HCL.HR

Anketa

Osvajač Eura biti će...

Španija
1 (33.3%)
Italija
2 (66.7%)

Ukupno Glasova: 2

Euro 2012

• 1067 Odgovora
  • 97937 Hitova
*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
Odg: Euro 2012
« Odgovori #615 : 15. Lipanj, 2012., 01:03 »
Neznam, želim gledat vašu facu, kad prođemo dalje  :hihi:
Ponavljam ako imamo dan svoj, ako vezni red bude pravi i igrači na visini zadatka, možemo izvuć potrebno i proć dalje. Ne sanjam pobjedu, da odmah kažem.

« Odgovori #616 : 15. Lipanj, 2012., 02:00 »
Nezz baš hoćemo li proći dalje.. :wildboy:

Bilo bi lijepo kad bi Irska pomogla nam. Jebiga, svi smo računali na to da će Španjolska pobjediti talijane i da ćemo vjerojatno s 4 boda ić dalje. Nezz. Šteta. Ne samo zato jer su se stvari tako posložile, nego i zato jer ćemo neuspjeh moći svaliti na NESREĆU.

+da smo pobjedili turke u kvalifikacijama, sad ne bi bili u tako jakoj skupini i tako.. nezz. smeće :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #617 : 15. Lipanj, 2012., 02:39 »
+da smo pobjedili turke u kvalifikacijama, sad ne bi bili u tako jakoj skupini i tako.. nezz. smeće :wildboy:

Šta?!  :D

Nezz, ja ove dvije tekme smatram velikim uspijehom, želim zadnju tekmu samo da poginu na terenu, sve ostalo je fortuna.

« Odgovori #618 : 15. Lipanj, 2012., 02:48 »
a ća je život doli šaka jada i vrića suza,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #619 : 15. Lipanj, 2012., 04:13 »
savršena utakmica. prvo poluvrijeme smo bili MALO lošiji, ali u drugom smo pokazali stav, igru, presing da ovi nisu dvaput prošli centar. navijanje perfektno. da je dudu ušao ranije pobijedili bi.

pirlo je bog. jedini koji nešto valja u toj italiji. balotelli je polusmeće... :hiha:

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #620 : 15. Lipanj, 2012., 06:23 »
Ma Jelavić kad god je primio loptu nije zano kaj bi s njom. A i inače nezna, jedino kaj zna je pucat glavom ili nogom kad mu dodaš unutar šesnajsterca. Zato je tam onim englezima i tak dobar kad igraju takav nogomet. Zato bi Eduardo bio puno bolji da je igrao umjesto njega, znao bi dobro zadržat loptu, povuć, proigrat ili i predriblat nekog dok to Jelavić nemože ni da se najviše trudi...
napokon jebote. koji kurac cole? dolaziš i govoriš ljudima da neamju pojma o nogometu, a nisam čuo još nijedan argument. jebise ti i tvoj nogomet. jelavić je zakurac. ne moraš biti nogometni expert da to vidiš. čim je eduardo ušao, tih 5 min, napad je već bio bolji. ne razumijem zašto toliko njega forsiraju ispred eduarda kad je tip dao možda 2 gola za reprezentaciju sveukupno dok je eduardo jebena klasa. ja da sam eduardo, ne bi mu ni došao na europsko zbog takve diskriminacije. ozbiljno.

« Odgovori #621 : 15. Lipanj, 2012., 09:23 »
Neznam, želim gledat vašu facu, kad prođemo dalje  :hihi:
Ponavljam ako imamo dan svoj, ako vezni red bude pravi i igrači na visini zadatka, možemo izvuć potrebno i proć dalje. Ne sanjam pobjedu, da odmah kažem.

Što ti ovo znači kralju? Nije da neću bit sretan, al gledam REALNO STANJE STVARI.

+ u sljedećem postu napišeš

želim zadnju tekmu samo da poginu na terenu, sve ostalo je fortuna.

dakle da nam treba SREĆA za proć. Prd.
i vanja je gori valjda tia napisat grke, pomišaš ih s turciam jer su oboje smeće xD

+ DUDU nije imao apsolutno nikakve veze s preokretom igre u drugom poluvremenu xD
+ u drugom poluvremenu su imali isto 2 solidne šanse, u prvom toliko da su nas tribali potopit ko mi irce.
Već mi na kurac ide ovo
« Zadnja izmjena: 15. Lipanj, 2012., 09:26 nije_zvone »

« Odgovori #622 : 15. Lipanj, 2012., 09:39 »
Ane. +1

Koliko smo mi bijedno igrali u prvom poluvremenu, ja nez.
I eto, opet je kao i svaki put.
Prve dvije utakmice odigramo jednu dobro jednu loše i onda kalkuliramo na trećoj.
AKO MI DAMO GOL, A ONI NE DAJU DVA ONDA AKO OVI POBIJEDE A MI ODIGRAMO NERIJEŠENO I GOL RAZLIKA SE POKLOPI IDEMO DALJE

Imali smo sreće jučer. Sumnjam da ćemo toliko sreće imati i sa Španijom.  :hiha2:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #623 : 15. Lipanj, 2012., 09:45 »
@zvone

ne mislio je na turke. da smo ih pobijedili u zagrebu u uzvratu bili bi u 2. jakosnoj skupini brijem.

Eduardo. nez. ok, bio je znalac, ali iz čovjeka trenutno vrišti POGLEDAJ ME JA SAM PROSJEČAN NAPADAČ  :bonk:
najmanji problem repke/igre s italijom je eduardo/jelavić  :hihi:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #624 : 15. Lipanj, 2012., 09:48 »
Problem je mrljavi ŠIFO jer nije stiskao njihove napadace. Isto ko i cjela obrana koja nije bila kompaktna i prilagodljiva i rastezljiva i nezz vrsila pritisak i izlazila u blokove.
Plus, drljavac Modric koji cim ne odigra na svjetskoj razini napadaci nemogu doc do izrazaja.

I opet, treba se pomiriti s tim da je Italija jebena ekipa :hihi: I bolji su od nas i kvalitetniji u svim djelovima igre. Osim mozda u Modricu i Mandzukicu kad bljesne.

« Odgovori #625 : 15. Lipanj, 2012., 09:53 »
Zašto nitko ne spominje ČORLUKU koji je jednako loš ko i šifo?

@vanja/grga: ah da, zaboravih na to. A realno tko zna šta je moglo bit u tom slučaju. :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #626 : 15. Lipanj, 2012., 09:54 »
Ma Jelavić kad god je primio loptu nije zano kaj bi s njom. A i inače nezna, jedino kaj zna je pucat glavom ili nogom kad mu dodaš unutar šesnajsterca. Zato je tam onim englezima i tak dobar kad igraju takav nogomet. Zato bi Eduardo bio puno bolji da je igrao umjesto njega, znao bi dobro zadržat loptu, povuć, proigrat ili i predriblat nekog dok to Jelavić nemože ni da se najviše trudi...
napokon jebote. koji kurac cole? dolaziš i govoriš ljudima da neamju pojma o nogometu, a nisam čuo još nijedan argument. jebise ti i tvoj nogomet. jelavić je zakurac. ne moraš biti nogometni expert da to vidiš. čim je eduardo ušao, tih 5 min, napad je već bio bolji. ne razumijem zašto toliko njega forsiraju ispred eduarda kad je tip dao možda 2 gola za reprezentaciju sveukupno dok je eduardo jebena klasa. ja da sam eduardo, ne bi mu ni došao na europsko zbog takve diskriminacije. ozbiljno.

Zato sto ne primjecujete ocigledne stvari. jela je uspijevao ukrotit duge lopte s time da je konstantno imao dva igraca na sebi. Volim Dudua, ali u 95-oj da je imao malo bolji pregled igre mogli smo ih pokopat, prelose je reagirao.

:piva:
Neznam, želim gledat vašu facu, kad prođemo dalje  :hihi:

Što ti ovo znači kralju? Nije da neću bit sretan, al gledam REALNO STANJE STVARI.

+ u sljedećem postu napišeš

želim zadnju tekmu samo da poginu na terenu, sve ostalo je fortuna.

dakle da nam treba SREĆA za proć. Prd.
i vanja je gori valjda tia napisat grke, pomišaš ih s turciam jer su oboje smeće xD

+ DUDU nije imao apsolutno nikakve veze s preokretom igre u drugom poluvremenu xD
+ u drugom poluvremenu su imali isto 2 solidne šanse, u prvom toliko da su nas tribali potopit ko mi irce.
Već mi na kurac ide ovo

Spanjolska ne igra agresivno kao Italija, pritom nemislim na napad, dakle lakse je odigrat zamisljeno. Kako protiv Barcelone tako i protiv njih rjesenje je agresivna i tehnicki savrsena igra, sto nasi vezni mogu, ako ce imat dan kao sto sam rekao.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #627 : 15. Lipanj, 2012., 09:58 »
ne moraju igrat agresivno kad od 10 najboljih tehničara na svijetu 5 im je u prvoj postavi.  :wildboy:

« Odgovori #628 : 15. Lipanj, 2012., 10:01 »
Baš me zanima kako cole misli da će naša bajna obrana iznijet rotacije silve inieste i torresa na rubu kaznenog prostora, još sa pridodavanjem bekova i proigravanjima xavia iz dubine il šutevima alonsa. Ako ćeš vuć paralele barca-chelsea i španjolska - hrvatska sjeti se da:

1.) čelzi ima klasne igrače
2.) čelzi je godinama igrao bunkeraste taktike
3.) čelzi je imao cahilla koji je odigrao životnu utakmicu
4.) čelzi je imao čeha koji je odigrao životnu utakmicu
5.) barca je falila 5 čistih prilika

Jel se može dogodit da mi dobijemo španjolce? Da, al da se to ikako može očekivat - apolutno ne.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #629 : 15. Lipanj, 2012., 10:31 »
Stoji da. Neznam možda riskirat sa Vidom/Šimunićem na mjestu Šife. Prvom je nedostatak neiskustvo i mladost, što opet može biti i dobra strana, dok drugom sporina i glupost u ključnim situacijama, ali opet nekako je najiskusniji na popisu tome.

:wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9