namučio sam se  :(

i da, 3510i > 5300

ovom starijem baterija traje jebenih tjedan dana. nevjerojatno

*

team_ware

• **
  • 405
  • *** Monster Energy ***
« Odgovori #160 : 29. Lipanj, 2009., 21:19 »
Nokia N95 :thumbs:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #161 : 04. Srpanj, 2009., 21:15 »
ovom starijem baterija traje jebenih tjedan dana. nevjerojatno

ma daj? ko da nema...ne znam, zaslon u boji koji zdere pun kufer baterije? ne zaboravimo razlicite ringtoneove :(

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #162 : 05. Srpanj, 2009., 18:12 »
samsung r210s, nokia 3410 i SE T600 koje također posjedujem - baterija: 3-4 dana max. Tako im je baterija trajala i kad su bili novi, s tim da 2/3 koja sam nabrojao nemaju ni ekran u boji. Stoga, ne poriči pwnalicu od mog novorođenog mobitela, tabletaru LOL  :hiha:

edit: inače, imam 3510i, ta ima ekran u boji  :ementaler:

*

team_ware

• **
  • 405
  • *** Monster Energy ***
« Odgovori #163 : 07. Srpanj, 2009., 07:14 »
kupi neki za 3 -4 tisuče i imaš mob kak ti svi zajedno i još viššeeeeeee  :hihi: :hihi:
« Zadnja izmjena: 07. Srpanj, 2009., 07:16 team_ware »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #164 : 07. Srpanj, 2009., 18:31 »
 :hihi: :tired:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9