HCL.HR

Koji mobitel imate?

• 674 Odgovora
  • 324242 Hitova
Odg: Koji mobek imate?
« Odgovori #225 : 02. Rujan, 2010., 09:54 »
Nokia 2710 Navigator

Nemam ga ja, nego su ga i stari i brat sebi kupili prije jedno tjedan i pol.
Prije dva dana - stari dođe doma i psuje Nokiju, Vip i sve ostalo ikad. Zašto? Mikrofon mu ne radi kako treba. U razgovoru on sve čuje savršeno, al njega nitko ne čuje. Kaže da sve krči i pišti i štajaznam.
Danas - zove me brat iz Zagreba i ista stvar s njegovim.

:hihi:

2/2
Kvaliteta!  :hiha:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #226 : 02. Rujan, 2010., 10:12 »
 :hihi: prva nokia je 3310, a i zadnja...  :thumbs:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #227 : 02. Rujan, 2010., 10:33 »
ehhh...

Što stariji mob danas uzmeš, duže ćeš bit zadovoljan.  :approve

« Odgovori #228 : 09. Rujan, 2010., 18:42 »
Neki lijepi samsung. Volim ga zato sto je lijep i mogu se igrati njime kada sam nervozan zbog preklopnog dizajna

*

pilip

• 1590
« Odgovori #229 : 04. Listopad, 2010., 17:37 »
Namjeravam uzet Blackberry Pearl 3G. Cini mi se super, jednostavni izgled i sucelje me zadovoljava ( :hiha: ). Sad kolko je pouzdan, jel je web browser dobar i kolko su ostale stvari zadovoljavajuce? Uzimam ga zbog mejla, mogucnosti citanja word, pdf i ostalih datoteka potrebnih za faks mozda i za posao i zbog web brousanja. A i sad ce isteci neki ugovori od firme u Vipu pa cu i za neke kul pare moc nabavit.
Srdan, imao si isusktva s njim?

« Zadnja izmjena: 06. Listopad, 2010., 21:20 Pilip »

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #230 : 04. Listopad, 2010., 17:41 »
Blackberry je kao i svaki drugi mobitel ako ne uzmeš njegovu blackberry uslugu.

Blackberry + usluga = gg
ali od svih njih uzeo si model koji je već pri kraju, radije oko baci na Bold, on je sada jeftin, a odličan mobitel.

ja sam do nedavno koristio Storm 2 i ono, mailovi + surfanje su išli odlično.
kod ovog modela je jedino problem taj što je zaslon mal, ali kod Bolda je to recimo riješeno fino.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #231 : 04. Listopad, 2010., 20:45 »
Ne dopada mi se taj tip tipkovnice. Bas to me i kod Pearla privuklo-izgleda normalno i ima normalniju tipkovnicu u usporedbi s ostalim mobacima. A i imam kod kuce neki stariji Blackberry sa klasicnom qwerty tipkovnicom i nije mi sjelo. Neznam, posto mi performanse nisu TOLIKO bitne, vec jednostavnost, izgled + eventualno atribucije Pearl mi se cini ko najbolji izbor.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #232 : 04. Listopad, 2010., 21:40 »
Mogao bi požaliti zbog malog ekrana. I pisanje mailova bez qwerty-a je gnjavaža.  :wildboy: Bold i slični qwerty layout mobači su prilagođeniji vlastitim atributima

*

pilip

• 1590
« Odgovori #233 : 06. Listopad, 2010., 21:21 »
Editirao gore post... Uglavnom, krivu sliku sam stavio, brijem da je razlika.
Uglavnom rjec je o ovome i jako mi je seksi.
« Zadnja izmjena: 07. Listopad, 2010., 07:24 Syzygy »

*

zg_rider111

• 1440
  • ಠ_ಠ
« Odgovori #234 : 09. Listopad, 2010., 20:31 »

Sony Ericsson s302, dobro služi svrsi.

« Odgovori #235 : 09. Listopad, 2010., 20:45 »
SE K800i

*

vilim

• 1270
« Odgovori #236 : 10. Listopad, 2010., 00:22 »
Ajde da se i ja uvrstim sa svojom 'artiljerijom' ;)

Donedavno imao Sony Ericsson V630i. Prezadovoljan s njim bio, normalno radio sve do pred godinu dana kad se počeo sam od sebe gasit. Malo bi se svakih par sati ugasio, pa par mjeseci nebi uopče, pa je to postalo učestao, svaki dan po par puta.

Onda sam ljetos za male pare uzeo LG KP502, iliti Cookie... to mi je bio najgluplji potez koji sam mogao napravit, sad ga psujem i samo čekam da ga se riješim...

Vidit ću kako će proteč slijedeča 2 mjeseca, ako sve bude dobro onda ću si u vipu također za male pare uzet HTC Desire, a totalno sam nabrijan :mrgreen:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #237 : 10. Listopad, 2010., 10:51 »
Jedini LG koji je, od meni isprobanih, valjao ičemu je bio LGU8180, dobio ga na poklon davno, krepao je za 2 godine. Toliko mi se sviđao da sam postao LG fenboj i htjedoh si uzet drugog LG-a, ali kad sam ih isprobavao, skužio sam da je maca obrala bostan.  :wildboy:

Nakon toga uzeo Nokiu 5300 XM, rulaona, sad ga stara ima, jako kvalitetan mob... 3 godine već traje, nikad nikakav problem s njime  :approve

Trenutačno koristim Nokiu 5230

,

nakon višetjednog promatranja HTC Wildfire, HTC Tattoo, SE Zylo i nekih mobitela do 500 kn dobio sam dojam da je ova nokia ipak konkretnija i stabilnija od entry htc-ova, zylo je kanta, a ovi do 500 kn...ne znam, htio sam uštedit ka.  :wildboy:

S mobitelom sam prezadovoljan, još uz tele2 3G net mi wifi nije ni potreban jer je zaista PREJEFTINO... veliki thumbs up tele2... problem kod nokie je usrani ovi store koji je smeće i ako ga se browsa preko moba, šteka, ne želi downloadat 80% vremena itd... No postoji rješenje s firefoxom i user agentsima, .sis file se skine na komp s ovi store-a i baci na mob (da, po defaultu nije moguće skidat na komp s ovi store-a)

Teško je pronaći dobre igre u 360x640. Pronašao sam 6 odličnih zasad, koriste accelerometer i te finese, utrkice, labirinti, zakon. Uzeo silikonsku bijelu futrolicu, i uzeo par custom made folijica za ekran, kad mi se ova originalna sjebe

Zvučnik vanjski je preloš.  :wildboy:

Baterija roka 5-6 dana mog korištenja, što je odlično (13xx mAh)

U paketu dobijete penis od opreme, tako da sam kabel i memorijsku kupio s ebaya za siću. Inače, microSD - USB kabel ovdje košta od 100 - 180 kn  :tired:, ebay 20-50, tako da sačuvate koju kunu. Prima kartice do 16 GB, uzeo sam od 8.

Najjača stvar je navigacija (besplatna, ne mora na net). Radi ko sat. Ekipa uglavnom stavlja nekakve garmine i krekira i ne znam šta, ali zadnji ovi maps od nokie su fenomenalni, zaista se odlično primjenjuje u praksi... Instalirate i glas vodilju i piči...

Htio bih si uzeti držač za auto još, eventualno, ali nisam naišao na ništa što mi se sviđa, ima jedna firma u USA koja radi custom držače i jako su kvalitetni, koštaju oko 300 kn bez poštarine. Ali đubrad ne šalje preko oceana  :wildboy:

Uglavnom, zakon mob  :hug

U ladici imam vojsku starih nokia (3510i, 5110, 3330), SEK750i i onog LG-a od gore mrtvog. Ovi ostale rade i čuvam ih jer su zakon  :wildboy:

« Zadnja izmjena: 10. Listopad, 2010., 10:57 Dragster »

*

Nula

• *
  • 19
« Odgovori #238 : 03. Prosinac, 2010., 20:40 »

:hug

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars