RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Ukupno Glasova: 2
+da smo pobjedili turke u kvalifikacijama, sad ne bi bili u tako jakoj skupini i tako.. nezz. smeće
Ma Jelavić kad god je primio loptu nije zano kaj bi s njom. A i inače nezna, jedino kaj zna je pucat glavom ili nogom kad mu dodaš unutar šesnajsterca. Zato je tam onim englezima i tak dobar kad igraju takav nogomet. Zato bi Eduardo bio puno bolji da je igrao umjesto njega, znao bi dobro zadržat loptu, povuć, proigrat ili i predriblat nekog dok to Jelavić nemože ni da se najviše trudi...
Neznam, želim gledat vašu facu, kad prođemo dalje Ponavljam ako imamo dan svoj, ako vezni red bude pravi i igrači na visini zadatka, možemo izvuć potrebno i proć dalje. Ne sanjam pobjedu, da odmah kažem.
želim zadnju tekmu samo da poginu na terenu, sve ostalo je fortuna.
Citat: Bazinga - 15. Lipanj, 2012., 00:30Ma Jelavić kad god je primio loptu nije zano kaj bi s njom. A i inače nezna, jedino kaj zna je pucat glavom ili nogom kad mu dodaš unutar šesnajsterca. Zato je tam onim englezima i tak dobar kad igraju takav nogomet. Zato bi Eduardo bio puno bolji da je igrao umjesto njega, znao bi dobro zadržat loptu, povuć, proigrat ili i predriblat nekog dok to Jelavić nemože ni da se najviše trudi...napokon jebote. koji kurac cole? dolaziš i govoriš ljudima da neamju pojma o nogometu, a nisam čuo još nijedan argument. jebise ti i tvoj nogomet. jelavić je zakurac. ne moraš biti nogometni expert da to vidiš. čim je eduardo ušao, tih 5 min, napad je već bio bolji. ne razumijem zašto toliko njega forsiraju ispred eduarda kad je tip dao možda 2 gola za reprezentaciju sveukupno dok je eduardo jebena klasa. ja da sam eduardo, ne bi mu ni došao na europsko zbog takve diskriminacije. ozbiljno.
Citat: Cole - 15. Lipanj, 2012., 01:03Neznam, želim gledat vašu facu, kad prođemo dalje Ponavljam ako imamo dan svoj, ako vezni red bude pravi i igrači na visini zadatka, možemo izvuć potrebno i proć dalje. Ne sanjam pobjedu, da odmah kažem. Što ti ovo znači kralju? Nije da neću bit sretan, al gledam REALNO STANJE STVARI. + u sljedećem postu napišešCitat: Cole - 15. Lipanj, 2012., 02:39 želim zadnju tekmu samo da poginu na terenu, sve ostalo je fortuna. dakle da nam treba SREĆA za proć. Prd.i vanja je gori valjda tia napisat grke, pomišaš ih s turciam jer su oboje smeće xD+ DUDU nije imao apsolutno nikakve veze s preokretom igre u drugom poluvremenu xD+ u drugom poluvremenu su imali isto 2 solidne šanse, u prvom toliko da su nas tribali potopit ko mi irce. Već mi na kurac ide ovo