HCL.HR

Anketa

Osvajač Eura biti će...

Španija
1 (33.3%)
Italija
2 (66.7%)

Ukupno Glasova: 2

Euro 2012

• 1067 Odgovora
  • 101347 Hitova
*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Euro 2012
« Odgovori #600 : 14. Lipanj, 2012., 22:34 »
Rula.
Razlog loše igre u prvom poluvrijemenu je bio samo u tome, što se bio preveliki razmak između obrane i veznog reda, bar defanzivnog.
Previše su im prostora poklanjali. U drugom dijelu kada god su bili na igraču nije bilo nikakvih problema, Italija je počela igrat s dugim loptama što je rezultiralo ili zaleđem ili otimanjem lopte naših braniča.

« Odgovori #601 : 14. Lipanj, 2012., 23:37 »
Jelavić za kitu igro danas, trebo je stavit Eduarda prije. Rakitić je odigrao odličnu utakmicu trčao, borio se iako prema naprjed je bio gotovo nevidljiv. E da kaj nije Pranjić asistiro Manđukiću? Mislim da je on a ne Strinić koji je danas napravio nekoliko gluposti ali je prema naprjed bio bolji i od "svemogućeg" Srne. Manđo opet rulo svaka mu dala. Modrić je imao onaj jedan dobar udarac i to je uglavnom to. Pirlo je pokazao kako nogomet igra jedan savršeni srednji veznjak i odigrao kako je bilo rečeno još jednu profesorsku. Mora se priznat da čovjek zna svoj posao, tako precizne lopte ne daju ni oni "vanzemaljci" sa pirineja, pogotovo dugačke, a onakav slobodnjak zabijaju samo največi igrači! Također istina je da smo mogli još malo stisnut i dobit tekmu, ali isto tako nam je i Balloteli mogo uvalit još 3 komada tako da je ovaj X sve u svemu dobar rezultat. Sada se moramo nadat da će se Irci htjet dokazat u zadnjoj utakmici da ne odu kući bez boda ili da će Španjolci pristat na 2:2 u što baš i ne vjerujem.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #602 : 14. Lipanj, 2012., 23:45 »
Nemaš pojma  :fpalm:

"Mislim da je on u prvom poluvremenu bio jedan od naših najboljih igrača. Bio je gore sam ko pas i borio se ko lav, Manđo se gubio trčeći za Pirlom totalno bezopasan za gol talijana, a Jela je gore osvojio masu lopti ispucanih od strane naše totalno izgubljene obrane".

Dakle prvo poluvrijeme apostrofirano.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #603 : 15. Lipanj, 2012., 00:00 »
strinić je asistirao.

« Odgovori #604 : 15. Lipanj, 2012., 00:30 »
Ma Jelavić kad god je primio loptu nije zano kaj bi s njom. A i inače nezna, jedino kaj zna je pucat glavom ili nogom kad mu dodaš unutar šesnajsterca. Zato je tam onim englezima i tak dobar kad igraju takav nogomet. Zato bi Eduardo bio puno bolji da je igrao umjesto njega, znao bi dobro zadržat loptu, povuć, proigrat ili i predriblat nekog dok to Jelavić nemože ni da se najviše trudi...

Da vidjeh sad na rezultatima da je Strinić, ispričavam se ja sam mislio da je Pranjić. ;)

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #605 : 15. Lipanj, 2012., 00:36 »
Poznavanje nogometne igre ti je stvarno na razini.  ;)

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #606 : 15. Lipanj, 2012., 00:37 »
 ;)

:hiha:

« Odgovori #607 : 15. Lipanj, 2012., 00:41 »
e,,,,,,,,

izvukli smo bod apsolutno nezasluženo, mandžukić i jelavić su nas trkom držali živima, čim bi talijani priša centar i jedan napadač malo odmaka od stopera ostajale su rupetine ono ;( savršeno loše

nezz, tribala su naša krila, perišić i rakitić stajat dublje, iza njihovih bočnih igrača, ovim uvlačenjem u sredinu su samo stvarali gužvu i olakšavali talijanima. Perišić je stalno bio u sredini praktički kad smo imali balun, gubili bi širinu, oni bi stisli u uzeli balun. ne znam jel to neka taktička zamisao ili on to svojevoljno al to je bilo dosta loše. Ugl kad god bi đakerini/mađio malo ostali naprid i naši krilni igrači išli na chielinia/bonuccia to je izgledalo opasno.

ukratko: sretno i spretno izvučen bod, realno ne vidim način da se španjolci pobjede pogotvo ne uz našu nepokretnu obranu. Nadajmo se da će irci izbit bod talijanima i to je to

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #608 : 15. Lipanj, 2012., 00:41 »
Baš me zanima oće li Slaven šta mjenjat po pitanju Perišić - Vukojević - Jelavić.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #609 : 15. Lipanj, 2012., 00:43 »
dosta smješno zvuči to da mi imamo sudbinu u svojim rukama jer budimo realni. to nije istina.  :wildboy:

« Odgovori #610 : 15. Lipanj, 2012., 00:46 »

Da, a ti bi mogo parirat Bariću i Joziću po tom pitanju! ;)

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #611 : 15. Lipanj, 2012., 00:48 »
Pa možemo bit realni da, ali što je realnost? Mi ako budemo imali dobar dan, otvoreno igramo sa Španjolcima, manje će grist po pitanju žustrine nego taljani. Osobno mislim da čemo kudikamo lakše igrat s njima. Samo nesmijemo, tj. nesmije Slaven nikako motivirat ekipu da igraju na bod, to stvarno nikad nismo znali i uvijek smo spušili u kalkulacijama. Igrat hrabro, otvoreno i što dade sreća junačka.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #612 : 15. Lipanj, 2012., 00:49 »

Da, a ti bi mogo parirat Bariću i Joziću po tom pitanju! ;)

Samo primjećujem tvoje nepoznavanje određenog segmenta igre.  :hiha:

« Odgovori #613 : 15. Lipanj, 2012., 00:50 »
dosta smješno zvuči to da mi imamo sudbinu u svojim rukama jer budimo realni. to nije istina.  :wildboy:

ispada da meni odgovaraš a ja to nisam napisao.  :hiha2:

+rula mi ovo NEŠ TI ŠPANJOLACA.

Ekipa rula isusa ono. To je ekipa u kojoj MATA stoji na klupi a SOLDADO nije uopće pozvan. Realno soldado je bolji od mandžukića koji je sad eksplodira čisto jer nema ugovor.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #614 : 15. Lipanj, 2012., 00:56 »
 :hihi:

ustvari sam se na neki način..slagao s tobom? nisam siguran sad.  :hiha:
al slažem se nez. ne dajem si na neki način opće "pravo" da razmišljam da im možemo parirat. jednostavno...ubijaju.  :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9