Vrag vam mater grdu jebi. Debeločnjak.
biver live from Poznan, Poland.
Ekipa, ovdje je savršeno. Ja sam tamo u sklopu Generali patrole do gola. Ona prijateljska utakmica s Ircima bila je živi spektakl iako smo spušili. Al ono, ovdje smo prave zvijezde. Imali gostovanje na njihovom radiju, s nama je i Ribafish koji owna sve na svijetu svojim zaraznih smjehovima i tako. Super, sve u svemu. Atmosfera Europskog prvenstva je vrh vrhova. Toliko ljudi, koji jedino što rade je navijaju, smiju se, zajebavaju i piju. Utakmica protiv Iraca na velikom, fenomenalnom stadionu u Poznanu, kad ti trnci prolaze dok ekipa navija. Ludilo kad smo zabijali golove. nezz, neopisivo. Oni irci, bogati toliko su ludi da to nema nigdi. Nakon poraza, oni su za jedno 10 puta bili veseliji od naših. Naši su totalni mrljosi. Od 5 ljudi s kojima smo se skoro potukli tamo, bila su čin čin čin petorica hrvata, bosanaca, hercegovaca. nezz, količina debila iz hrvatske je nevjerojatna. S nikim drugim nismo imali problema, a s irskim klubom navijača smo slavili do 6 ujutro na dan tekme. Vrhunska su ekipa, pravi veseljaci, preselit ću se u irsku jednog dana :))) Što god hrvatski mediji servirali o fajtu s poljacima, to je lošost najveća. bio sam doslovno 20 metara od prvog fajta u poznanu. 30 bbbovaca u civilki, bez obilježja se dogovorilo za fajt s huliganima lecha iz poznana. Kad je krenula makljaža, pridružili se ostali mrljosi, naši navijači, koji su sjedili u okolnim bircevima. uglavnom, loši, najlošiji ljudi. to je to. 40 huligana. svi ostali navijači, poljaci hrvate naprosto obožavaju. ovih dana popio sam tolko besplatnih cuza na temelju toga što sam hrvat (od poljaka) da ni ne brojim. vrhunski ljudi i oni i irci. Danas u grad dolaze talijani, to će smrdit jer smo prema već nekoliko njih koji su tu, dobili dojam da su puni sebe, zatvoreni, da im ne smiješ niš reć, dižu nos do neba. uglavnom smećad. Španjolci s druge strane su ok, veselim se druženju s njima u Gdansku.
Danas bili u pivovari lech, ludilo brale, besplatna piva poslije kolko oćeš u sobi sa stolnim nogačima. sve je živi spektakl.
Sutra je tekma s Talijanima. Nadam se da ćemo ih razbucat 3:0 jer su smeće mrtvo. Pozz, čitamo se na www.patroladogola.com
Pozz kralju, ti si plaćen za to kaj piješ i zajebavaš se u Poljskoj?
Kako? Zašto? Onaj Igrić ti je veza je li? Ja bi to
Gledao sam ono na telki kad si popušio junfer

btw. ona crna dizajnerica, to je Asanovićeva kćer il.. pićon lol?