avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
Kaj niko od vas neprati atletiku?? :wildboy:Ak
Kaj niko od vas neprati atletiku?? :wildboy:Ak se mene pita to je još danas jedina stvar koja se radi za dobar rezultat i povijest , a ne za pare
not!pa pogledaj sam kolko ih je na dopingu sam da budu jaci, brzi, upisani u povijest.. a i kolke pare zarađuju na mitinzima, ono Blanka preskoci tam nekih dva metra i ode doma s pol miljuna eura
Citat: Lilo - 03. Rujan, 2008., 18:21Kaj niko od vas neprati atletiku?? :wildboy:Ak se mene pita to je još danas jedina stvar koja se radi za dobar rezultat i povijest , a ne za pare not!pa pogledaj sam kolko ih je na dopingu sam da budu jaci, brzi, upisani u povijest.. a i kolke pare zarađuju na mitinzima, ono Blanka preskoci tam nekih dva metra i ode doma s pol miljuna eura
Nisu. :tired:
a poglej prosječnog nogometaša nogometaše on zaradi na mjesec, a ovi bolji još i više, a uostalom kak znaš da oni nisu na dopingu
Citat: Lilo - 04. Rujan, 2008., 16:59a poglej prosječnog nogometaša nogometaše on zaradi na mjesec, a ovi bolji još i više, a uostalom kak znaš da oni nisu na dopinguPa znam da jesu Onak, sto vi mislite, kako sport napreduje? Jer sportisti dobivaju bolje uvjete za trening? Da ono, razlika izmedju 11s i 9.69s na 100m je u patikama i pripijenom dresu... :kingmortal:Kako napreduje doping, tako napreduje i sport