jedino što mu je dalo podlogu za prodaju, je bila jabuka na stražnoj strani prevelikog kućišta. Već i moja stara N95 jede iPhone, ako ne na polju estetike onda po pitanju funkcionalnosti,
ok, aj ako seremo onda idemo srat argumentirano, ovo je bez ikakve podloge i iskustva.
n95 jedino sto ima bolje jest kameru, izrada je lošija od ajfona, funkcionalnost je losija od ajfona i nema multi touch. ajfon je još uvijek najbrži mobitel na tržištu zbog vrhunskog OS X-a kojem i dalje dajem titulu najbrzeg OS-a, bilo na mobitelu ili računalu.
n95 je nus proizvod nokije, sto je i izlazak 8gb verzije potvrdio. ajfon je prvi dosao s multitouchom, zanimljivim dizajnom i apple logom, koji je do dan danas uspio zadrzati kvalitetu, ali da neki forsaju stvar, forsaju, i to jako.
nije da pljujem po tvom uređaju, ali imao sam oba i znam o cem pricam.
inace se ajfon ful slabo prodaje u japanu, cisto zato sto japancima treba nesto vise na mobitelu, tj ono sto oni vec imaju dvije godine (tv tuner, sync programi etc) na svojim uredjajima, a ajfon nema.
i ono, vecina nadolazecih uredjaja ce ownat ajfon po iskoristivosti i funkcionalnosti, ali po brandu nece.
i s ovime zatvaram raspravu u ovom tredu, daljnje postove brisem, ako zelite raspravljat imate topic malo nize dolje.