Prvo poluvrijeme smo jako nervozno ušli u utakmicu i bili preeeedaleko od njihovih igrača. Pokazala se ispravnom konstatacija da je Shifo pod dojmom prvenstva. Taktički sjajno drugo poluvrijeme, preuzimanje inicijative. Sjajni Pletikosa i Manđo. Jela puno nevidljivog posla obavil. Ko je asistiral Mariju? To niko živo nije videl. Borbena utakmica naših i veeeeelika utakmica naših.
Ovo je najbolja Italija što sam je ja ikad imao prilike gledat. Atraktivna, kompaktna sa pravom idejom i smislom za gol. Italiju je danas pokopala jedna jedina greška Prandellija - kada je izvadio Ballotellija iz igre, uvjerljivo najboljeg čovjeka uz Andreju u igri. Pirlo fantastičan, bog nogometa (jako me podsjeća na Zizoua - umjećem, ne atraktivnošću).
Imamo odličnu situaciju u kojoj odlučuje samo jesmo li zreli odoljeti tika-taki i kaznit kompliciranje španjolaca. Osobno mislim da puno jačom i agresivnijom igrom možemo, samo se mora poklopiti dobar dan nosioca naše igre. Mislim da je Dudu trenutno bolje rješenje za furiju. Trebat će brzinom iskoristit napadački orjentiranu Španjolsku.
lulz - prekini, ne razumiješ nogomete.