Jedini LG koji je, od meni isprobanih, valjao ičemu je bio LGU8180, dobio ga na poklon davno, krepao je za 2 godine. Toliko mi se sviđao da sam postao LG fenboj i htjedoh si uzet drugog LG-a, ali kad sam ih isprobavao, skužio sam da je maca obrala bostan.

Nakon toga uzeo Nokiu 5300 XM, rulaona, sad ga stara ima, jako kvalitetan mob... 3 godine već traje, nikad nikakav problem s njime

Trenutačno koristim Nokiu 5230

,
nakon višetjednog promatranja HTC Wildfire, HTC Tattoo, SE Zylo i nekih mobitela do 500 kn dobio sam dojam da je ova nokia ipak konkretnija i stabilnija od entry htc-ova, zylo je kanta, a ovi do 500 kn...ne znam, htio sam uštedit ka.

S mobitelom sam prezadovoljan, još uz tele2 3G net mi wifi nije ni potreban jer je zaista PREJEFTINO... veliki thumbs up tele2... problem kod nokie je usrani ovi store koji je smeće i ako ga se browsa preko moba, šteka, ne želi downloadat 80% vremena itd... No postoji rješenje s firefoxom i user agentsima, .sis file se skine na komp s ovi store-a i baci na mob (da, po defaultu nije moguće skidat na komp s ovi store-a)
Teško je pronaći dobre igre u 360x640. Pronašao sam 6 odličnih zasad, koriste accelerometer i te finese, utrkice, labirinti, zakon. Uzeo silikonsku bijelu futrolicu, i uzeo par custom made folijica za ekran, kad mi se ova originalna sjebe
Zvučnik vanjski je preloš.

Baterija roka 5-6 dana mog korištenja, što je odlično (13xx mAh)
U paketu dobijete penis od opreme, tako da sam kabel i memorijsku kupio s ebaya za siću. Inače, microSD - USB kabel ovdje košta od 100 - 180 kn :tired:, ebay 20-50, tako da sačuvate koju kunu. Prima kartice do 16 GB, uzeo sam od 8.
Najjača stvar je navigacija (besplatna, ne mora na net). Radi ko sat. Ekipa uglavnom stavlja nekakve garmine i krekira i ne znam šta, ali zadnji ovi maps od nokie su fenomenalni, zaista se odlično primjenjuje u praksi... Instalirate i glas vodilju i piči...
Htio bih si uzeti držač za auto još, eventualno, ali nisam naišao na ništa što mi se sviđa, ima jedna firma u USA koja radi custom držače i jako su kvalitetni, koštaju oko 300 kn bez poštarine. Ali đubrad ne šalje preko oceana

Uglavnom, zakon mob

U ladici imam vojsku starih nokia (3510i, 5110, 3330), SEK750i i onog LG-a od gore mrtvog. Ovi ostale rade i čuvam ih jer su zakon